K7-es bandithoz kellene nekem a régi féketek VAS párjai.
Ha valaki cseréli a féket, és nem kell neki, mert újat tesz bele - gondolhatna rám, ha úgy is kukára ítéli az elhasználódott darabokat.
Nem értem. Nekem kétféle oldaldoboztartóm is volt, egyik saját indexekkel operált, a másikra felmentek a suzuki indexei. Bent akarod hagyni a dobozok mögött az indexeket?
van valaki, aki mar 'tuningolta', cserelte a hatso rendszamtabla-tartot es indexeket kisebbre? esetleg undertailt hasznal? valami ilyesmikben gondolkozom, egyreszt sportosabb, masreszt az oldaldoboztarto miatt ezek jobban elfernek.
Szia!
Amint tudom lefotózom neked és el is küldöm! Szerintem holnap!
Az enyém K3-asra való, alumínium palástú, és 3 csavar fogja össze az összekötőcsővel! Úgy emlékszem az is megvan hozzá!
A búrák nekem is sárgák, mert füstsziműre cseréltem anno!
Hónapokkal ezelött olvastam,hogy fékbetét ügyileg ,a Róna kft-t kell keresni,ezt akkor felírtam,de nem tudom árakról volt-e szó,most az érdekelne engem,természetesen nem fillére pontosan csak nagyságrendileg,"hogyé mérik"
Szia! Indexbúrából 4 fehéret keresnék, a gyáriak megvannak (sárga) nekem is! Még nem írt vissza a srác aki ajánlotta a dobot!
Érdekel persze, ha tudnál képet küldeni és árat priv. e-mail-emre azt megköszönném!
Sziasztok!
Kérdésem volna felétek. Görbe vázas 1.2 Bandit, alapjáraton fulladozik, és egyenetlen alapjárata van, mi a bibi? Ötletem van, de gondoltam meghallgatok több embert ez ügyben.
Üdv Laci
Szia! Sajnos nem lett jó a dob, mert a felfogatása neki sem volt gyári! Esetleg a tiédről (amiröl írtál) tudnál a mélemre képet küldeni? Az index-ek fehérbúrásak? Köszönöm!
Ha felső munkahenger kell, akkor szinte tökmindegy milyen modell fékmunkahengerét teszed fel, lényeg hogy jó legyen a szimering, minden, a fékcső általában ugyanaz, vagyis a csatlakozás, na..fitting. Egy darabig én is gondolkodtam, hogy lecserélem egy bontott radiálisra, de aztán mégsem tettem, mert minek
Sziasztok!
Ifjúkori csuklórángásban szenvedő fiatal barátom behajította az árokba kisbanditját, és az újjáépítéshez már csak az első felni hiányzik neki. Kérlek titeket, ha tudtok neki segíteni, tegyétek itt közzé a lehetőségeket. Nincs ide regisztrálva és lehetősége sincs erre, így rajtam keresztül kérné segíségetek. Köszönöm előre is!
K7-es bandithoz kellene nekem a régi féketek VAS párjai.
Ha valaki cseréli a féket, és nem kell neki, mert újat tesz bele - gondolhatna rám, ha úgy is kukára ítéli az elhasználódott darabokat.
blue kukac akmt pont hu
Nem ingyen kérem, a postát alapban kifizetem.