en is bementem a lehel utra, 150e lenne, es nekem csak a feher johet szoba, az meg nincs. de ha megiscsak vennek, kizarolag a neten es legalabb tudom, hogy mekkora meret kell. de egyszer ki kell probalnom egyet menet kozben is, mert ha ennyien dicseritek...
erdekes. akinek van schubija, mindenki dicseri, aki meg meg csak kezben fogta (koztuk en is), csak fikazza a minoseget. szerintem az utobbiakban lesz a hiba.
Csak csatlakozni tudok....ugyan ilyenem van csak Grey Style
És tökéletes...tépkeden neki néha 180-200-al haladok...és nem zavar...persze itt már zajos...de nem fárasztó...
Haverral múltkor cseréltünk...mert sisakot keresett....HJC sisakja van....
ha véletlen elfelejteném miért vettem schubit....visszaemlékezek arra a félórára mikor cseréltünk és eszembe jut
Másnap ment és felpróbálta a neki való méretet... nem mondom meg hol úgyis tudjátok...ott ahol 170 a sisak ...és harmadnap meg is rendeltem neki ebay-en...
120ból itthon volt a mostani árfolyam mellett is...a jó németországból.... 2 év garival... igaz tavalyi színt vett... de kit érdekel..
Én hátra Avon Azzarot tettem a nagybandimra. Új állapotában 7mm a profilja és 7500km-nél tettem fel. Most 22e van a motorban és kopásjelzőig van még 1mm. Mivel keményebb, nem kopik olyan hamar, de hidegen vigyázni kell vele. Innen rendeltem, ára 24.900 volt.
Lehet megköveztek hogy 23x-ra én is ezt kérdezem és lusta vagyok visszaolvasni a fórumban...de megteszem és megkérdezem....
Gumi csere előtt állok....párban lesz cserélve a gyári Dunlop D218...a kérdés mire? Ki mit használ a gyári után...mit ajánl? Szeretem tolni neki...kanyarogni is...néha sok az egyenes...szóval full általános használatra kéne...
Dunlop Roadsmart...Michelin Pilot Road 2.....Metzeler Z6(Z8) Interact...Bridgestone BT-023(021) vagy megin a gyári Dunlop D218...amit egyenlőre nem akarok mert 7-8000mk alatt elfogy
Tudja a franc. Nekem elég stabilnak tűnik, és ár-érték arányban nekem megfelelő. Nézd meg közelről tüzetesen, aztán majd meglátod. A cippzárakat óvatosan kell benne fel meg lehúzni, mert a vékony bélést könnyen becsípi, de más kifogásom ezzel kapcsolatban nincs.
Szevasztok Banditák!Olvasom a hozzászolásokat bukosisak ügyben.Én azt tudom mondani,hogy igen fontos nem csak a fej védelme miatt hanem a komfort miatt is.Elkapkodva vettem jó régen egy Uvex Boss sisakot tetszett meg úgy gondoltam kényelmes,hát fél óra motorozás után annyira fájt benne a fejem,hogy le kellet venni.A 750-es Banditomnál már AGV Demont használtam ez ugyan jó volt de a szélzaj nagyon zavart.Most egy Schubert S1 pro-m van.Eddig ez a létező legjobb sisakom pedig nagyon körbejártam a dolgot.Kényelmes és 140-150-ig sokkal csendesebb.Ez felett már azért ez is zajosabb.Itt az árral van a legnagyobb baj.Mikor a feleségem megtudta mennyibe került igen hosszú mosolyszünet következett eddig igen sok sisakot kiprobáltam a zajvédelem a szellőzés a napellenző,plexicsere,szellőzés ezen a sisakon a legjobb!Az erő legyen veletek!
Pontosan így van. A kifejezetten nyárra gyártott ruha szellőzése utolérhetetlen. Tudod, olyan ez, mint a gumiban a négyévszakos: igazándiból egyik évszakra sem jó teljesen. Jobb a külön-külön megoldás.
igazabol mindenes ruhat szeretnek, oszre/tavaszra, meg nyarra is, csak ezek eleg zsebbenyulos dolgok. lehet olcsobban kijovok egy nyari meg egy `sima` cordura ruhaval.
Ha direkt nyárra szeretnéd, amikor beledöglesz a ruhába, szerintem jó választás. Már amikor jöttem ki a boltból gyalog, az a menetszél is szépen átfújta.
A mindenit, hogy mennyire kényes vagy. Legutóbb az üléssel voltak gondok, most meg túl zajos
Mondjuk nekem is azért így is (füldugóval) van zaj 100 felett, de ez teljesen elviselhető. A 3M-es füldugó 35dB-t tompit, ami nagyon jó érték. A Yoshimura kipufogóról meg ne is beszéljünk, mert az már 3000-es fordulattól úgy üvölt, hogy az nem emberi De legalább így hallanak. Ha elhúzom neki, az autósok úgy röppenek el előlem mint a legyek
Jogos, tényleg van róla kép Munkába valóban nem praktikus a bőr, bár én motorozni csak hobbi célból megyek, az autót azért nem helyettesítheti. Dolgozni kocsival járok.
NA, azt magyarázom, hogy annál kevesebb szélzaj, mint magasan ülni egy nakeden motoron nem nagyon lehetséges. A maxi plexis túragőzösök a legszarabbak, bubbogás, fejrángatás, minden játszik.
Pont hogy nem. Próbáld ki, h összegörnyedsz, és beleteszed a fejed az órák keltette turbulenciába. Ahhoz képest odafent néáma csend honol. én 2 cm-rel vagyok kisebb
itt pesten ezt a parositast 26-ert aruljak, csak az a baj vele, hogy ha jol tudom nincs benne beles, pedig az osszel nem hatrany. ma elmegyek a superzoneba, holnap meg benezek a shoxba is. koszi a tippet!
Én most vettem egy Shox nyári nadrágot és egy dzsekit Pécsen a Motoboxban. Nagyon jól szellőzik mindkettő, hálós anyagból van, kritikus helyeken cordura és protektorok. 14-14 volt darabja és deréknál összecippzározható. Olyan mintha nem is lenne rajtam ruha.
És tökéletes...tépkeden neki néha 180-200-al haladok...és nem zavar...persze itt már zajos...de nem fárasztó...
Haverral múltkor cseréltünk...mert sisakot keresett....HJC sisakja van....
ha véletlen elfelejteném miért vettem schubit....visszaemlékezek arra a félórára mikor cseréltünk és eszembe jut
Másnap ment és felpróbálta a neki való méretet... nem mondom meg hol úgyis tudjátok...ott ahol 170 a sisak ...és harmadnap meg is rendeltem neki ebay-en...
120ból itthon volt a mostani árfolyam mellett is...a jó németországból.... 2 év garival... igaz tavalyi színt vett... de kit érdekel..
Lehet megköveztek hogy 23x-ra én is ezt kérdezem és lusta vagyok visszaolvasni a fórumban...de megteszem és megkérdezem....
Gumi csere előtt állok....párban lesz cserélve a gyári Dunlop D218...a kérdés mire? Ki mit használ a gyári után...mit ajánl? Szeretem tolni neki...kanyarogni is...néha sok az egyenes...szóval full általános használatra kéne...
Dunlop Roadsmart...Michelin Pilot Road 2.....Metzeler Z6(Z8) Interact...Bridgestone BT-023(021) vagy megin a gyári Dunlop D218...amit egyenlőre nem akarok mert 7-8000mk alatt elfogy
Köszi és bocsiii
a shox markat sokan szidjak, szerinted mennyire lesz strapabiro?
az ules kenyelmetlenseget megprobalom megszokni, sok motorozassal, de ahhoz az kell, hogy ne csengjen a fulem, ha hazaerek.
Mondjuk nekem is azért így is (füldugóval) van zaj 100 felett, de ez teljesen elviselhető. A 3M-es füldugó 35dB-t tompit, ami nagyon jó érték. A Yoshimura kipufogóról meg ne is beszéljünk, mert az már 3000-es fordulattól úgy üvölt, hogy az nem emberi De legalább így hallanak. Ha elhúzom neki, az autósok úgy röppenek el előlem mint a legyek
de ezt a gornyedest ki fogom probalni.