Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bingóóóóóóóóóóóóóóó
Még mindig van. Rendőrlány, csak most gyesen van a picijével. Abban az utcában nőttem fel.
Nem, de ott van-volt egy Vanyek Betti Nagy szerelmem volt, és a neve rám ragadt, mert mindenki azzal basztatott
Te Komlón, a Hóvirág utcából származó Vanyek vagy?
Hát szerintem a nagy bandi leges legjobb tulajdonsága pont az amit felsoroltál, mégpedig az iszonyat nyomaték ami 2000-2500tól egyenletesen átvált gőzmozdonyba emellett mégis megmarad a kezesbárány jellege. Ugyan olyan könnyedén megy 60al mint 200-al. Futóműve szerintem tökéletes max az első féken kell picit javítani
Ha valakit esetleg érdekelne Bandit 1200 alkatrész, PL.: ülés, farokidom,váltó,hengerfej,önindító, karbi meg még sok más vagy GSXR 1100 alkatrész akciósan holnap a Devils börzén megtalál, vagy a 06303604406 számon elér.
Hát...te érzed!
Minden estre én nem adnám a Nagy Bandimat egy ilyenért, és tuti, hogy az asszony sem!
Szerintem is próbáld meg a Nagy Bandit, ahogy Zöldi mondja!
Ebbe USD villát lehet tenni? Vagy miért jó?
De cép villahíd ... A többi se csúnya
Elhiszem, hogy bejön. De próbálj ki egy nagybanditot, vagy inkább egy busát. Azokkal anya sem fog kihajítani otthonról.
A legjobban az fogott meg benne, hogy alul iszonyat nyomaték van, ha meg pörgetem akkor elszabadul a pokol Brutál futómű, fékek, tökéletes váltó. És a legfontosabb, hogy kezes bárány, nagyon finoman lehet vele gurulni. A lényeg, hogy a Banditon soha nem jött az az érzés, az az elképesztő boldogság hormon termelődés, ami ezen.
Halihó
Már nem kellenek, így eladnám 1.2es K4 alkatrészek
villa...30000.-
hátsó rugóstag (k.csont nincs) 30000.-
lámpa 3000.-
v.nyak takaró 3000.-
Elérhetőségeim az adatlapomon
Azuvi tengerpart. Kijev gyönyörű. Uzsoki Vereckei hágó. Valóban rengeteg rendőr van és VADÁSZNAK mindenkire. ALKUDNI KELL!
Igaz.
vagy fals levegőt szív valahol
Köszi..
Nagytakaritás lesz...
Köszönön az infót!
A retektől, ami ráragad kívülről menet közben.
Szia Zöldi !

Köszi az infót!Ugy látom,hogy lesz mit tenni a téli időszakban.De mitőltud ez szorulni.? A benzinben lévő esetleges adalékanyagtól vagy mitől?
Kíváncsi vagyok mit mondanak a többiek..
nyilván. LEgközelebb veszek, úgyse lesz választásom :D
ÖÖÖ, a bálna megvolt már 2 éve, mikor kipróbáltam egy K7 1000-et(tudtommal a K5 durvább). Én konkrétan fostam rajta. Eszméletlen egy rakéta, meg fék meg futómű,meg minden...de az a kraft, egyszer pillantasz egy hosszabbat, mint kéne, és 'viszonhallás'.
Meg 160 alatt kényelmetlen. Felette is,de ott tart a szél :D
De csak addig míg meg nem mókolod az injektort valamivel....akkor biza ott lesz a szeren...
K5 1000
750?
Na ja, de a karbis gázreakció, az a királyság :D