A sebfok kijelző még nincs kész, dolgozok rajta.
Ellenben megvan a harmadik ezer km-em is!
Tegnap kiugrottunk Zakopaneba.
Isteni volt.
Fogyi: kereken 370 km-re, kereken 18 lityi benzin, azaz 4,86.
Szerintem nem rossz.
Pár héttel ezelőtt én is megkérdeztem, akkor a hozzáértők a D.I.D. és az RK cuccot hozták ki fej-fej mellett legjobbnak. Azon volt csak kis nézeteltérés, hogy van aki a végtelenítettre esküszik mert tart a nittelőszemesektől és voltak akiknek semmi gondjuk évek óta a nittelőstől. Olyan téma is szóba került, mely szerint a gyáritól vastagabb lánc is felmehet akár, ha elfér. Nem sokkal drágább, viszont tovább is tart.
K6 -os 1,2 es banditra milyen láncot és lánckereket vegyek ,yoo a szett vagy yobb ha más, más típust válaszok? Melyik mennyibe kerül estleg beszerzési utvonal
Na most aztán gondban vagyok!
Csabu is azt mondta, amit te írtál, hogy a biztosítéksor mögött van!
Amit te írsz, ami az akku mellett van, ami le van dugózva, abba meg nem megy bele!
Akkor most mi van?
Most nézem, hogy a gipronak két féle van a bandithoz(1250).
Az egyik amit már többen írtunk a fehér csatihoz csatlakoztatandó, a másik fajta (talán az van neked) a diagnosztikai csatlakozóhoz. Ha leveszed az ülést ott megtalálod egy kábel végén egy ledugózott fekete csatlakozó az.
Nekem Prop-Tech-es van, de a bekötés helye ugyan az.
A műanyag burkolat alatt fehér 3 vezetékes csatlakozó fekete, rózsaszín, kék vezetékkel. Plusz az enyémnek 12V is kell.
Sok sikert!
Hali!
A keresett csatlakozó a váltó felöl az ülés alatti hosszú műanyag burkolat alatt van. Csak szét kell húzni és a fokozat kijelző csatlakozóit a megfelelő helyre illeszteni. Nekem is ilyen van. Tökéletesen működik. A TRE funkció bekapcsolása után egy cseppet se rángat kis fokozatban alacsony sebességnél, de azt tapasztaltam, hogy nehezebben indul. Sok sikert a szereléshez.
pedig van.....a váltótól feljövő csati közé kell beiktatni.......és fontos, hogy az a típus legyen aminél már megoldották, hogy az új suzukik ne írjanak ki FI-t...., de gondolom ez már az ha ezt adták a gépedhez....
Vettem egy GiPro sebfokkijelzőt.
Már felvarázsoltam a helyére, de bekötni az istennek sem tudtam.
Azt írták, csak össze kell dugnia szervízkábellel, és kész.
A lóf@szt!
Nincs is olyan dugó a motoron, amivel össze lehetne dugni!
Mindet megnéztem már!
Szóval ennyit az univerzális dolgokról!
Egy biztos, ha univerzális, akkor univerzálisan nem lehet összekötni semmivel!
Tud valaki segíteni?
Van valakinek ilyesmi a vasán?
Ellenben megvan a harmadik ezer km-em is!
Tegnap kiugrottunk Zakopaneba.
Isteni volt.
Fogyi: kereken 370 km-re, kereken 18 lityi benzin, azaz 4,86.
Szerintem nem rossz.