Nekem naked van, és köszönöm jól elvagyok tartósan 130 -150 körül is!
Az alpokból jöttünk haza ennyivel huzamosabb ideig!
Mondjuk az is tény hogy erős nyakamhoz, és vállamhoz alacsony testmagasság ( 175 cm )társul!
Én 160 felett kezdem zavarónak érezni az idom hiányát!
Veres Krisztina (KillBill) vagyok!
Ne haragudjatok, hogy csak így "betörök" a fórumotokba, de hát ha érdekel valakit.
Van egy eladó vadi új Suzuki bandit 600, 2000 oldalkonzol.
21 000,- Ft
A bolti ára jóval drágább volt...
Banyek, az én vállam nem akar megnőni, pedig titkon ezt vártam én is :D
Amúgy mentem egyszer egy K6-tal, ami ugyi az új idomos. Nekem nem volt semmi turbulencia...olyan volt mint az enyém, tök csöndes, meg is lepődtem. Na, majd megzavarom a tiedet ;)
A dolog nem fekete és fehér.
Persze, hogy ér valamit a burkolat. Pontosan azt a szelet veszi le rólad, amiről beszélsz, pályán.
Ellenben meg kell barátkoznod soksok turbulenciával, ami a burkolat mögött keletkezik, így zajos a moci.
Ha a csupasz verziót veszed, akkor a sisakod körül nagyjából nyugodt szelek járnak majd, ennek megfelelően halk susogást hallasz majd, csak a vállaid meg a nyakad fog kétszeresére nőni az évek alatt.
Mindezek után jön csak az esztétika. Választani tudni kell.
Nekem a burkolatok továbbra sem tetszenek, ezt korábban többször mondtam is. De azt is beláttam, hogy nem kényelmes a csupasz. Egyszerűen nem jó vele tartósan 110 felett menni, márpedig ha esetleg autópályára keveredek, ott illene 130-140-es tempó tartósan.
Komolyan ennyire nem ér semmit a burkolat sem? Ne már. Mondjuk sosem ültem burkolt motoron.
Király!
Van egy eladó 250es Banditom, ha vkit érdekel írjon!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_250_bandi
t-4244629
itt a hirdetése!
Szaisztok
Az alpokból jöttünk haza ennyivel huzamosabb ideig!
Mondjuk az is tény hogy erős nyakamhoz, és vállamhoz alacsony testmagasság ( 175 cm )társul!
Én 160 felett kezdem zavarónak érezni az idom hiányát!
Veres Krisztina (KillBill) vagyok!
Ne haragudjatok, hogy csak így "betörök" a fórumotokba, de hát ha érdekel valakit.
Van egy eladó vadi új Suzuki bandit 600, 2000 oldalkonzol.
21 000,- Ft
A bolti ára jóval drágább volt...
Van még egy csomó más motoros cuccom is eladó:
http://www.vatera.hu/listings/...
Ha érdekel valakit, jelentkezzen a reglapomon lévő e-mail címen.
Bocsi a zavarásért, szép napot mindenkinek.
Amúgy mentem egyszer egy K6-tal, ami ugyi az új idomos. Nekem nem volt semmi turbulencia...olyan volt mint az enyém, tök csöndes, meg is lepődtem. Na, majd megzavarom a tiedet ;)
Persze, hogy ér valamit a burkolat. Pontosan azt a szelet veszi le rólad, amiről beszélsz, pályán.
Ellenben meg kell barátkoznod soksok turbulenciával, ami a burkolat mögött keletkezik, így zajos a moci.
Ha a csupasz verziót veszed, akkor a sisakod körül nagyjából nyugodt szelek járnak majd, ennek megfelelően halk susogást hallasz majd, csak a vállaid meg a nyakad fog kétszeresére nőni az évek alatt.
Mindezek után jön csak az esztétika. Választani tudni kell.
Komolyan ennyire nem ér semmit a burkolat sem? Ne már. Mondjuk sosem ültem burkolt motoron.