Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami jobbat mert az olcsóbbak nem sokat érnek.Középkategória körülit.
Bár a 0 fok körüli motorozásra nemigen van gusztusom.
Hát hallod...egyszer lehet kipróbálom ezt a sokat dícsért cordurát, bár sokat nem várok tőle!
Hellosztok!
Bandithoz kellene nekem szívatókar, sajnos le tört akinek van kérem írjon. előre köszönöm..
Na ilyenkor jön a képbe a cordura.
Olyan időben vehetsz te fel bármit a bőr alá, szétfagysz.
Nyugodtan mehetsz hosszabb útra is.
Ahogy mondod!
Nulla fok alatt nem ülök rá!
www.bazismotor.hu

itt kapsz 7-8 rongyért olyan aláöltözőt, ami nekem is van, louisos márkatermék
És 0 fokban meg alatta mit csinálsz? Lerakod a motort?
nekem a termo verzio is van, 18 helyett 12 volt a nadrag a westendben levo hh boltban. tepozar azt is kikezdi, ugyanugy mint a dry verziot es a legtobb technikai alaoltozot.

azert ilyen draga, mert a belso resze egy az egyben a dry, a kulso resze pedig szelallo, thermo, nemtommilyen speci cucc.
Ha nem lesz picit melegebb én ránézek a HH termos cuccaira valamelyik hétvégén.Kiváncsi vagyok mennyibe kerülnek és milyenek.
A Dry-ból hamar kiszedte a szálakat pár helyen a zipzár ahogy hozzáért így ha olyan akkor nézek valami mást.
De kell valami mert asszem tartós a hüvi mostanában.
akkor egy hosszuujju alaoltozo pont jo lenne. az tapad es nem csuszkal el.
Hát elég szűk, így is alig férek el benne. Még egy simulós poló is gyűrődik alatta:
Ha nagyon passzos a bőrcucc olyan sok mindent nem tudsz alávenni.Pláne ha perforált.
Néztem én a Forcefield aláöltözőstermoshipeszupert.Háááááát annyiért már bélelt cordurát lehet kapni.
Úgyhogy még nézelődöm olcsóbb után.
5-10 fok már inkább túlélőtábor nem motorozós idő úgyhogy azt lehet kihagyom.
Tanácstalan vagyok. Van egy cordura gatyám, kabátom nincs mert nagy volt és eladtam. Mit tegyek: vegyek hozzá 25-ért egy kabátot, vagy inkább a bőr alá ilyen thermos aláöltözőt? Ha 5-10 fokban is bírja az utóbbi combó (bőr, plusz aláöltöző), akkor ezt választanám
A bőr átengedi a szelet?
Hát...ez érdekes, 34 éve motorozok, de ilyet még nem tapasztaltam!
Egy thermo alsóm, és felsőm van (RMC-ben vettem, 3.400+2.500 Ft volt) de sosem volt gondom.
+7 foknál még motorozok benne, igaz, akkor már csak rövidebb távokat, és lassabban!
nekem bor es HH, hibatlan. megeri beruhazni ra szerintem is.
Ha spéci téli a buziruha akkor simán.
Ma perforált bőr+sima Dry HH volt rajtam és simán el voltam bár melegem nem volt.
Na de 10-15 fokban nem hideg az? Hiába veszel alá valamit, azért csak átengedi a szelet. Azt mondod, ha alá veszek egy termos latex cuccot, akkor az elég?
Mivel most voltam először bőrben 18 fokban, nem De ahogy elindultam és 100 fölé mentem hamar rájöttem, hogy a kis rövid ujjú poló kevés lesz alá. A nyakam is fázott, maszkot is kell vennem.
Ja, meg cordurát amúgy sem vennék fel semmi pénzért!
Ahogy elnézem a 16-nak is búcsut inthetünk, most is 11 fok van
Az eszedbe sem jutott, hogy aláöltözz pl. thermoval?
Mindíg így csinálom, sosem fázok!
Jól elkavarodtam. Hontianske Nemce-nél elmentem az 525-re, ahogy mondtad. Az valóban qva jó szakasz volt Viszont utána nem találtam a 76-t, amit mondtál, így elkavaradotam Zvolen-ig érintve valamilyen 1-es utat, ott pedig jobb híján visszajöttem a határig a 66-on. Jó volt, csak fáztam
Kell alá buziruha, úgy 16-ig okés hosszú távon is.
525-ös út? ;)
Milyen volt?