Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vizes útfelületi tesztnél azt írják "Egyszerűen álom"
Nem, Roadsmart csak 5. lett a végére. Nem rossz, csak a többihez képest nagyon hamar elkopott, és elvesztette 4000km után a jó tulajdonságait.
4. Én mindig ilyeneket veszek. Ja, szerelve ennyi
15-ért? hány mm van még rajta?
Én is így érzem itt a Mátrában,esőben.
Épp vttem egy párat 15-ért, szerelve
Roadsmart a másik?
Vizes úton 1.helyezet. Amúgy pedig tesztgyőztes holtversenyben.
Pilot Road 2-es hogy szerepelt vizesen?
A ma megjelent motorrevüben, 1250S banditákon teszteltek 7 túragumit ~ 4500km keresztül. Mivel itt is sokszor téma a gumi, gondoltam ajánlom figyelmetekbe a cikket.
Nekem már az 1000-es szerviznél megcsinálták "prop-tech"-ék, azt mondták érdemes. 12000-nél én is újra megnézetem.
Ezek szerint még sem a suzuki elektronika a lassú, hisz a DL-en is jó volt.
Nekem 4 piros oszlop volt gyárilag.Aztán Tsanyi közreműködésével először besárgult aztán lett 4 zöld.Gyárilag xarnak az egészre sztem..
5100, 3000 van itthon általában.
Ennél már csak az durvább hogy gyárilag jó beállítással kéne kijönnie.
Menjenek a francba.
A TPS-t is állíttasd be.
Azt amit mondtál, szinkront......én is így művelem az Ő cuccukkal....
Nekem annyit megér, hogy nem reccsen a váltó!
Neked is szokott lenni zöldi? Mert akkor a következő eresztést lehet hogy Tőled rendelem!
Akkor lehet, hogy nem is tudom mit állítottak!
Minden szívócsonknál rádugtak egy-egy gumicsövet, ami egy nagy fekete és szürke dobozban végződött. Ezt csatlakoztatták az asztali számítógéphez, ami négy oszlopot mutatott
amikor beindították. Volt mikor sárga volt, volt mikor zöld. A négy oszlopból kettőt kellett állítani egy picit és kb. egyforma lett. Ja még előtte a jobb oldali oldaldekli alatt bedugtak egy pici dobozkát, ami zölden villogott.
Szóval vajon mit csináltak vele?
Na ott biztosan van!......ugyanis Ők gyártják.......
Zöldi jól mondja. Az én kicsikémet bizony a Prop-tech ápolgatja...
A prop technél szerintem van Csomy oda jár.
hehe. Aki egyszer beleteszi a motult, az többet nem szokott mást kérni :D De a legtöbben nem hajlandóak kipróbálni, mert drága...tény, a nagyker ára messze több, mint a castrol kisker ára :D
nem Neked kell tudni hanem a szerelődnek, ha anélkül csinálta akkor csak elcsavargatta....persze most már egyre több helyen van......
isc controller?
Hiba, hogy nem tudom mi ez?
Nem valószínü, hogy kellett, inkább ha a tps-t beállították az észrevehető a szinkronon kívül(amúgy az 1250-en mindenképp használni kell az isc controllert) mert az általában sok esetben valamiért nincs jól belőve gyárilag....