Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az úgy esztétikailag nem csúnya?
Nem tudom hogy jó e a 650-re! Rá kellene próbálni!
Mivel az 1200-1250 nek a lengővilla jobb oldalán nincs egyetlen csavar hely(anya) sem ezért vagy meg kell fúrni a lengővillát és egy menetet csinálni(esetleg szegecsanyát belehúzni) vagy a bilincsel fogatod fel ami jár hozzá!
A kipufogó felől, hogy van felfogatva?
k9 650-esre is jó?
Jaaaa, bocsi!
Akkor már tudom, kitől fogom venni!
Basi az aranykezű
Nem vettem sehol!Teljesen saját készítésű!
Ezt hol is vetted?
Akkor szó sem lehet róla, hogy utast vigyek!
Arról meg főleg nem, hogy még meg is ázzak!
Amúgy így is szutykos lesz a kerékjárati ív belül, de közel sem annyira.
Ahogy a lánc a motor felé halad és kilép a műanyag sárvédő szélénél. Utast vittem és ahogy rugózik a motor, a lánc kicsit nekiért. Érdemes kb 5mm-t kiköszörülni belőle, Maxxy barátomnak is ilyen lett.
Rossz helyen kerested!
Szia Basi2!
Na jókor ajánlod, mikor már megvan!
Amúgy tetszik! És nem csak az ára miatt!
Nem értem mit csipkézett ki, és hogyan?!
Még esőben nem sikerült tesztelnem, remélem hozza az elvárásokat!
1200,1250 Bandit-ra sárvédő 11000 Ft
Nekem kicsit kicsipkézte a szélét a lánc, de abszolút jó. Nem dobja tele úgy szutyokkal a kerékjáratot meg a gátlót a gumi.
Szia! Azt én is!
Én tőlük rendeltem a hátsó sárvédőmet. Tökéletes.
Köszi szépen!

Link elmentve... Bár még használtban bízok... Hátha akad valahol...
Linkelni azt nem igazán tudok vénségemre!
http://www.nivojff.hu/index1.p...
Talán így jó lesz! Hali
Szia Peti!
Szerintem http://www.nivojff.hu/index1.p..." target="_blank">null olcsóbbat nem igen lehet találni, esetleg használtban valami alkalmi vételt!
Ezért az árért el is küldik Neked!
Üdv.
Sziasztok!

K6os 650es Banditra keresnék hasidomot! A gyári méregdrága megoldáson kívül tud valaki valami költséghatékonyabb lehetőséget?
Vagy: Cserélnék egy gyári bukócsövet(fekete, sérülésmentes) hasidomra!
Nem tudom hány gyereke van, csak néha szoktam látni amikor megyek anyuhoz. A játszótéren szokta felügyelni a csemetéjét.
Te sem kerded ezt komolyan
Arany aron:-)
Igen Ő az aki a képen van Azt hittem mikor férjhez ment elköltözött onnan. Bár pár hete láttam a buszmegállóba, elvittem volna de motorral voltam De gyesen van? Az a kissrác már 2év fölött van ha jól látom. Talán új jövevény is van?