Hát szerintem a nagy bandi leges legjobb tulajdonsága pont az amit felsoroltál, mégpedig az iszonyat nyomaték ami 2000-2500tól egyenletesen átvált gőzmozdonyba emellett mégis megmarad a kezesbárány jellege. Ugyan olyan könnyedén megy 60al mint 200-al. Futóműve szerintem tökéletes max az első féken kell picit javítani
Ha valakit esetleg érdekelne Bandit 1200 alkatrész, PL.: ülés, farokidom,váltó,hengerfej,önindító, karbi meg még sok más vagy GSXR 1100 alkatrész akciósan holnap a Devils börzén megtalál, vagy a 06303604406 számon elér.
Hát...te érzed!
Minden estre én nem adnám a Nagy Bandimat egy ilyenért, és tuti, hogy az asszony sem!
Szerintem is próbáld meg a Nagy Bandit, ahogy Zöldi mondja!
A legjobban az fogott meg benne, hogy alul iszonyat nyomaték van, ha meg pörgetem akkor elszabadul a pokol Brutál futómű, fékek, tökéletes váltó. És a legfontosabb, hogy kezes bárány, nagyon finoman lehet vele gurulni. A lényeg, hogy a Banditon soha nem jött az az érzés, az az elképesztő boldogság hormon termelődés, ami ezen.
Halihó
Már nem kellenek, így eladnám 1.2es K4 alkatrészek
villa...30000.-
hátsó rugóstag (k.csont nincs) 30000.-
lámpa 3000.-
v.nyak takaró 3000.-
Elérhetőségeim az adatlapomon
Köszi az infót!Ugy látom,hogy lesz mit tenni a téli időszakban.De mitőltud ez szorulni.? A benzinben lévő esetleges adalékanyagtól vagy mitől?
Kíváncsi vagyok mit mondanak a többiek..
ÖÖÖ, a bálna megvolt már 2 éve, mikor kipróbáltam egy K7 1000-et(tudtommal a K5 durvább). Én konkrétan fostam rajta. Eszméletlen egy rakéta, meg fék meg futómű,meg minden...de az a kraft, egyszer pillantasz egy hosszabbat, mint kéne, és 'viszonhallás'.
Meg 160 alatt kényelmetlen. Felette is,de ott tart a szél :D
Minden estre én nem adnám a Nagy Bandimat egy ilyenért, és tuti, hogy az asszony sem!
Szerintem is próbáld meg a Nagy Bandit, ahogy Zöldi mondja!
Már nem kellenek, így eladnám 1.2es K4 alkatrészek
villa...30000.-
hátsó rugóstag (k.csont nincs) 30000.-
lámpa 3000.-
v.nyak takaró 3000.-
Elérhetőségeim az adatlapomon
Nagytakaritás lesz...
Köszönön az infót!
Köszi az infót!Ugy látom,hogy lesz mit tenni a téli időszakban.De mitőltud ez szorulni.? A benzinben lévő esetleges adalékanyagtól vagy mitől?
Kíváncsi vagyok mit mondanak a többiek..
Meg 160 alatt kényelmetlen. Felette is,de ott tart a szél :D