Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Nem tudom hogy hogy birnánk megoldani ezt a dolgot mert nekem kéne! pontos méreteket esetleg tudnál nekem mondani? fogszám lánchossz? előre is kösz
Add el tavasszal, jó árat kapsz érte Vagy vegyél le 3 gyertyapipát
Halihó Banditák

JR9B 6000.- /4db.
Elérhetőségeim az adatlapomon
Wazze! Kellett nekem az 1.2, mennyivel olcsóbban megúszhattam volna a lánccserét
Hali!

DID+Jt kombókat forgalmazok.
JT-ből a két lánckerék 7900ft
DID láncből a 40LE-s X-gyűrűs 520 16000pénz, az erősített 75LE-s 20800ft. Pesten belül házhozszállítással.
Ha érdekel, elérhetőség az adatlapomon.
jól van bameg te nem dolgoztál még soha estig?
Valaki tud nekem segíteni abban hogy mien láncszettet vegyek a 250 emre?
árban kb mennyi?
ó bazze de alszom istenem.., 2006os hozzászólásra reagáltam b+
csak szaporítom itt a szót... de minek ?
Szeva! Ha érdekel tudok egy telcsi számot! A csaj matrica készítéssel foglalkozik! OLcsó ,garit vállal! És ami a pláne olyat csináll amiet te szeretnél!
..pörgetni kell mint állat. Nem fogod megtanulni rajta, mi az hogy nyugodt csuklóval motorozni. 100 nál 10ezer körül forog (emlékeim szerint).. van ott igénybevétel rendesen

"..ápolás igényesebb.." ez kb egyenlő azzal hogyha használod költhetsz is rá rendesen. Ismertségi körben volt egy.. nem volt rossz állapotban, de szívott vele a srác rendesen.. és bevágta a 8 litert ha dinamikusan volt hajtva.

Sztem jobban jársz hogyha veszel egy alul is erős egy- vagy kéthengeres relatív kismotort.. ha tényleg csak ugródeszkának tekinted. Élvezkedni tényleg jó.. csak ár-érték arányban közel sem verhetetlen. Ha már annyira bandit, vegyél 400asat.. sokkal kellemesebben motorozható... nem fog fölhözb.szni az se.
Ha érdekel tok adni egy telszámot matrica ügyben! Olyat csinál amiet te akarsz! garit vállal és olcsó! És a felragasztást is ő csinálja!
Én bátran ajánlom neked a 250et! Én is 250et vettem a125 után de nem hasonlíthatók össze! semmi bajom nem volt még vele de viszont ápolás igényesebb! Szerintem bátran vegyél eggyet nem fogod megbánni!
Szeva ez jó ötlet! Békés megyéhez mit szóltok?
A ruha alatt ugyanaz egy + olajhutovel.
Azt tudom!
Az F-nek igen.
A Gs500 -nak meg nincs is oldalidomja....
GS 500F -hez vannak fejidomok meg oldalidomok, de szerintem az nem ugyan az mint a gs500-é. Vagy igen?
A kép bal felső sarkán a falnak támasztva....
Ha érdekel holnap szivesen dobok fel róla képet! A többi meg természetesen grátis, meg jár hozzá ingyen motor is, meg egy berendezett akvárium.
Szia!
GS 500-hoz nincs véletlenül oldalidomod?
És ezek közül melyik az?
És csak az oldala 30, vagy ez az egész így egyben?

Széles utat

Daty
Bandika oldalidomok, ha jól tudom 650/ 1250 re is passzent! 30 pénz a 2 oldal fekete szinü!
háát, én 17ezernél tartok az irídiummal, el is felejtkeztem róla, de nem akarom 24 előtt cserélni, megnézni...
Ha van hozzá kellő türelem, szerszám akkor Én se tenném, de mivel még soha nem csináltam ilyet, nincs hozzá semmim, és nem épp vagyok a század miliméterek ura, így Én inkább ezt teszem.
Bár ekkor mindig kérem az injektorszinkront....és egyébb beállítások ellenőrzését - amit idehaza meg eleve nem tudnék megcsinálni.
Hát igen, olvastam már máshol is, hogy a vizesen szopás cserélni. Nekem lég-olajos 1.2 van, azon kb 3 perc, így az út szélén sem gond. Igaz én a szelepházag miatt sem adom szervízbe a gépet