Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És én is békés ünnepeket kívánok mindenkinek!

link
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden banditos, illetve motoros kollégának, barátnak, és fórumozónak!
Sziasztok!
Minden kedves márkatársnak Boldog Karácsonyt Kívánok!
Üdv.: Tibi
Békés,boldog karácsonyt!

Szeretném felhívni a figyelmét minden kedves ismerősömnek és barátomnak, hogy a tavalyi ünnepi jókívánságokból lófasz sem teljesült. Ezért az idén, a készpénz, értékpapír, feltöltött hitelkártya, esetleg üdülési jog felalánlásoknak jobban örülnék. KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Tisztelettel: Papp Zsolt
Boldog Ünnepeket kívánok minden kedves motoros ismerősömnek!

http://www.dancingsantacard.co...
Jobban megnézve a képet az látszik, hogy a karbi műanyag teteje az 1,2-n sokkal magasabb.
A 600-é 32-es Keihin, az 1.2-és 36-os Mikuni. A karbis évjáratokban a torokátmérő nem változott az évek során, de a karbitípus igen, mindkét modellnél.
Már nem az első, akinek tudunk segíteni, igaz, Daty?
Lehet ugyanaz. Meglesem a manuált. a légszűrőbetét egyezik, az airbox lehet ugyanaz, elviekben a klarbisor is.
5 meretben kaphato.
nagyobb koszolodas eseten moshato ,nem kell olajozni.
esetleg szükseg lehet nagyobb düznire,de az eredeti bemenö atmeröt is nagyitani lehet amiben Düsenreibahlenset aufreiben.
,ezt mar en sem tudom
DELO® POWER-LUFTFILTER
Die Powerfilter sind in fünf verschiedenen Anschlußweiten lieferbar.
Die Filter können bei grober Verschmutzung ausgewaschen werden und benötigen keinerlei Filteröl o.ä.!
Ohne TÜV ! Einzelabnahme erforderlich.
Durch den höheren Luftdurchsatz des Powerfilters ist es unter Umständen notwendig, die Vergaser mit entsprechend größeren Hauptdüsen zu bestücken. Sie können den Durchlass der Originaldüsen auch vergrössern, indem Sie diese schrittweise mit einem Düsenreibahlenset aufreiben.
Technische Fachkenntnisse sind erforderlich!
Nem mértem rosszúl, csak elkerülte a figyelmemet, hogy a tiedé 600-as, nekem 1,2 van. Gondolom nagyobb a karbi is, bár ez nem biztos. Ha Zöldi erre keveredik talán meg tudja mondani.
szilikon kura
masold be azt leforditom,elviekben igazad van
rosszul merted.a szürö megy a porlasztora
Nem is azért, hanem azért "könyebben lélegzik" tehát több levegő+ugyanannyi benzin=szegényebb keverék. A Louis németnyelvű oldalán ott is van a leírásban, bár én sem tudok németül, de a fordítóval valami hasonlót szürtem ki.
meg nem de nem is fogok.anyi paci eleg ami benne van.ez 1 600as gep soha nem fog ugy menni mind 1 sportmotor de nem is az a cel
siman felment mert több meretben aruljak,
OK!
Grat!
Köszönöm a sok segítséget meg oldódót a probléma nem tudtam hogy így el van rejtve nem szedtem még szét sose de most már szuperál.. Amúgy GIPRO/ARTE a neve ez kimondótan suzuki hoz való
Még egy kérdés: karbi fúvóákat is cseréltél?
Megnéztem valóban nem drága. Neked felment simán? Azt írják a legnagyobb 50-55 mm-es. A karbi meg 58 mm