Ez számomra is tisztán látszik, annál is inkább, mert anno a 350-es Jawáé is szinte teljesen így nézett ki, és azt elég soxor láttam, ugyanis elég sokszor szerelgettem.
Skacok ne vicceljetek már Ez nem ülés zár, meg hasonló, hanem a bowdenes kuplung kiemelő szerkezete. Ahogy meghúzod a bowdent ez a szerkezet nyomja meg a kis rudacskát, ami a váltóból kijön.
Nem tudom hova raktad az oldalon, én nem találtam. Lényeg, hogy kicsit rendet raktam az oldalamon. Nézd meg újra, mert lehet, hogy a régi lnk már nem él. link
Végénéztem az oldalad és ezennel tiltakozásomnak adok hangot, hogy csak fejidomos banditák vannak az oldalon!
Én mint egy N-es tulajdonosa ezen tényt diszkriminációnak tekintem és felszólítalak az azonnali hiánypótlásra
Mint mondottam nekem megvan az összes MR és majdnem az összes katalógus is hozzá, szólj ha kell valamit szkennelni belőle. Látom már elég sok fennt van így is
A linkre jobb klikk, mentés másként. Pdf-be van fent. Csak ugyanazt tudnám elküldeni is, de így gyorsabb sztem. Elég szar az email-em, nem is biztos, hogy 17 mb-os anyagot el tudok küldeni.
Van fennt az oldalon több minden is, csak nincs hozzá index oldal, de megcsinálom, hogy el lehessen érni azokat is.
Szerintem nálunk van, 10 ezer forint
Üdv: Andi
Azt látom, hogy bovden csatlakozik bele, de nem rémlik, hogy láttam volna ilyet valamelyik motoron.
Végénéztem az oldalad és ezennel tiltakozásomnak adok hangot, hogy csak fejidomos banditák vannak az oldalon!
Én mint egy N-es tulajdonosa ezen tényt diszkriminációnak tekintem és felszólítalak az azonnali hiánypótlásra
Mint mondottam nekem megvan az összes MR és majdnem az összes katalógus is hozzá, szólj ha kell valamit szkennelni belőle. Látom már elég sok fennt van így is
A többit is nyomasd:-) Ki tudja mi lakozik nálad:-)
Pali utólagos engedelével felnyomtam a linket.
Van fennt az oldalon több minden is, csak nincs hozzá index oldal, de megcsinálom, hogy el lehessen érni azokat is.
Kellene a weboldalra.....
akmt kukuc akmt pontocska huuuuuuuuu
Ide pakolok fel mindent, amit találok, vagy elküldtök:
http://www.akmt.hu/gsfcikkek.h...
A szerelő azt monta még 15-öt simán elmegy a lánc ezért kérdeztem ,hogy csak 50e bírna ?: