Szia.De igen mert ott dolgozom:D Egyébként nem tudom de egyenlőre a bovdenre gyanakszom de szerintem maga az óra is megadta magát.Kb 2 hete van nálam szol olyan sokat nem tudok róla még.Köszi a tippet.
Most vettem egy túra kormányt a 400-as Banditra és a fékcsövem kicsit rövidke.Lehet valahogy hosszabbítani?Vagy hol tudok venni hozzá, persze nem fém fékcsövet, mert arra most nincs k-m!
Hehe! Nem láthattam a motorod péntek este a Budakeszi Tesco előtt?
KM órát szerintem a bontóktól tudsz szerezni. Mi történt a tieddel? Eltört benne valami?
EH! Tuti, hogy Te voltál, mert a napi számlálód 000n állt :)
Kezdd itt: www.racsidepo.hu telefonon kell őket keresni, annak ellenére, hogy a neten az van, hogy szüneteltetik a szolgáltatást.
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni.Szükségem lenne egy sebességmérőre mert az enyém megadta magát.Egyébként a mocim egy 1994 es bandit 250-es.Segítségeteket előre is köszönöm.
képem sajna csak ilyen van! Amit én kínálok, az festésre kész, a felfogatások helyét ki kell fúrni! 15ért adnám, ha annyiért érdekel! Boltban készet 39ért néztem, akárhogy is számolom ez még festéssel is olcsóbb!
Itt vannak a szűrő méretei. Most már kíváncsi vagyok mindenki mást mond,csak az a ciki hogy ha nem jó nem veszi vissza a bolt. A mociról van kép az adatlapomon!
Bocsánat, hogy így ismeretlenül, de lenne egy pár suzukis cuccom eladó, mind új! Hát ha érdekel benneteket....
Suzuki bandit 600 '2000 oldalkonzol. eredeti csomagolásban. Nekem nem kell, végül Kawasakim lett... :)))
Így most jutányos áron eladásra kínálom...
Az ára: 21 000,- Ft ?
És van egy Suzuki gsx 600F hátsó doboztartó is 10 000,- Ft -ért.
Még van egy pár egyéb cucc is, de az nem kimondottan suzukis...
pl: Cameron nyereg táska, csizmák különböző méretben, bukó sisak a reglapomon van is fent egy Nolan XS-es...stb, stb...
Most vettem egy túra kormányt a 400-as Banditra és a fékcsövem kicsit rövidke.Lehet valahogy hosszabbítani?Vagy hol tudok venni hozzá, persze nem fém fékcsövet, mert arra most nincs k-m!
Előre is köszönöm a segítséget.
KM órát szerintem a bontóktól tudsz szerezni. Mi történt a tieddel? Eltört benne valami?
EH! Tuti, hogy Te voltál, mert a napi számlálód 000n állt :)
Kezdd itt: www.racsidepo.hu telefonon kell őket keresni, annak ellenére, hogy a neten az van, hogy szüneteltetik a szolgáltatást.
Pont ez az!
Én vissza szoktam venni a cuccot :)
100%, h az, mindjárt megmérem amit cseréltem. De jegyezd meg, a motorod nem k6, k5!
Faszák az ilyen boltok, amik nem vesznek vissza árut...
Bocsánat, hogy így ismeretlenül, de lenne egy pár suzukis cuccom eladó, mind új! Hát ha érdekel benneteket....
Suzuki bandit 600 '2000 oldalkonzol. eredeti csomagolásban. Nekem nem kell, végül Kawasakim lett... :)))
Így most jutányos áron eladásra kínálom...
Az ára: 21 000,- Ft ?
És van egy Suzuki gsx 600F hátsó doboztartó is 10 000,- Ft -ért.
Még van egy pár egyéb cucc is, de az nem kimondottan suzukis...
pl: Cameron nyereg táska, csizmák különböző méretben, bukó sisak a reglapomon van is fent egy Nolan XS-es...stb, stb...
bocs, ha zavartalak benneteket...
Üdv mindenkinek KillBill ;)