Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rokon lelkek vagyunk!
Enyém is ugyan ott van, ha lesz fényképezőm, teszek fel képet!
Szia!
És ehhez mit szólsz?
Levettem a Suzuki emblémát és a helyére ragasztottam.
Szerintem itt is nagyon jó helyen van!
Készítettem egy tartót neki amit alul a burkolattartó csavarral rögzítettem. Erre a tartóra van felragasztva, és a kábel is hozzá van rögzítve.
Sziasztok!
Gipro fokozatjelzőt az univerzálisat szeretnék venni a motoromra(Suzuki GSF650 2005-ös). Valaki tudna valami infót mondani róla.Az érdekelne mennyire gyors és mennyire pontosan mutatja a fokozatokat.
Basszus!
Köszi!
Köszi!
Ez be van építve valahogy?
Tudtam ám, hogy tudja más is!
Tettem egy próbát, hátha otthon talállak.
Sajna nem volt már sok időm!
Azért is nem hívtalak, zavartalak, mert nem tudtalak volna megvárni.
Majd legközelebb, ha arra járok!
Jól olvasol a "nap állásából"!
Szerintem ő(k) is magyarul tud(nak) a legjobban, felesleges más nyelven próbálkozni.

HealTech Electronics Ltd.

Bekes, Moricz Zsigmond u. 28.

5630

Hungary
Íme:
Na ja, Magyaron kívül nem igazán beszélek másképpen, legalábbis nem olyan szinten amilyen ide kellene!:-(
Ja, és miből van?
Az enyém K9-es 1250S-es, arra is kompatibilis?
A nap állásából kb 4 óra volt!
Mikor voltál?
Miért nem hívtál?
Már kettő tudja.
Na hol jártam ma?
Egy valaki biztosan tudja!
Az én GIpro fokozatkijelzőm tökéletesen működik nem késik egyáltalán itt érdeklődjél biztosan segítenek a fejlesztő mérnökök! GIpro
Már priváthoz viszem a Banditámat és 37 000 km-nél még nem kellett állítani a szelephézagon. Korábban sehol sem nézték.....
Sziasztok,

Látott esetleg valaki olyat hogy /a K6-os 650-es/ Banditon valaki előrébb akarta tenni a lábtartót? Olyan konzolt találtam amivel hátrébb lehetett de nekem pont az ellenkezője kellene. Kicsit trükkös a hátsó fékmunkahenger miatt de lehet h megoldható....

Köszi,

Madár
Igen én csináltam! Ha kell van belőle csak a hétem 1 et tudok küldeni! Utána csak 21 én érkezem haza Szlovéniából! Az ára 13000 Ft Fehér alapszínű! Annyi hogy a bandit lengővillán jobb oldalon nincs felfogatási pont ezért ott egy bilincs fogja oda a villához! A bilincs is benne van a csomagban! Illetve lehet még matt fekete színű is!
Nem marad ilyen! Fehér alapszínű! Ezt még festeni kell!
K4 1200S Bandit! Van belőle !
Az enyém is 2x3-as, de akkor még a giproból csak nagyobb volt mikor én vettem.
Örülök, hogy a tiéd jó!
Az én mostani GIpro-m 2x3 cm-es!