Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, ezt bóknak vettem! Nem akarok bajt, ha már 2 éve újjá születhettem. Gégerákkal kellett műteni az utolsó percben, de megúsztam.Hál istennek élek és ezt meg kell becsülnöm. Motorból volt 30 év kihagyásom, ezért sem akarok vagánykodni.Szerintem elég lesz nekem a 250 is. Szerintem majd jövök máskor is, ha gondom lesz!
Széles utat mindenkinek!
Köszönöm, nagyon sokat segítettél! A gugliba hiába kerestem, zagyvaságot találtam, meg aukciós oldal, meg ilyesmi!
Széles utat!
Az ábrázatodhoz és a korodhoz minimum 800-as dukál!
A 250-essel nem lesz meg a motorozás élménye!
Jó, hát törpéknek könnyű!
Detto. Mikor először becsóvált a gép 130-nál, rámjött a para, h valami odalett az elejében, vagy defekt. Aztán rájöttem, a rongyruha csinálja. Télen mondjuk nélkülözhetetlen.
Egyetértek!
Motorra csak bőrt!
Ahogy mondod, de én ezt csak nőben osztom!
Szia!

Itt "csemegézhetsz"

http://nepitelet.hu/motorok/su...

Szé
les utat!

Daty
taylor! szerintem nyárra vegyél bőrruhát, őszre pedig cordurát. Én először cordurát vettem, de katasztrófális. Belerohad az ember, semmit nem szellőzik, ráadásul nekem alá is kapott a szél, bár nem tudom hogyan. A szűk bőrruha viszont fantasztikus, menet közben jól szellőzik és nyél sebességen is stabil a motor. A cordurával nekem már 130-nál szitált a kormány.
Egyébként én is a superzone-ba vettem a mugen bőrt.
Gratula! Ha meg tényleg annyi a km, akkor meg különösen jó bolt
Köszönöm.
Még füldugóval is? Akkor az a füldugó mégsem annyira hatásos.
Jó jó, de mi kemények vagyunk szeretjük a férfias dolgokat: burkolat motorra? Minek, az csak elcsúfítja. A csupasz a szép
Sziasztok!
Vennék egy Suzuki GZ 250 Marudert!Ki mit tud róla? Minden segítséget szívesen veszek! Nagyobb nem kell, mert már nem vagyok fiatal. T 5-el tanultam 1972-ben. Most van egy Honda dio-m, de jó lenne már kimozdulni a városból! Szóval tanácsot kérek, hogy milyen moci a Maruder 250? Köszönöm!
Bukó:
Szélzaj?
Az mi?
Turbulencia?
És az mi?
Nyitott HJC bukóban nyomom, 120-ig felhajtott plekóval, attól felfelé lezárom.
Gyári plexi van a motoromon.
Ja, és 170 "magas" vagyok!
Grat, jó döntés volt!
850.000.-be fájt névre írva friss műszakival.
2003.-as, 33500 km. az órában, a szervizkönyv persze elveszett, de jó bőrben van a drágám.
Sok-sok örömet benne!
Egyébként, kora,km,ár,ha nem indiszkrét?
holnap megyek oda, koszi a tippet! a mugen-eket is megnezem.

vettem zajcsokkento szettet a bukomhoz, de meg nem probaltam ki.

ja, ma voltam IMET-ben, mert a pinlock-om nem fekudt fel rendesen a plexire. Attila az elado 2 perc alatt megszerelte 3 csavar meghuzasaval. nagyon korrektek.
Berik a Superzone-tól. Nekem bevállt.
Igen, de kilógott a vigyorom a sisakomból amikor kipróbáltam.
Olyan mintha csak blokkot ceréltél volna!
Sisakzokni? én is gondolkodom mivel lehetne csendesíteni a szélzajokat, mármint a bukó körül