Wilbers márkájú progresszív rugószettet szeretnék vásárolni a közeljövőben. Feltételezem, kapnánk jelentős kedvezményt a magyarországi forgalmazónál (egyébként is akcióznak mostanában), amennyiben csoportosan rendelnénk, több szettet. Kérem jelezzétek, hogy óhajtotok-e csatlakozni.
Most néztem, 30300nál járok, az első még kb 10-est elmegy, a hátsó inkább 20-ast, pedig nyomom, mint az ökör.
Mondjuk az utóbbi 12000km-ből 10000 város volt, meg szerpentin úgyhogy jó érték ez.
Te, vittem én neked pár éve nissint előre, azt mennyinél cserélted?
érdekes ez a betét...elég nagy a szórás, a régebbi banditnál sztem nem fogyott ennyire, nem? 50ezer felett most cserélném..de még van belőle...és még használom is...
Némely 1250-nél képes elkopni a betét vasig párezer alatt, volt már garis tárcsacsere is ez miatt, igazából a fék sem volt beállva és semmi hibát nem lehetett találni náluk csak egyszerűen vasig kopott a betét és ez elmúlt betétcsere után, lehet, hogy sikerült valami rossz szériát kifogni a gyártónak, fene tudja..... ......vagy talán a user hagyja rajta a lábát véletlenül.....
Hogy mikor kopik el, csak stílus kérdése.
Nekem 34.000 van most a motorban, és hátul ez a harmadik garnitúra betét. Igaz ezt nemrég raktam bele.
Ehhez képest elöl most cseréltem először (~30.000nél)
Nekem a gyári betét (650-es K7) 41000nél lett cserés - bár ment volna még (1mm volt még rajta a 3,2-ből)
Én kivettem a vasakat, hétfőn elküldtem a RÓNA KFT-hez, emailben jeleztem, hogy PUHA betétet kérek rá......kövi hétfőn meg is jött utánvétellel.
a 3 pár betét volt 8100ft PSTG-vel együtt.
Harapós lett a dög.....bár csak annyira amennyire volt is.
Szóval Én nem érzek semmi különbséget.
Jó páran használunk Rónás fékbetéteket már egy ideje, és eddig senkinek nem volt gondja vele. (és a GS500-ason a gyári betét után ezzel mentem 56.000km-ert.....)
Banditra jó a puha. DL-re már normált ajánlanak.....
Szóval csak döntened kell, hogy milyen betétet akarsz - mert választék az van rendesen.
Ha már szelephézag állítás: legutóbb elmaradt, de ma megcsináltam. Elbíbelődtem vele egész nap, a 16-ból 15-nél kellett állítani, mindegyiknél nagyobb volt. Utána megnéztem a szinkront is (nyár elején állítottam), de szerencsére az nem mászott el, kicsit emeltem az alapjáraton. A lényeg, hogy most már ok a gép, nem hallani a szelephangot
Én a múltkor csináltam egy 2002-es fazer 600-at, és nem merném rámondani, hogy jobb a Bandit....azt sem, hogy rosszabb. Fene tudja, nagyon hasonlít a két gép- a szelepállítás olcsóbb a banditon, de sűrűbben kell-, a láncméret is egyezik, a fékekek nem említhetőek egy napon, a fazer brutálisat harap széria állapotban két ujjal is. Viszont nekem elcseszett helyen van a lábtartója, ez másnak jó lehet attól.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Motor vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni melyiket válasszam
600 as Banditot 2002- es vagy 600 as Fazer 2003- as.
Ha megosztanátok a tapasztalataitokat megköszönném.
Wilbers márkájú progresszív rugószettet szeretnék vásárolni a közeljövőben. Feltételezem, kapnánk jelentős kedvezményt a magyarországi forgalmazónál (egyébként is akcióznak mostanában), amennyiben csoportosan rendelnénk, több szettet. Kérem jelezzétek, hogy óhajtotok-e csatlakozni.
Üdvözlettel:
Tibi