Szia!
Az enyém is K6-os fejidomos, még lég-olajos, de már új fejidomos.
Biztosan jó bele a HF3615! Most is az van benne, és az van itthon a következő cserére is. Ha gondolod keress meg privátban.
Szép napot
Egy másik adatbázis szerint a 2005-be 3610-es kell, a 2006-ba meg 3615.
Az enyémbe is 3610 van, nemrég cseréltem. Ha megmondod mit mértél, meg tudom mondani, hogy az vagy sem.
A link is pontatlan. A görbevázasokba 3605 kell. Az egyenesvázas K1-K5 1200-be 3610. Enyém is K5, most tettem bele, 100%. Az átmeneti, még légolajas, de már "vizes" optikájú K6-ba már 3615 való, ugyanaz, mint a vizesekbe. Nekem két katalógus is jónak hozza a 3615-öt a K6 S-be.
Hello! Van egy 250-es 16 szelepes bandit-em azt mondják hogy elkoptak benne a dugatyúk, ennek mennyi lenne a szervíze, már be sem indul! A vállaszt előre is köszönöm!
Pont ezt vettük észre mi is ,hogy az s hez nem hoz a gép szűrőt. Kiszereltem, megmértem ,telefon ,a hiflo szakik azt mondták ,hogy a 3615-nek nem stimmelnek a méretei ami méretünkhöz. Tanácstalan vagyok.
Ismét egy nagy kérdés merült fől a motorral kapcsolatban. Már a második motorboltos mondja azt ,hogy nem tud a motoromba légszűrőt hozni,csak gyárit :kb 8000ft-ért . A 2005-2006-os 1200s bandithoz nincs után gyártott! Mi a témával kapcsolatos tapasztalatotok,tudomásom szerint van itt a fórumon másnak is ez az évjárat ö mit tett megvette a gyárit ? Várom válaszotokat . Előre is köszönöm.
A méréseid pont annyira lesznek pontatlanok, amennyire felmelegszenek a szelepek (közel vannak a tűzhöz).
Ha neked ez jó... Én előírás szerint csinálnám.
PL kint hagyod a motort a tízfokban, és bent addig megisztok egy sört.
Bár a mérési eredményeket a sör is torzítja. Dönts!
Technikai kérdés. Hétvégén szelephézagot állítok a vason, de kb 5 utcányira el kellene gurulnom ahol végezném a műveletet (haveromhoz, mert nincsenek szerszámaim). Namármost gyárilag azt mondják jég hideg motornál kell elvégezni a műveletet, de mi van akkor ha egy kicsit langyos a blokk? Nagy gáz, vagy ennyire ne aggódjak?
Üdv a Banditosoknak
Érdeklődnék, hogy az asszonynak kinéztem egy'93-94 250-es banditot.
Szabad vele foglalkozni? Érdemes? Mire kell odafigyelni?
Mennyit szabad adni értük?
Köszönöm
Az enyém is K6-os fejidomos, még lég-olajos, de már új fejidomos.
Biztosan jó bele a HF3615! Most is az van benne, és az van itthon a következő cserére is. Ha gondolod keress meg privátban.
Szép napot
Az enyémbe is 3610 van, nemrég cseréltem. Ha megmondod mit mértél, meg tudom mondani, hogy az vagy sem.
kb 3e-ért megkapod. Ha nem boldogulsz keresd Zöldit privátban!
De a típusszám alapján meghozzák bármelyik boltba csak nem mindegy mennyiért.
Ha neked ez jó... Én előírás szerint csinálnám.
PL kint hagyod a motort a tízfokban, és bent addig megisztok egy sört.
Bár a mérési eredményeket a sör is torzítja. Dönts!
es remelem.
november 6., szombat, 14.00h?