Ez a 8ezres alpine füldugó csak egy nagy marketing lehúzás. Tökéletes a 3M-es 1100-s típusú füldugó, 38ft db-ja. Évek óta ezt használom mindenre, még aludni is jó benne.
Alpine. Azaz. Nekem is az van. Már hiányzik, ha elfelejtem.
A nyár elején, az első melegek alkalmával vettem le a sisakról a csökkentőt. Nyár végén visszateszem. Huzat ellen tökéletes.
jah, arra, zajosabb vele, mint nélküle, viszont nélküle a tarkómnál kavarog a levegő, biztos meg lehet szokni, de eddig ott nem volt huzatom...füldugónál az alpine-t vettem, khm, van ára...meglátom...
jah, en is vettem zajcsokkentot a mult het szombaton, de meg nem volt alkalmam kiprobalni. eddig fuldugoval jartam, most mar jon melle ez is, remelem megszunik a nyakamnal a turbulencia.
"A shoei szűkítője..."
A zajcsökkentő betétre gondolsz? Nekem is igazából a huzatot fogja meg, nem a zajt. Füldugó drága, de jó, tartós dolog. Ne tessék gagyit venni.
Ez is jó játék volt, utolsó héten futkosott sitykáért, persze, hogy nem volt olyan minta, amit tetszett. Úgyhogy erre az útra az enyémbe ment, az jó volt méretre, én meg felvettem a régit...Zoli a hétre igérte viszont a saját bukóját, egy AGV-t nézett ki, remélem örökös már...
Viszont a shoei-m szűkítője szvsz szart sem ér nekem(pont dübörögteti a levegőt), úgyhogy levettem, még jobb is..majd próbálom nélküle....meg a füldugót
ennyire nem lehet súlyos
Asszonyt vittem, Miki rádumálta, én itthon hagytam volna, oldalkoffert meg nem próbáltam, fene se gondolta volna...éreztem egyszer vmi műanyag szagot, le is szurtam a puttonyt, hogy ne égesse a csimma orrát a kipuffon...
Gyertyából Denso vagy NGK, olajból a Motul talán jobb minőségű, de jóval drágább mint a Castrol (amit egyébként nagyon sokan használnak banditokba).
Intervallumot betartanám mindenképpen.
Érdeklődnék! Egy 2007-es lég-olaj hütéses 650 banditám van, most értem el a 24.000km és elvileg a szervízkönyv szerint gyertyát kellene cserélnem, be kell tartani ezt az intervallumot? vagy még nem szükséges cserélni? Ha kell akkor milyet javasoltok?
Olajba a Motul is megfelelő? vagy inkább a Castrolnál maradjak?
Ha leülünk kajálni, akkor természetesen igen.