Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Tapasztalataid szerint, mi az elettartama a vezermulancnak, ezeknel a liter folotti bekesebb turamotoroknal, Bandit 1200, GSX1400. Persze eltekintve mindenfele szelsosoges hasznalatto, es betartarva a karbantartasi periodusokat.
Igy kozel a 70 ekm-ez ugyan meg szelephezagot nem kellett allitani, de nem tudom ha valahol mar lattam olyan erteket amit a szekunderlanc nyulatsaganak megitelesenel hasznalunk. Hogy letezik e ilyen ertek a vezlancal is? Ugyan en meg elszakadni nem lattam, de csereltem mar olyan nyulottat, ami ketoldalt mar bontotta a blokk falat.

Koszi elore is.

Udv

Istvan
Meygek fotózni, mindjárt megy a mail
Hát megállt bennem az ütő, mikor családtagod felhívott...örülök, hogy rendben leszel!
se sisak se ruha , kocsma, hazafele meg egy részeg biciklis de sz én saram lessz mert ittam a teómmal 1 sört!
Ez most komoly? Ha igen jobbulást kívánok, meg leírhatnád, hogy mi is történt!
Heló srácok! túléltem a banditot! 1hé kóma gerinc törés, kéz törés, koponya törés, agyvérzés, tüdő stb! de élek! Zöldi téged meg hamarosan hívlk a lánc miatt! mihejst egyben leszek jöhet!
Őt ilyen veszély - leérő bukócső - nem fenyegeti!
Blue figyelmébe:

link
Szia steeldog70!

A hasidomot hol vetted a motorra? És ha szabad érdeklődni mennyibe került?
Én tettem az SV-re és jól nézett ki....nekem...
Egy haver 110-est tett be, neki bevált.
Különbözünk, én ingyen sem tenném rá,
Kérdezni sohasem hüleség...
1ben van, üvegszálas...alapozni és színre festeni kell...ez ögyben keresd basi2-t
a Bugster-t 24forintért vettem 3éve
Ja, van e egyáltalán fehérben, és ha igen, nem kényes e!
Köszönöm szépen a korrekt választ!
Azt hiszem beújítok egyet a télen, csak még azt nem tudom, hogy fekete legyen a fekete mocimon, vagy fehér, mint a hátsó doboz teteje!
Ez milyen sárvédő?
Egyben van a láncvédővel?
Vagy mind illen, csak én vagyok hüle?
Én a vastagabbikat vetem az tartósabb, le lett tesztelve. Igen a karcok, és a mattul-ás ellen véd meg a hideg benyát mikor beletankolod az nem túl jó érzés ha nincs tankbőr. A rögzítése az mint a gyári Bagster oldalt gumis fém kapcsok elől hátul állítható rögzítéssel. Nagyon szeretem a gyártó tanácsára én lefolpakoltam az egész tankot ha por vagy szemcse alákerülne ne karcolja fel ennyi az egész meg 15-ezer. Ha tanktáskát is szeretnél használni a mágneses rész nem igazán rögzül rá ezért kérésre tesz lefogató csatit. Szentendrén lakik a srác egy motoros túrát megér szerintem.
Mi a tapasztalat 1200-re kipufogó cserénél a karbi fúvókákat kell e, érdemes e nagyobbra cserélni? 100/15 van benne gyárilag elég lenne e a 110/20 vagy mekkorát javasoltok ?
okks köszi
Az tényleg király! ....és szép is, ennyiért igencsak megéri...
A tiéd az melyik változat?
Te kifejezetten csak a karcok ellen tetted rá?
Gondolom a tank aljár kell rá rögzíteni ugye?
Milyen módszerrel?
Köszi, szerintem gyönyörű!
15-ezer forintért csinálta nagyon precíz munka ezzel foglalatoskodik! Itt az elérhetősége.....Motrkárpit
Mennyi volt a félár?....a corsaronál 30 rugó teli áron, de szokott adni 10%-ot....
Ott a tanbőr Bagstert árulnak tudtommal én az enyémre készítővel csináltamat annak mintájára fél áron. Egy kép itt látszik hogy is néz ki.....