Nemrég még nem te akartál rá halkítót tenni?
Nem nagyon vagyok naprakész az árak tekintetében de az biztos, hogy az nagyon nem számít mennyit költöttél rá, attól még nem fog többet érni. Persze ettől még szívből kívánom, hogy sikeresen el tudd adni annyiért amennyiért szeretnéd. Az árszabás tekintetében mindenképp szem előtt kell tartani, hogy gyorsan vagy jó áron szeretnéd eladni. A kettő együtt sajnos ritkán megy.
Nyáron egy srác hirdetett egy 1,2 görbevázast 430-ért olasz papírokkal, 1 napig volt fent a neten. Ha 600-ért kínálta volna lehet, hogy a mai napig árulná. Egy biztos idén már ne nagyon számíts vevőre
Őszinte leszek. Mivel kb 150-t költöttem rá, így szeretnék 600k-t kapni érte. A km állás hihető, mert a gyári lánc és lánckerekek voltak rajta, amikor cseréltem. Az eladás oka: nagyobb kell
Megmértem: a menetek előtt kúposodik, a két kúpkezdet közti távolság kb 105 mm. A két tükör külső oldala közt mért legnagyobb távolság 82 cm. Kíváncsi lennék, hogy az újabbakon ez mennyi
Szükségem volna egy K8 650 bandit bal oldalidomra, törött is érdekel, a kereklámpáshoz! minden megoldás érdekel! e-mail: marosgabor2@freemail.hu
70/6162-845
Bontókat már hívtam (minden héten), senki nem tud segíteni, de szerintem K4-től egyforma, és a ccm mindegy, szín is mindegy
Majd este megmérem, de azért gondoltam, hogy jobb lehet, mert az enyém még kerek tükrös és annak is a közepén van a felfogatás. Az újabb meg téglalap alakú és a felfogatása is beljebb van. Ezért gondoltam, hogy szélesebben áll mint a régi fajta. De majd ezt is megmérem.
Ja, igen, a legnagyobb találmány- K_IStván tervezés, természetesen
Szétkapod a tükröt lent a csatlakozásnál, mengnézed a meneteket, majd esztergáltatsz rozsdamentesből egy olyan hengert, aminek 25mm es zsákfuratába a tükörszár menetét vágatod, a másik felén meg hagysz egy 25mm-re pöcsöt, amire meg a kormányon maradt zsákfurat menetét vágatod. Ennyi. Kereklámpa rulez :D
Hát a gyári kerek se job az tuti. Nem vagyok egy nagyok vállas gyerek, de a protektoros kabátban kb semmit sem látok hátra. Gondoltam az újabb N-es bandita hasonló tükrét felraknám csak sajnálom a 15 pénzt érte.
Igen, jól mondja zöldi, X-Bike az importőr. Ha jól emlékszem alapból nem akciósan kb. 30 eFt magasságában van egy szett (2 db rugó). Szóval akit érdekel, jelezze. Fel kell venni velük a kapcsolatot, miután összegyűlnénk néhányan, konkrét vásárlási szándékkal rendelkezők.
IMET-nél vettem ezt az "F1" tükröt, mert az enyémen nem volt, mikor megvettem. Ára kb. 5500 Ft. A rögzítése alapból meg tud lazulni (nem a menetes rész, hanem ami fölötte van), én aládolgoztam fehér tömítőszalaggal, amit a fűtésszerelők használnak, így már jó.
Nem biztosítanak olyan jó körbetekintést, mint a gyári hosszúnyakú IKARUS visszapillantók, viszont szerintem "banditásabbak"
Nem nagyon vagyok naprakész az árak tekintetében de az biztos, hogy az nagyon nem számít mennyit költöttél rá, attól még nem fog többet érni. Persze ettől még szívből kívánom, hogy sikeresen el tudd adni annyiért amennyiért szeretnéd. Az árszabás tekintetében mindenképp szem előtt kell tartani, hogy gyorsan vagy jó áron szeretnéd eladni. A kettő együtt sajnos ritkán megy.
Nyáron egy srác hirdetett egy 1,2 görbevázast 430-ért olasz papírokkal, 1 napig volt fent a neten. Ha 600-ért kínálta volna lehet, hogy a mai napig árulná. Egy biztos idén már ne nagyon számíts vevőre