Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem parommal megegyezik, a regi bukom suomy volt, neki most is az van. az zajosabb volt.
Hazafele nyomtam egy kis álló rajtos versenyt egy sráccal, ha jól emlékszem R6 vagy R1 volt. A végén nagyon dícsérte az öreg vasam a srác, 0-140-ig simán tartottam a tempót utána ment el. Ezzel a nyitott Yoshimurával tud azért menni
Bukóteszt, az tényleg jó, amúgy az euromotorban odaadják...és a pinkmotorsnál a lazert is el lehetett vinni...

Ha összeszedem magam, szubjektív benyomást hamarosan tudok írni egy NZI, AGV s4-sv, Shoei raidII sisakokról, csak kicsit használnom kell... Olyan csajt keressetek, akivel kb. megegyezik a fejméretetek
jah, a trabant is autó meg a bömös is, forgalmazzák mindkettőt, nem beszélek a töréstesztekről...azért ennél árnyaltabb a kép...
A kényelem, a felszereltség sokat dob még az áron, használhatóság és tartósság, stb.
És ebben a hátsó gumiban már 14.500 km van.....
Keressük a különbségeket:
Látom a sisakról mind a gumiról nagyon-nagyon megoszlanak a vélemények.Mikor a Schubertet vettem az Imetnél is érdeklődtem mondom a csókának valami prémium sisakot szeretnék pl. egy kevlár HJC-t.Az eladó értetlenül nézett.Mondja:3 prémium kategoriás márka van:Shoe,Arai,Schubert.El kell olvasni egy régebbi Motorrad sisaktesztet magáért beszél. Bár sok motoros társam azt mondja nem értenek hozzá.Az ár az tényleg lélektani/ nekem is 100/ mentségemre akkor volt a szülinapom Drága Jó Anyám megdobott egy 50-essel.Én most is ezt a sisakot választanám nagy"hombár" fejem van XL-es sisak kell és ez kényelmes.A gumiról annyit én a D218 helyett Mez Roadtech z6-ot vettem de nagyon rágodtam a Pilot Road 2-ön.Én másik gumit felejteném.Most jönnek a Continetalosok.Ezt mindenkinek saját döntési joga,valaki még Kendát is feletenne ha lenne ilyen méretben csak olcsó legyen.Az erő legyen veletek!
annyit én se...110ből megvolt :-DD
az meg hogy ki mit szán rá...saját dolga...
motoron meg a bukó szinte csak arra jó hogy a koporsóban egyben lesz a fejed (jobbesetben)
De én szeretek beszélgetni Anyával menet közben. Az meg hangos sisakban nem megy 40 fölött. Annál meg néha megyek gyorsabban is.
Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább egy 50ezres kényelmes bukó plusz egy 38 forintos füldugó. A megmaradt 100ezret meg beletankolom a motorba. Én tuti nem adnák 150k-t egy bukóért. Az meg baromság, hogy a drágább sisak jobban véd. Az előírt biztonságot a legolcsóbb is nyújta különben nem engednék árusítani.
De pl egy komámnak Conceptje van, ő rühelli. Megmutogatta, tele van átgondolatlan részlettel, már a második plekóról mállik le a páramentesítő, mondjuk ezt garanciábsan cserélik. Ami még érdekes, hogy a napszemüvek lehúzókája eltört, így csálén áll benne. Erre azt mondták euróék, h nem rendeltetésszerű használat. Mondtam, h én jelezném a gyárnak egy szép mailben
Életemben nem volt olyan a kezemben Az enyémen egyben van minden, semmi nem kivehető, nincs napszemüveg, csak két szellőző. Az alsó huzatmentesen szellőztet. Nagyon sajánlom, hogy abbahagyták a gyártását, nekem tökéletes. Még van kb 6 évem, a másikat is csak azért adtam el, mert ebbe véletlen belebotlottam, mint elfekvő készletbe.
en hiszek neked, akinek eddig volt, mindenki dicserte.
az erdekelne engem igazabol, hogy amit en `gagyinak` latok, az tenyleg kicsivel rosszabb minosegu, mint mas bukok, vagy csak bemeselem magamnak. (pl. az illesztesek az s1 pro aljanal, ahol a szemuveget kell tologatni, hatul a ket szegecs eleg fura, illetve a harom fejparnacsik a buko belsejeben, es a nem kiveheto arcparna)
Na, melyik?
Engem meg az ne mfog érdekelni, mennyiért adják legközelebb is Schubit veszek. Pedig gombokért vehet nék lazert, de ki sem próbálom. Minek kísérletezni, ha valami bevált. Ráadásul már egyet elhordtam, 60szor leírtam, leírom 61-szer is, 4.5 évesen eladtam 12 ezerért,-kamu nélkül- alig különbözött az újtól, pedig a 4.5 évből 3-at napi használatban töltött. Melyik olcsó sisak bírja ezt? Nem véletlen, h a futárok is a legfullosabb sisakokat hordják.
nekem s-es kell, az nemtudom, hogy melyik. ellenben gagyinak tunik benne a 3 darab kek fejparna. csak en gondolom igy? plexicsere lenne a legkevesebb, bar ha nem lenne benne integralt napszemuveg, meg jobban is tetszene.
Még valami:összezárva a Shoei multitech és a C3 sisakot, összenyomva nem túl nagy erővel,egyik eléggé horpad és eléggé gyengének tűnik...vajon melyik?
az amcsik azt se tudják szerintem hogy van schuberth sisak

ehune

pont az én méretem
na, meglesem. amcsi bejrol?

bukoexpo jo otlet.
ezzel egyetertek. nekem a 100ezer penz a lelektani hatar.
A szélzaj engem is zavart-Shoei Multitech.Vettem egy C3-at.Na azóta csak a Shoeit hordom....A plexi mechanika egy gagyi xar.. belső napszeműveg tisztítása lehetetlen,kétszer töröltem meg puha nedves mikroszálassal,csupa karc lett-ezzel törlöm a Shoeit is...Levenni is macerás,gagyi.Egy kézzel lehetetlen lecsukni a fö plexit.Kicsit felnyitni nem lehet, lezáródik,de akkor nem akad még be,zörög mint a xa.....és onnan kell még lezárni, két kézzel könnyen megy.......Kicsit felnyitva iszonyat huzatos,még városban is kifolyik a szemem,mert pont arra nyomja a levegőt....Pinlock nélkül hihetetlen módon párásodik,ilyen párásodó sisakom még nem volt,a pinlock meg zavaró,ha nincs teljesen lezárva felülről beesik az eső és belül végigfolyik a plekón,na ha kívül-belül vizes a plekó ,akkor már tényleg nem látni semmit.Nagy sebeségnél valahogy szép lassan lefelé fordul a fejemen és felfelé alig látok,pedig szorosabb mint a Shoei... egy idő után nyomja a fülem.Na ezek nincsenek a Shoein,a Shoei kicsit zajosabb,ennyi baja van,de a C3-nak meg ezer gyíkja van.Még a festés is vmi tapadós alig jönnek le a bogarak ,mintha a nap kiszívta volna a szellőzés is jobb a Shoein.Szerintem a HJC sisakom klasszisokkal jobb sisak volt mint a C3.A HJC-től meg sokkal jobb a Shoei.Ja és figyelni kell rá,hogy az állrész biztosan le legyen csukva,mert nincs egyértelmű kattanás mint a Shoein.Szal röviden ennyi.
hát ja...mindenki a saját lovát dícséri...
az mondjuk télleg igaz hogy kicsit nagy a héja...meg nehezebb meg elég bufla....
de tele van párnázva...kényelmes..meg halk...
beleépítettem ilyen beszélgetős szettet...130-140 ig..zenét szoktam hallgatni benne
barátnőm shoei xr1000-e tök könnyű és kicsi a schubimhoz képest...

kéne egyszer egy ilyen...bukókipróbáló expót rendezni...ahol van vagy 8 féle sisak...4-5 méretben...oszt mindenki kipróbálhatja mindet....mert sajnos a bukóvásárlás elég lutri...felhúzod a boltban...jó jó...de max 2 percet van rajtad...álló helyzetben...
van amúgy 360 ajróé fehér az ebay-en
Én annyi pénzért akkor sem vennék sisakot, ha aranyból lenne. Legyen az akármilyen kényelmes és akármilyen csendes. Létezik az a határ, aminél már hülyének nézik az embert.
jah, az evidens. igyekszem eljutni oda hetvegen, irok, ha van fejlemeny.