Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FAIL!
Én tegnap egy liter D3-at kaptam a céges karácsonyi ajándékozáson
Ma két boltban is láttam brigit (D3). Nem azt kerestem, csak megláttam. 900-950 Ft volt. Érdekes a 2000-es verzió egyikben sem volt, az csak a tescoban szoktam látni. Szerintem a kutya se veszi azt a fajtát, azért sem tartják, sz@rt se ér.
A gmélesre ment
Délutára meglesz, kérnék telszámot privátban, aztán egyeztetünk
Szia!
Igen kell, olaj is meg szűrő is. Szólj ha megvan.
Köszi
Bocs nem voltam netközelben. 10w40 4L 10400. Jövő hét elejére. szűrő van otthon 1500-ért, ha kell az is.
Láncmosás:petró+ecset+rongy,utána 5.-ben leforgatjuk és már tiszta is,bár nem sok értelme van a mosogatásnak,30e km alatt így is,úgy is kukába való lesz nálam.........
Azt nem mondtam, hogy helyeselném csak kijelentettem, hogy nincs egyedül...
Mert nem macerás.Befujom/lekenem vele várok picit és slaggal/nagy nyomásúval lecsapatja és már csillog villog.
Viszont a petrót sem szeretem mert zsuvás lesz még a hajam teteje is.
Így hagyom a francba az egészet.Jóaz ahogy van.
Nem vagy egyedül, nagyon sokan mossák brigivel a láncot.....
Örülök, hogy ezt te írtad le, mert már azt hittem egyedül maradok a véleményemmel, miszerint én is azért használok Brigit, mert jelentős része Petróleum.
Ha engem kérdezel akkor ásványit, vagy rész szintist....

Teszem azt:
Valvoline Durablend 4T (rész szintis)
Valvoline Motorcycle 4T (ásványi)

Catrolt ActEvo 4t (rész szintis)

Mivel a 2000-res még olajhűtéses, így ezeket mondanám.
Ezeket már használtam Én is.....

De menj be a www.nagyvas.hu-ra ott válogathatsz kedvedre akár MOTUL-ból is
A brigéciol nagy része is petróleum....

A manuálba a GÁZOLAJAT nem ajánlott használni, mert az kioldja a láncszemektől a belepréselt zsírt is.....illetve megeszi a gumigyűrűket (O-X)

ime:
http://webshop.langauto.hu/kep...

Én azért nem a brigolt használom, mert abból felénk olyan 1200ft 1 liter, míg a sima petróleum meg csak 7-800ft
Sziasztok! Milyen olajat ajánlottok bandit 600-ashoz? 2000-es évjárat.
dettó petrozok én is, tisztít, nem old, olcsóbb..ennyi..csak a rongy fogy...
Igen, benne szok a user manualban nem a service-ben.....mondjuk a Banditról nem tudom konkrétan, de gixer-gixef és más susu típusoknál már láttam.....a brigi vs más vitában nem akarok részt venni, általában 3 havonta előjön és már nem tudok újat mondani így csak annyit, hogy elég legyen amit a manual ír......
Miért, ez is benne van?
És a manualban is ez van........
Zöldi!
Szükségem lenne 4l Motul 5100-es olajra, a héten (akár ma).
Írsz egy árat?
Köszi
Hát...lehet eccer megtróbálom azzal is.
De az tuti, hogy nem az idén lesz!
Sem a Brigót, sem az erős vízsugarat nem ajánlják sehol a lánc tisztításához. Én biza maradok a petróleumos rongynál, az olyan mint a makk hetes: mindent visz. Az igaz, hogy 5-10 percig eltart, de ez van......
Én mindíg Brigéciolozok!
Egyáltalán nem kell síkálni!
Befújom, majd 5 perc múlva erősebb vízsugárral leveretem, még nagy nyomású sem kell, és már ragyog is a lánc, is, és a fogaskerék is!
Szerencsére sehogy. Így a kosz sem. Mivel van folyamatos utánpótlás ez pont jó így.
A spray-nél nincs utánpótlás ezért a kosszal együtt ott kell maradnia.
Jaaaa

Úgy igen:-)

Én 1x probáltam a Brigit, de szerintem a sima petroleum sokkal jobb, olcsóbb, és "kifizetődőbb", hiszen mint írtam nekem simán "leesett" a sok trutymó. Nem igazán kellett sikálni.

De ez már a múlt:-)))