Nekem K8 1250 van. Nekem a bal oldali oldaldeknit levéve és a biztosítékdobozt fellazítva és kibuktatva a doboz mögött volt az a csatlakozó, amit szét kellett húzni és közé dugni a Gipro csatlakozóját. Kapcsolt pluszt pedig a biztosítékdobozból adtam neki.
Ha jó a nem gyári is, akkor hívd őket: www.kelle.hu
Én 13500-ért(Posta ingyen volt, és másnapra megjött) vettem tőlük, 1 év garanciával, a Hyosungra, mivel a gyáriból már a 2. halt meg. Gyári lett volna 24000-ért, és egyből adták volna kis kezembe nyíregyházán.
A fekete - pont a lényege miatt - nem TÖK FEKETE! Szóval ne egy lakozott, matt anyagot képzelj el!
Mint látod a Bandit vázán csak akkor veszed észre 2-3m-ről ha keresed. Ha nem tudod hogy ott van, és tiszta a motor is, akkor nem igazán észrevehető.
Akkoriban még egybe sokat kellett megvenni, így 5-en összeállítunk....
Nekem egy kb. 20cmx100cm-es darab lett - az ha jól emlékszem 1000-1200ft volt...
Én is kevesebbet mentem az idén mint amennyit szoktam 16000 km és ezt mind meccoi láncólajzóval! Ez egy olyan extra amit egy motorról sem sajnálnék le gyári extraként de akkor meg a fogaskerék és láncgyártók becsukhatnák az ajtót mert vannak ismeretek aki tudtommal 75000 ezer kilométernél jár egy gyári láncszelet.
becsi louisban vettem