Szép napot mindenkinek!
Baján a Bridgeston Battlack BT021RR Sport touring gumi 190/50/17C méretben 26500 ba fájt felszerelve. Egy szépséghibája van, hogy 2006.-os gyártású, de egyébként teljesen zsír. Ha valakit érdekel, akkor még van a csávónak vagy ötven darab.
pff bakker az a faxa... majd vhogy felhekkelitek akkor viszont...úgynézki ezt a vasat tervek szerint elhajtom még egy darabig, lehet jót tenne egy láncolajazó...mennyit mennek azzal a láncok, pl. egy DID? mert ha a nélkül 25-30 akkor 40-et el kellene mennie ,-)
csak azt fújom amióta megvan, árérzékeny vagyok :-) nem tapasztaltam soha rosszat, mondjuk én este befújom ..van idő rászáradni...annyi pénzt meg nem számtan eddig rá, h kipróbáljak mást, mert mindig drágább volt...:-)
A louis oldalán vannak tulajdonosi tesztek a ruhákról klikkeljetek rá, nem szoktak hülyeséget írni. A probiker ice breaker-re amit venni akartam, pl ez volt írva: egyáltalán nem tartja a meleget, gyorsan kihűl, max rövidtávra. 5 különböző embertől,
Így vettem Held-et, amiről csupa jót írtak, és tényleg nagyon teszik. 12 eurót meg mégért, 50 helyett...
Én fűthető kesztyűt használok,a markolatfűtés nekem kevés 0 fokban, még vastag téli kesztyűvel is,a fűthető meg sztem -20 ban is jó lenne,igaz én 0 fok alatt nem megyek...
Baján a Bridgeston Battlack BT021RR Sport touring gumi 190/50/17C méretben 26500 ba fájt felszerelve. Egy szépséghibája van, hogy 2006.-os gyártású, de egyébként teljesen zsír. Ha valakit érdekel, akkor még van a csávónak vagy ötven darab.
Kerestem,de itthon nem találtam sehol...A pasztát.Te hol vetted?
Motulban nem :D 2,7
Így vettem Held-et, amiről csupa jót írtak, és tényleg nagyon teszik. 12 eurót meg mégért, 50 helyett...
Kössz a segítséget,már rendelem is.