Szia Erik a váltónak a gumija nem semmiért van úgy elkopva az enyémen még tiszta új! Mert mikor megvetem colos gumicsőt húztam rá hogy ne kopjon a gyári. Az olajazóért meg gratula.
Na, ma összedobtam Én is a láncolajzót.
45 másodpercenként ad egy cseppet a véradótűből. Még lehet hogy Én is fejleszteni fogom, estleg átrakom a hátsó lánckerékhez de előbb tesztelem.
A belekerülés 3700 Ft.
Fontosnak érezzük az iszapkatasztrófa sújtotta területeken élőknek valamilyen formában segítséget nyújtani.
A Devecseri Plébániával egyeztetve az alábbi dolgokra lenne szükség( Tel: 06-88-224-091):
-Az önkéntes segítőknek védőfelszerelés
-Gumicsizma
-Gumikesztyű
-Egyszer használatos védőruha
-Égés elleni kenőcs
-Esetleg még gyerekjátékok
Kérjük, aki adományával tud segíteni, hozza be hozzánk a boltba.
igen biztos:)
apám a rendörségnek tenyésztett és képzett ki k3-mas szintig kutyákat régen értek valamennyit a neveléshez ... és az hogy milyen lesz egy kutya az nagyban függ hogy hogy volt nevelve minden kutyának van egy egyénisége :)
az tény hogy nem egy lányos kutya de semmiben nem különbözik pl egy ... kaukázusitól:)
ha ez kell neki.. :)
Emberek .... help kellene:)
nem tud valaki olcsón eladó amerikai staffordshire terrier kiskutyát... Kiskunlacháza környékén? nemkell hogy törzskönyvezve legyen csak az első két oltása legyen meg
.... ajándékba lenne... de amit eddig találtam az pécs-vasas-on van és annyiba kerülne az utiköltség mint a kutya ... de már megigértem hogy kap egyet... aki tud kiskutyát az kérem szoljon:)
elörre is köszi
Elolvastam a fejlesztés című részt és két apró megjegyzésem lenne ha szabad (ha nem akkor is ) az egyik, hogy helyesírás szemponjából nézd át picit a másik, hogy az elektromos szelep után a zárójelbe(gázautós "gázcsap") helyett, inkább LPG, benzinszelep-et írj. Ha így keresnek rá a gugliba meg fogják találni.
Egyébként jó lett! Remélem hétvégén én is be tudok számolni az én eredményeimről
Üdv.
Általában nem vagyok híve a barkács munkáknak, amit csinálsz, nevezzük csúnyán: kókányolásnak, de most azt kell mondjam, korrekt lett.
A funkcionalitásban nem kételkedem, biztosan jó lesz, én saját magamat ismerve hetente kétszer felejteném nyitva a csapot, szóval nekem ezért nem tetszik a megoldás.
Azonban! A jelenlegi megoldás minimál stílusú, nem egy ronda odabiggyesztett dolog (mint a haver kormányra szereltje).
Elismerésem a munkához. Jónak néz ki!
Sztem mi télen nézelődünk első pár fékbetét ügyben. Gyári nissint raktam bele, ami most fog elfogyni, azt mondta a szerelő, hogy nem a legjobb, fel van üvegesedve vagy égve...lehetne jobb anyagból is, ezt vettem ki belőle...
az a baj,hogy sógorom csak a hétvégén tud velünk "foglalkozni" ,nem tudtam vele személyesen beszélni ,igy telcsin nehéz lett volna látnia ,miról is lenne szó,de ugy néz ki megoldható
Nos fejlemények olajzó ügyben: Elkészült az a kis vacak ami a láncra jutattja az olajat (nevezzük fecskendőnek) Terveim szerint ez még nem a végleges változat, a csatlakozócsonkot megpróbálom lekicsicsíteni. A felfogatás ötlete K.Istvántól való, egy 650-esen van hasonlóan a váltó jeladójához rögzítve, azzal az eltéréssel, hogy ott ki van hézagolva itt meg ki lett vágva az a perem ahova a kábelek befutnak.
A vezérlőelektronika is készülőben van: a mccoi.hoz hasonlóan számolja a megtett utat és előre beállított út megtétele után ad egy adag olajat a láncra. Mielőtt valaki elkezdi, hogy a mccoi így meg úgy: nem a mccoi lemásolása volt a cél, hanem egy jó megoldás a lánc kenésére amihez a mccoi is adott ötletet. Az én verziómban nincs eső-, se cross mód és nem tud több olajat adni a nagyobb sebesség esetén sem a mccoi-val ellentétben. Viszont ha jól sejtem (ha nem így van akkor valaki javítson ki) a Scottoiler alapkiépítésének szolgáltatásait így is túlszárnyaltuk
Majd szombaton megkukkolod!