Egy darab aszbesztlemez csíkot a kipuff nál, egy kis réssel, hogy még kevesebb hő kerüljön át, bár szerintem minden olyan anyag megfelel ami nem éghető, és rossz hővezető képeségű...
Amúgy jól tudom, hogy a banditok nem lapkás szelephézagolósak, hanem csavaros? GSF 750-ben gondolkodom még idén... de lehet beérem haccázza is. Na és mégegy.. 2003-tól gázállásérzékelős a hatos bandika? Számít ez egyáltalán? Persze tudom ez alapján szabályozza a gyujtást, de lehet csak idősebb gépre futja majd
Szép estét mindenkinek!
jövőre? nekem szar idő volt pont azon a napon, amikor az osztrák részt akartuk megnézni, van 2 jegyem, elvileg érvényes 2 másik alpesi látványútra, szóval vissza kellene menni...
A Dolomitok tényleg király, majd fórumóra rakok képeket...megvárom Mikit is.
Nem ott nőttem fel, de évente legalább 2-3 hónapot ott töltöttem!
Szívesen emléxek az ott eltöltött évekre!
nem tudod hová adták el a vasat?
Igen, nagyon-nagyon meg volt becsülve, no meg még csak 11 Hónapos volt!
Amikor írtam, akkor még nem volt motoron!
De annyian, annyi félét kérdeztek hogy feltettem hogy lefotózzam!
Ezek után mentem egy karikát. Igazából számít ez? De őszintén?
Kevesebb mint a feléért adom, de még így is mindenki képpontonként elemzi a fotót! Szavatolom neked hogy nincs elhajolva! És természetesen bogarak nélkül kapod, hiszen nem akarok a bogarak súlya miatt többet fizetni a postán feladáskor!
Akkor Szamostatárfalván nőtél fel? Most veted a gépsast a Carmónál voltam bent és pont az nap adták át a beszámolt intruderedet nagyon jó bőrben volt látom megbecsülted.
Na nyugi, én még nem mondtam, hogy nem kell!
Igaz, még kicsit győzködnöm kell az asszonyt, de szerintem már puhul!
Azt írtad, zsír új, és még nem volt motoron.
Akkor a kép csalóka, és csak úgy látszik, hogy van rajta néhány rovarhulla?
Meg egy helyen olyan, mintha el lenne hajolva, jobb oldalon fent.
Ez is a fotó torzítása?
Hello mindenkinek!
Bocsi a hírdetésért. Bátyám eladja a 250 es banditját!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_bandit-
4016255
Nagyon vigyázott rá, tiltást még nem érzett az ő kezei alatt, az előző tulaj idős volt és ő is nagyon vigyázott rá!
Amúgy jól tudom, hogy a banditok nem lapkás szelephézagolósak, hanem csavaros? GSF 750-ben gondolkodom még idén... de lehet beérem haccázza is. Na és mégegy.. 2003-tól gázállásérzékelős a hatos bandika? Számít ez egyáltalán? Persze tudom ez alapján szabályozza a gyujtást, de lehet csak idősebb gépre futja majd
Szép estét mindenkinek!