Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jó az amit a zöldi adott.
Egy biztos, a katalógusok szinterest ajánlanak a banditba, bármilyen márkát is nézel. A standard tovább tart, de annyira nem fog. Nálam az AP szinter 7800, a standard 5600, tapasztalatokról kérdezd a többieket, páran használják- nekem még a gyári virít bent.
Sziasztok!

Csereérett lett a hátsó fékbetétem.... K9-as GSF1250
Kérdésem az lenne hogy tudtok-e óccsó helyet pesten ahol jó minőségűt árulnak? Majd keresgélek persze...de gondoltam itt van aki bejáratott útvonalakat használ... :-D
Nézegettem ebay-en....már 2500-3000 forinttól van HH meg Armstrong márkájú...és elmegy EBC ...Lucas....Ferodo típusig ami 7-8-9 ezer is van...
Mennyit számíthat a márka...az hogy utángyártott...és hogy óccsó vagy drága...vagy hogy szinterezett vagy nem?

Bocs ha sok a kérdés :-)
Köszi előre is az okítást
RS-3-asod van? Tényleg ennyire hangos? Az én karbon Akrapovicomban akkor volt gyári db-killer, mikor megvettem, azóta be sem raktam egyszer sem. Szerintem lehetne hangosabb is (vagy csak már hozzászoktam)
Handó Péter Mátraszele olyat csinál amilyet szeretnél savállóból , és el is postázza . Csak a méreteket kell neki megadni.
Először bemennék a shoxba tömőanyagért, asszem 4 ezer ft, attól már elhalkul. Killerért kered AlexCBR -t itt a sportmotoron, kipuffokat importál USA-ból(kb itthoni ár feléért), fog tudni segíteni
Srácok, annyira hangos a Yoshimura kipufogóm, hogy néha már idegesít. Arra gondoltam, hogy raknék bele silencert, ha meg állatkodni akaok, kiveszem. Értelmes áron lehet ilyet kapni külön, mert én nem találtam?
Szegény, akkor érthető!
Nem, baleset érte-a motrorral- és az intenzíven fekszik....
Nevezhetjük furcsa embernek azt aki megrendeli a cuccot és nem veszi át, vagy fogalmazzunk durvábban?
Urak, át nem vett rendelés miatt van egy akciós láncszettem bandit 250-re, akit érdekel, keressen privátban, szám/mail az adatlapon.
Csak felfogják már végre De az is lehet, hogy a casco-ról beszél
Zöldi arra próbál célozni, hogy a Te biztosítód a másik félnek fizet.
A saját motorod árát, és károdat meg a másik (vétkes) fél biztosítója fizeti. Így irreleváns, hogy Te mennyit fizetsz a biztiért, mert neked nem fizet egy fillért sem.
Azért kell fohászkodni, hogy aki téged elcsap, lehetőleg ne a legolcsóbb, legszemetebb céggel szerződjön.
csak ha baj van
Valakinek egy K&N bontatlan légszűrő?
Ezekhez jó:
SUZUKI GSF 650 /ABS (WVB5)
SUZUKI GSF 650 BANDIT (WVCZ)
SUZUKI GSF 650 S /ABS (WVB5/S)
SUZUKI GSF 650 S BAND. (WVCZ/S)
SUZUKI GSX 650 F (WVCJ)
SUZUKI GSF 1200 /ABS (WVCB)
SUZUKI GSF 1250 BAND. (GSF1250/07)
SUZUKI GSF 1250 S BAND (WVCH/S)

Louis ára:
http://www.louis.de/_20d11ea0a...

15-ért adom!
Nekem a kötelezőre a legolcsóbb ajánlatot a KÖBE adja, 8.035 Ft-tal , amit túl alacsonynak találok. Ezután következik az Union, amire 17.000 Ft-ot ad a kalkulátor . Valószínű, hogy az utóbbit fogom választani...
Regulator / rectifier-nek hívják külhoniul.
Keress ebayen.
Haver Hornetjéhez 7000 volt szállítással.
Hello Mindenki!
Egy 1992-es suzuki 400 gsf banditom van de elment rajta a töltés valószínűleg a feszszabályzó miatt. Nézegettem újat de 38000 volt a legolcsóbb. Tud valaki valamilyen megoldást? (olcsóbb, használt)
Előre is köszönöm. Széles utat mindenkinek!
csabito az ajanlat, elgondolkozom rajta...
Ha nem akarod, akkor Én megcsinálom azért a fölös 35 ezerért!
nekem most allianznal van, 45e egy evre. az unionnal 9800-at hozott ki a heten a kalkulator, 1 evre. szerintem ujrakotom.
Nekem is az Union-nál van, és ott is maradok.
9600 Ft / év.
namégegyszer: Ebből a szempontból irreleváns, hogy Neked kinél van a biztosításod, szóval a motorod értékének ehhez semi köze.