Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eső után pont így néz ki...ismerős...
Bocsi!
Az csabu987-nek van!
De akkor várnám a választ tőle!
Tudjuk, de azt már nem javasolják sehol, ugyanis azt mondják durvább, mint a 2000.
Nem!
Én Kazincbarcikán a "Buborékmosó"-t használom!:-)
Apropó, nem lehetne abból a perforált lemezből hozzájutni egy hűtővédőnyi nagysághoz?
Azt tudjátok, h a brigéciol 2000 langyos vízzel egyenértékű, ha Brigécipl D3-mal hasonlítjuk? Próbáljátok ki...
Mivan Te is az erőműben nyomod? :D
Odabasz
Évek óta ezt használom, nem durva a fényezéshez, a gumihoz meg főleg nem , hisz a láncban lévő gumigyűrűket (O, X stb..) sem bántják, hisz ahhoz a Brigécilot ajánlják szervízben is!
Sőt, ezt inkább ajánlják, mint a petróleumot!
A brigéciol nem túl durva a fényezéshez, meg a gumi alkatrészekhez? Én csak finomított petróleumot (ez van a kúton) merek használni, azt is csak a lenti olajos részekhez. A farokidom alját is félve törlöm át vele.
Én is a 2000-et használom, és kb. nekem is fél lityi megy rá, de akkor a lánc is fém tiszta!
Eeeeeeeeeez....7köznapi?
Nekem akkor sem néz ki így, ha csak esőben motorozok!
Brigeciol 2000. Tescoban szoktam venni amikor akciós 499Ftért, de akkor 5-öt. Ez kitart a két motorra a köv. akcióig!
Egy alkalom pont fél liter tetőtől talpig!
Csak úgy hétköznapi használat.
Új! ARROW titán E-betűs 3 csavaros sportdob eladó Nagybandithoz (1200-1250).
Wazz... te hol a pics..ban jársz ezzel a motorral?
Én is ugyan így csinálom!
Sima Brigéciolt, vagy Brigéciol 2000-et használsz?
Talán én annyival csinálom másképpen, hogy lágyított vízzel veretem le a végén, és így nem kell törölgetni, cseppmentesen szárad!
Vettem!
Na,akkor holnap neki ugrok,mert márt tényleg csúnya.Hát izé az a féknyereg meg tárcsa szabálytalan
Nem piskóták ezek a féktárcsák!
A leőmlőkről a kátrányos lerakódást NE csiszold Csak a mosogató szivacs dörzsis felével +benzin,higító,WD...stb.vegyszerrel csutakold
Pöpec lesz
És NE várj vele,hogy majd legközelebb,mert csak rosszabb lesz
Halihó
Én ezeket használom:
Prelix motor és fémtisztító 2liter/1000pénz pl. Tetkóban.
Mosogató szivacs,fogkefe,kis ecset,mikroszálas rongy.Szilikon,WD-40,MOL lánc spray.
Kémia-fizika-2-3 óra...és kész
Enyém is ragyog,csak sárgán. Az a baj,hogy én mindig tisztára mostam a gépet,de a leömlőt is csak simán lemostam és az nem hozta le a ráégett cuccot és csak egyre jobban besárgult.A sok szakadó esőben menet sem tett neki jót szerintem.
Az Én leömlőim ragyognak mindíg.
Mindíg úgy mosok motort, hogy befújom az egészet tetőtől talpig brigeciollal, és 5 perc múlva nagynyomásúval,lenyomom és utána szárazra törlóm.Mindíg ragyog az utolsó csavarig!
Nincs esély se bogárnak se olajnak se zsírnak.
Vadász írta a másikon a tűzhelytisztítót,kipróbálom elöbb azt.Ezek végső megoldásnak jók lesznek,xarakodik a derekam egyszerűbb lenne a kémiára hagyatkozni,de ha nincs más jön a fizika....