Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem Union volt és marad is, az volt a legkedvezöbb számomra
Nekem K&H-s volt és valószínűleg az is marad. Ők a legolcsóbbak.
Na bakkar,ebbe a nagy biztosítási őrületben ujrakötöttem a biztit egy évre 10500.- a tavalyi évi 20000.-helyett,igaz most kicsengetem az égész évest
Gariban is 10%-on belül elfogadják!
a 12 ezres szervizintervallumot 5%-kal tul lehet lepni? elegge elhavaztam anyagilag, es eltolnam a szervizt parszáz km-t, de nehanapjan meg hasznalnam a vasat. vagy km-re pontosan kell vinni olajat cserelni?
Igaz azt nem írtad, hogy hol akadtál el de talán itt érdeklődj:
link
Sziasztok!Egy kis segitség kellene,Az indexbúrákat szeretném fehérre cserélni K-4-esen,de nemigen jutok előrébb!Valami ötlet?
Remélem soha
Te mikor kapsz itt moderátor jogot? :D
5100-nak is jó lesz
Motul 5300.
Helló milyen olajat ajánlatok 650 k8 bandit-ba
szeva Zöldi érdekelne a bandira a lánc csörgess meg 70-255-51-18 én majd vissza hívlak! de csak 10e után kell! Amint tudsz csörgess köszi!
Üdv Urak!
Van egy fel nem használt HF138 as olajszűrőm ha valakit érdekel.
Hogy legyen neve a gyereknek, 500 pénzért vihető. Pest megyében van, személyes átvételnek lenne értelme.
20-435-1916
Majd kedden, ha addig nem válaszol.
Hétvégén iinkább nem zaklatok senlkit, én se nagyon szeretem!ű
Inkább elmegyek most motorozni, ebben a f@asza időben!
Miért nem hívod, adatlapon két szám is van
Senki, sehol?
Válasz se?
Oké, érdekelne!
Mennyi az oldalidom párban, a fejidom nélkül?
hát ez nagyon jó!:)A matricás ügy már tárgytalan,1 hónap hijján 3 éve,hogy ezt írtam:DAzóta már a mocit is lecseréltem,azért köszi a segítséget:)
elöl 13, hátul 49, 116 szem a gyári, én ezekkel számoltam. Alternatív áttételt is tudunk választani, ha kérsz. Ha messze laksz, tudunk postázni. Többit szerintem privátban. motoralkatresz@gmail.com
hát ez drága...

Hali Mindenkinek!
Kellene egy Gsf1200S.-hez (2003.-as évlárat) gyári jobb első index (sárga), mert a kutyám lefejelte. Aszem kolbászt csinálok belőle. (Mármint a kutyából).
Helló!
Olyan kérdésem van hogy egy banditra 1250 k9 mennyibe kerül a kipufogó könyök?
Ja és ha valakit érdekel akkor van pár eladó kacatom! honda mb125ös blokk simson blokk a hondának a váz is meg van csak hiányos! 125ös etz hátsó gumi! a simsonblokk teljesen komplett földön indul! 150es mz trophi blokk! stb
Számold meg a motorodon......