nekem a termo verzio is van, 18 helyett 12 volt a nadrag a westendben levo hh boltban. tepozar azt is kikezdi, ugyanugy mint a dry verziot es a legtobb technikai alaoltozot.
azert ilyen draga, mert a belso resze egy az egyben a dry, a kulso resze pedig szelallo, thermo, nemtommilyen speci cucc.
Ha nem lesz picit melegebb én ránézek a HH termos cuccaira valamelyik hétvégén.Kiváncsi vagyok mennyibe kerülnek és milyenek.
A Dry-ból hamar kiszedte a szálakat pár helyen a zipzár ahogy hozzáért így ha olyan akkor nézek valami mást.
De kell valami mert asszem tartós a hüvi mostanában.
Ha nagyon passzos a bőrcucc olyan sok mindent nem tudsz alávenni.Pláne ha perforált.
Néztem én a Forcefield aláöltözőstermoshipeszupert.Háááááát annyiért már bélelt cordurát lehet kapni.
Úgyhogy még nézelődöm olcsóbb után.
5-10 fok már inkább túlélőtábor nem motorozós idő úgyhogy azt lehet kihagyom.
Tanácstalan vagyok. Van egy cordura gatyám, kabátom nincs mert nagy volt és eladtam. Mit tegyek: vegyek hozzá 25-ért egy kabátot, vagy inkább a bőr alá ilyen thermos aláöltözőt? Ha 5-10 fokban is bírja az utóbbi combó (bőr, plusz aláöltöző), akkor ezt választanám
A bőr átengedi a szelet?
Hát...ez érdekes, 34 éve motorozok, de ilyet még nem tapasztaltam!
Egy thermo alsóm, és felsőm van (RMC-ben vettem, 3.400+2.500 Ft volt) de sosem volt gondom.
+7 foknál még motorozok benne, igaz, akkor már csak rövidebb távokat, és lassabban!
Na de 10-15 fokban nem hideg az? Hiába veszel alá valamit, azért csak átengedi a szelet. Azt mondod, ha alá veszek egy termos latex cuccot, akkor az elég?
Mivel most voltam először bőrben 18 fokban, nem De ahogy elindultam és 100 fölé mentem hamar rájöttem, hogy a kis rövid ujjú poló kevés lesz alá. A nyakam is fázott, maszkot is kell vennem.
Jól elkavarodtam. Hontianske Nemce-nél elmentem az 525-re, ahogy mondtad. Az valóban qva jó szakasz volt Viszont utána nem találtam a 76-t, amit mondtál, így elkavaradotam Zvolen-ig érintve valamilyen 1-es utat, ott pedig jobb híján visszajöttem a határig a 66-on. Jó volt, csak fáztam
Bár a 0 fok körüli motorozásra nemigen van gusztusom.