Szerintem is jó, de itt senki nem akarja 9900-ért!
Pedig jóval drágább ha a Louis-ból megveszi az ember!
Bele sem lehet rugdosni a brigádot a boldogságba!
Nálunk a kisebb motorokban van kerek, az 40 cm átmérőjű és 60 cm magas. 2 db megy bele cserére, oldalanként egy-egy. A nagy motorokban 1080, a kicsikben 210 liter egy olajcsere. Ciklusa 1000 üzemóra.
Sziasztok.Eladnám 1200S banditomat.2004-es,3doboz,túraplexi,bukócső.13.000km friss szerviz,gyönyörű állapot.500.000+hitelátvállalás:hvi fix 19227Ft.A magas árfolyam miatt kb 700.000 van még rajta.Tudom,hogy nem adom olcsón de gyönyörű állapotban van.Nincs időm használni ezért i sraktam fel ide hátha egy kiváló gazára talál.Ha valakit érdekel inkább hívjon mert nincs időm mindig nézni hogy írt-e valaki.A számom:06-20-471-5203
A használt légszűrőket szoktuk szétszedni és kimentjük belőle a szép perforált lemezt. Ez a két nagy motor, és van három kisebb is, azok V16, 63.100 cm3, 952 LE, soronkénti turbó, intercooler. Ilusztrációként a méretekről, közöttük állok:
Igen, de odaírtam hogy csak illusztrációs kép, nem pont így néz ki!
Most viszont már lehet látni hogy is néz ki a motorra szerelve!
Tényleg kb. 3 perc felrakni!
Nekem saját gyártmány van fent, bontott légszűrő külső perforált lemez, horganyzott kivitelben. Azóta két perc a tisztítás, kavicsbomba kizárva. Másfél éve fent van, a hűtő tökéletesen működik.
De kjók azok a perfók
Vau,mennyi mindenre lennének alkalmasak
Pedig jóval drágább ha a Louis-ból megveszi az ember!
Bele sem lehet rugdosni a brigádot a boldogságba!
Kb. ennyire kell komolyan venni a Louis honlapján látható képeket!
Mellesleg nekem ez jobban tetszik mint ami a képen van.
Milyen járműben van ekkora levegőszűrő?
Most viszont már lehet látni hogy is néz ki a motorra szerelve!
Tényleg kb. 3 perc felrakni!