Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült szerezni,holnap kipróbálom.
Persze, de én csak megmondom kihez menjél, semmi érdekeltségem nincs a dologban
Briantól van?
Szép napot mindenkinek!
Baján a Bridgeston Battlack BT021RR Sport touring gumi 190/50/17C méretben 26500 ba fájt felszerelve. Egy szépséghibája van, hogy 2006.-os gyártású, de egyébként teljesen zsír. Ha valakit érdekel, akkor még van a csávónak vagy ötven darab.
Szia Mikuni.
Kerestem,de itthon nem találtam sehol...A pasztát.Te hol vetted?
Az nagyon jó árérték arány érte ha cserés lesz fordulhatok hozzád bizalommal?
Mikir most rakta fel az uj szettet...
hú bakker..kell a cucc...
Vadász a gyári fosinger RK val 70 ezernél jár. Akkor a DID is bír anyit....
pff bakker az a faxa... majd vhogy felhekkelitek akkor viszont...úgynézki ezt a vasat tervek szerint elhajtom még egy darabig, lehet jót tenne egy láncolajazó...mennyit mennek azzal a láncok, pl. egy DID? mert ha a nélkül 25-30 akkor 40-et el kellene mennie ,-)
Pista hazajött, holnap megkérdem a láncolajzódat, akkor lehetsz igazán árrérzékeny. 1L/50e km (kb 1000ft)
Annyi.
2700-HUF a motul?
csak azt fújom amióta megvan, árérzékeny vagyok :-) nem tapasztaltam soha rosszat, mondjuk én este befújom ..van idő rászáradni...annyi pénzt meg nem számtan eddig rá, h kipróbáljak mást, mert mindig drágább volt...:-)
Castrolban valóban :D
Motulban nem :D 2,7
Nekem a Castrolt eléggé szórta,a Mol-ost és a Motult nem...
drága vagy...:-) Motul mennyi?
2000ért, pár nap. Motul teflonos nem jó? Az van itthon
Castrol láncsprét mennyi idő alatt és mennyiért tudod? előre gondolkdom, esetleg talira....
Én kösz
A louis oldalán vannak tulajdonosi tesztek a ruhákról klikkeljetek rá, nem szoktak hülyeséget írni. A probiker ice breaker-re amit venni akartam, pl ez volt írva: egyáltalán nem tartja a meleget, gyorsan kihűl, max rövidtávra. 5 különböző embertől,
Így vettem Held-et, amiről csupa jót írtak, és tényleg nagyon teszik. 12 eurót meg mégért, 50 helyett...
olyan sokat en sem megyek, hogy megerje beruhazni egy futheto kesztyure.
Én fűthető kesztyűt használok,a markolatfűtés nekem kevés 0 fokban, még vastag téli kesztyűvel is,a fűthető meg sztem -20 ban is jó lenne,igaz én 0 fok alatt nem megyek...
Szia Mikuni.
Kössz a segítséget,már rendelem is.
Zöldi, köszönöm a gyorsaságot, szólt a cimborám, hogy megérkezett a motyó .