Köszönöm sikerült közelebbit találnom, és talán remény is van, miszerint, csak valamelyik karbi beeresztett, az fogta meg ideiglenesen.Azóta beindult, és nincs rossz hangja, de az olajba beszivárgott a benzin.Tehát most a kettő egymásnak reteszfeltétele, tehát olajcsere-karbi ell.
Üdv malamut
Én arra a túrára már egy új gumival indulnék a helyedben. Sokat fogsz menni, nemcsak az jöhet szóba hogy esetleg menet közben elkopik, hanem eső esetén könnyebben felúszik a kis minta miatt....
Nekem a mostani pilot power elöl annyira tetszett, hogy szívesen használnék azt mindig elöl-hátul. Fog hidegen melegen, sportos a profilja, simán felemeli a bandit hátulját, sosem bírtam megcsúsztatni.
Én a Metzelert Z6 Interactot használom már kb. 3000 km-óta! Még igazán nem is látszik rajta, hogy használatban van! Pedig legtöbbet egyenesen megyek vele. Az én elvárásaimnak tökéletes!
Én is azért vettem meg, mert éppen gumicsere előtt állok, és érdekelt, hogy mire számíthatok. Jobb, ha nem a saját zsebére kísérletezik az ember.
És legalább pörög egy kicsit a topik is.
angelrol nem hallottam meg semmi infot sem. senkitol.
metzeler erdekes, hogy utolso lett, asszem megveszem az ujsagot, most mar kivancsi vagyok erre a tesztre.
Norbu kollégám, Ő mondta, hogy foglalkozol olajjal.
Tudnál 1200S banditába ajánlani?
Magánba:entalpia67@freemail.hu
köszönöm
Malamut