Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zöldi!
Norbu kollégám, Ő mondta, hogy foglalkozol olajjal.
Tudnál 1200S banditába ajánlani?
Magánba:entalpia67@freemail.hu
köszönöm
Malamut
Hali!

Köszönöm sikerült közelebbit találnom, és talán remény is van, miszerint, csak valamelyik karbi beeresztett, az fogta meg ideiglenesen.Azóta beindult, és nincs rossz hangja, de az olajba beszivárgott a benzin.Tehát most a kettő egymásnak reteszfeltétele, tehát olajcsere-karbi ell.
Üdv malamut
Én arra a túrára már egy új gumival indulnék a helyedben. Sokat fogsz menni, nemcsak az jöhet szóba hogy esetleg menet közben elkopik, hanem eső esetén könnyebben felúszik a kis minta miatt....
Pénz legyen nálad, valahogy utolsó pár mili igen gyorsan elfogy
Azèrt csak óvatosan esõben ès vizes uton.
Én is így gondoltam kb.,szept.elején megyek egy 2500km-es
túrára,remélem azt még kiadja.
nekem mar annyi sincs. naiszen, akkor enis nemsokara nezhetek gumma utan, ehh...
Azon a környèken sajnos nem vagyok ismerõs, Esztergomban tudok, de gondolom azzal nem vagy kisegítve.
Szia!

Èn kb.2000km-t jósolnèk neki.
hali,

Bár RF-es vagyok de bandit a lelke a gépnek..
Máriabesnyőn van 2 is,ha kell küldöm mailben..

üdv
Krisz
Ja azt elfelejtettem,hogy még a gyári Bridgestones van fennt.
Helló Banditák!
Olaj-levegős 650-esem van,kérdésem lenne,hogy hátul a
kopásjelzőig még van kb.:1.5mm-er.Ez kilóméterben mennyit
jelent?Abszolút túra tempó,semmi pályázás,csak laza hosszú
túrákra használom.
Nekem a mostani pilot power elöl annyira tetszett, hogy szívesen használnék azt mindig elöl-hátul. Fog hidegen melegen, sportos a profilja, simán felemeli a bandit hátulját, sosem bírtam megcsúsztatni.
Sziasztok!
1200-es banditám megszorult, tudtok megbízható, és megfizethető szerelőt?
Elsősorban Gyöngyös környéke, de bp. sem akadály.
köszönöm.
Szerintem sokkal jobban kellene ahhoz motoroznom, hogy érezzem ezeknek a különbségeknek nagy részét!
termeszetesen. amugy tetszik ez a pirelli angel.
Nem is azt írták, hogy nem lehet vele motorozni, csak a többihez hasonlítva több szempont alapján alul maradt.
Még, ha így is gondolod, a kopás szerintem neked is számít. Vagy ha elkap egy nagyobb eső valahol jobb, ha tudod mire számíthatsz.
Én a Metzelert Z6 Interactot használom már kb. 3000 km-óta! Még igazán nem is látszik rajta, hogy használatban van! Pedig legtöbbet egyenesen megyek vele. Az én elvárásaimnak tökéletes!
Most látom, hogy tavaly is volt hasonló teszt.
gumiteszt
bar szerintem az osszes gumi jo lenne nekem 650-esre, es boven keves vagyok en ezekhez.
Én is azért vettem meg, mert éppen gumicsere előtt állok, és érdekelt, hogy mire számíthatok. Jobb, ha nem a saját zsebére kísérletezik az ember.
És legalább pörög egy kicsit a topik is.
Úgy tudom a supermoto gumi méretben ugyan egyezik, de a tömegindexe miatt nem való nehéz motorokra.
en maradok a 160-asnal, meg ugysem tudok motorozni, nem kell nekem erre a vekony felnire nagyobb gumi.
angelrol nem hallottam meg semmi infot sem. senkitol.
metzeler erdekes, hogy utolso lett, asszem megveszem az ujsagot, most mar kivancsi vagyok erre a tesztre.