Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nekem így nem kerek...A kötelező "adó"- mivel kötelező- arra van, hogy ha kárt okozol, a vétlenül kárt szenvedett felet kártalanítsa. Ebből a szempontból irreleván, hogy Neked kinél van a
biztosításod, szóval a mototod értékének ehhez semi köze.
Az Unionnal semmi baj régi biztosító, és mindíg fizet!
A K&H ehhez képest egy fos, amit a bank alakított a csődbe ment Argoszból. Ők sem szeretnek fizetni, mint a bankok általában, de talán nem megy csődbe!
Lehet, de akkor sem értem, h a drága motornak mi köze a kötelezőhöz. Motorral nem szokás akkora kárt okozni ha meg nagy a kár akkor általában a motor és a motoros is odavan...
Túl igényes vagy....az a baj...
Nem tudom csak én vagyok ezzel így, de ebből kukkot sem értettem
igaz hogy a KH iden jott be es nekem is 11et szamit az alliance meg 33at ,de szeretek nyugodtan aludni.kisbiztisiti,kis tartalek en nem rizikozom1 2milla fölötti motorral,de olcsobban sem amin napokat meloztam
Unionnak semmi köze a volt mávhoz, már előtte is megvoltak csak nem túl nagyok.....
Union az a Mav biztosito masneven?vagy ugy akarsz jarni ahogy a mavosok?de te motorod ,penzed
Ellenőrizd le, hogy 21W-os index izzók vannak-e benne, mert ha esetleg kisebb, akkor nem fog villogni.
igy van
estet az uraknak
lehetseges hogy a 98as banditon kettö indexrele van?1 van bent egyik oldala muxik a masik csatlakozo viszont hiaba tettem masik relet akkor sem,sem a muszerfalon nem jelez vissza?!
valakinek 5let?
De, jó a szombat is sőt régebben csak szombaton szerettem menni, de van pár haver aki melózik délig és miattuk preferáljuk újabban a vasárnapot...
. .
itt szoktam nézelődni

http://www.motorozz.hu/main.pl?session_id=&g=motorbike

de már szegényes a kínálat,meg sokszor csak elötte egy nappal írják ki,na ott lehet nem szívesen látnak idegeneket,de tsanyi azért elötte 2-3 nappal kiírja és szívesen lát mindenkit,igaz ő inkább vasárnapban gondolkodik nem a szombati megmozdulás híve
Már akartam kérdezni, hogy hol hirdetik ezek a túrákat?
De a disznótór nem erőszak ,legfeljebb megnézem tsanyi mit szervez,azt benevezek oda
na akkor a kabátot tedd holnap ki a napra,hadj száradjon,a mociba pedig nem kell tankolni azt GÓÓÓÓ
ok, koszi!
Én már letéliesítettem a gépet, a kabátomat is kimostam úgyhogy
akkor majd te jövő nyáron,jársz jól

szombatra jó időt jósolnak, délután valamerre ,én egyedül,te?
Nem az a lényeg. Ha 2010.01.01 után vetted a járművet akkor a vásárláskor kötött biztosítási évfordulónál lehet váltani és nem év végén.
igen mert nem volt folyamatos 9 hónapod a biztosítónál,nekem meg igen ,s igy már B1 a fokozatom
Na bakker! Jó, hogy egyszerre írunk
Hát nekem most nem aktuális a váltás, mivel nyáron vettem a gépet, nekem is K&H, de nekem 20 pénz egy évre. Melyiknél ennyire olcsó?