Szeva! Nem tudom hogy hogy birnánk megoldani ezt a dolgot mert nekem kéne! pontos méreteket esetleg tudnál nekem mondani? fogszám lánchossz? előre is kösz
DID+Jt kombókat forgalmazok.
JT-ből a két lánckerék 7900ft
DID láncből a 40LE-s X-gyűrűs 520 16000pénz, az erősített 75LE-s 20800ft. Pesten belül házhozszállítással.
Ha érdekel, elérhetőség az adatlapomon.
Szeva! Ha érdekel tudok egy telcsi számot! A csaj matrica készítéssel foglalkozik! OLcsó ,garit vállal! És ami a pláne olyat csináll amiet te szeretnél!
..pörgetni kell mint állat. Nem fogod megtanulni rajta, mi az hogy nyugodt csuklóval motorozni. 100 nál 10ezer körül forog (emlékeim szerint).. van ott igénybevétel rendesen
"..ápolás igényesebb.." ez kb egyenlő azzal hogyha használod költhetsz is rá rendesen. Ismertségi körben volt egy.. nem volt rossz állapotban, de szívott vele a srác rendesen.. és bevágta a 8 litert ha dinamikusan volt hajtva.
Sztem jobban jársz hogyha veszel egy alul is erős egy- vagy kéthengeres relatív kismotort.. ha tényleg csak ugródeszkának tekinted. Élvezkedni tényleg jó.. csak ár-érték arányban közel sem verhetetlen. Ha már annyira bandit, vegyél 400asat.. sokkal kellemesebben motorozható... nem fog fölhözb.szni az se.
Én bátran ajánlom neked a 250et! Én is 250et vettem a125 után de nem hasonlíthatók össze! semmi bajom nem volt még vele de viszont ápolás igényesebb! Szerintem bátran vegyél eggyet nem fogod megbánni!
A kép bal felső sarkán a falnak támasztva....
Ha érdekel holnap szivesen dobok fel róla képet! A többi meg természetesen grátis, meg jár hozzá ingyen motor is, meg egy berendezett akvárium.
Ha van hozzá kellő türelem, szerszám akkor Én se tenném, de mivel még soha nem csináltam ilyet, nincs hozzá semmim, és nem épp vagyok a század miliméterek ura, így Én inkább ezt teszem.
Bár ekkor mindig kérem az injektorszinkront....és egyébb beállítások ellenőrzését - amit idehaza meg eleve nem tudnék megcsinálni.
Hát igen, olvastam már máshol is, hogy a vizesen szopás cserélni. Nekem lég-olajos 1.2 van, azon kb 3 perc, így az út szélén sem gond. Igaz én a szelepházag miatt sem adom szervízbe a gépet
JR9B 6000.- /4db.
Elérhetőségeim az adatlapomon
DID+Jt kombókat forgalmazok.
JT-ből a két lánckerék 7900ft
DID láncből a 40LE-s X-gyűrűs 520 16000pénz, az erősített 75LE-s 20800ft. Pesten belül házhozszállítással.
Ha érdekel, elérhetőség az adatlapomon.
árban kb mennyi?
csak szaporítom itt a szót... de minek ?
"..ápolás igényesebb.." ez kb egyenlő azzal hogyha használod költhetsz is rá rendesen. Ismertségi körben volt egy.. nem volt rossz állapotban, de szívott vele a srác rendesen.. és bevágta a 8 litert ha dinamikusan volt hajtva.
Sztem jobban jársz hogyha veszel egy alul is erős egy- vagy kéthengeres relatív kismotort.. ha tényleg csak ugródeszkának tekinted. Élvezkedni tényleg jó.. csak ár-érték arányban közel sem verhetetlen. Ha már annyira bandit, vegyél 400asat.. sokkal kellemesebben motorozható... nem fog fölhözb.szni az se.
Ha érdekel holnap szivesen dobok fel róla képet! A többi meg természetesen grátis, meg jár hozzá ingyen motor is, meg egy berendezett akvárium.
GS 500-hoz nincs véletlenül oldalidomod?
És csak az oldala 30, vagy ez az egész így egyben?
Széles utat
Daty
Bár ekkor mindig kérem az injektorszinkront....és egyébb beállítások ellenőrzését - amit idehaza meg eleve nem tudnék megcsinálni.