Ha nem felejtem el, akkor ma lefényképezem. Mikor én vettem, akkor a gipro és ez között lehetett választani,és ez sokkal jobban tetszett, mert a gipro nagyon nagy volt.
Mellesleg az enyém egyáltalán nem késik, nekem tökéletes.
Mint írtam, nekem is prop-tech van. Nagyon jó szerviz, mindig hozzájuk járok, már a ládából is ők csomagolták ki két motoromat is. Szóval csak dicsérni tudom őket, és a termékeiket is.
az ki volt?...... ......amúgy a diag csati tényleg a jobboldalon van, a másik az amit írtál.....nem tudtam, hogy arra kell ezt a fajtát dugni ezért nem is írtam ezt meg, hogy merre van......
Ja, annyit a GIpro-ról, hogy elég lassan reagál!
Legalább egy-másfél másodperc a reakcióideje.
Anno DL-re egy motoros kolléga készített nekem saját 5lete alapján, és az azonnal mutatta, nem gondolkodott ennyi!
Sebességfokozat kijelző megoldva!
Köszi mindenkinek az 5leteket, és segítséget!
Csak infóként írom, hogy a GSF K9-től felfelé a jobb ! (hátsó fék felőli oldalon ) oldali felső oldaldekli alatt található a diagnosztikai csatlakozó, ahová a GIpro-t rá kell dugni!
Az akkumulátor felőlire azért nem lehet rádugni, mert az az "író" diagnosztikai csatlakozó!
Segítséget végül a Miskolci Maxxpower Suzuki márkaboltban kaptam a szerelőktől!
A forgalmazónak hiába írtam, telefonáltam, azt mondta: "Itt Pesten ilyenkor még alszik mindenki, majd ha lassan felébred délután a szerelője, akkor majd felhív, és segít"
Természetesen azóta is hív!
Mellesleg az enyém egyáltalán nem késik, nekem tökéletes.