Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm ,holnap kipróbálom!
akkor gyüjjék.....illetve jövő héten nem vagyok...
Nem, spriccelős
Remélem nemsokára megjön az üveggyertyám is......ha karbis akkor azzal még addig várjon....... ......
De ha kevés a kompót, attól nem fogyasztana ennyit....
Amúgy van még haverunk, akinek szinte sosem meg 7 alá, majd ráduszítom.
Előre is köszönöm a segítséged
utána....keress meg privátban.......adatlapomon van elérhetőség
Thx!
Mibe fájna egy ilyen jellegű diagnosztika a műhelyedben?
Szeretnék végdobot cserélni, előtte keresselek, vagy utánna?
Michelin Pilot Road 2-es. Metzeller Z6 is volt,de eladtam,.Nem Interact volt,hanem a régebbi.A Mátrában párás nyirkos úton,sok volt a drift vele és meguntam..A gyári dunlop és pilot road 2-es ugyanolyan körülmények között nem csúszik.
Ha sportlégszűrőd van akkor egy kompresszió(leszarom a 2sűrítési végnyomást") méréssel kezdeném........lehetnek meglepetések...
pl én is.....
Sport légszürőm van, injektor szinkron?
Az mi is, ki csinálja...?
Szia,

Hasonló a gépem, csak idomokkal, de az nem jelenthet ekkora különbséget. Az általad leírt vezetési stílusban két személlyel nem eszi meg a 6-ot nekem. Átlagom 5,6.
Az eddigi max 7,5l/100km volt, többször is mértem több száz km-en, de olyankor rendszerint 180-200km-t tettem meg egy óra alatt, utassal.
Sokallom,a helyedben cserélnék légszűrőt+injektorszinkron..........140-150-es tempónál sztem max 6,5-et kellene meginnia.
Sziasztok!

K7-es kopasz banditom sejtésem szerint egy kicsit iszákos, 8-8,5 lityit fogyaszt úgy, hogy 5000 környékén váltom el (néha belecsúszok a 7000 környékébe), ez 6.-ban 140-150 körüli utazót jelent. Mindezt egyedül, puttony nélkül szereti meginni.
Ha többet húzok neki, ez a fogyasztás meghaladja, a 10 lityit!
A gyönyörűmben 14000km-t sikerült eddig belegurulni, de talán az első 4-5000 km-ig 6,5 körül állt meg a kajálása, aztán ez fokozatosan nőtt.
Ez átlagos vagy jogos az aggodalmam?
Gratula, jó választás volt!
A bal kromos/fekete ülés alatti fedél alatt van egy csoki, onnan kell kipattintani két vezetéket. Ha estig nem mondja meg senki fejből, akkor megnézem a sajátomon, ha hazaértem
Üdv banditák ,egy kéréssel fordulok hozzátok lecseréltem a vasat egy 1200 s -re 2005év olvastam itt a topikban a tiltás kiiktatásáról ,hogy simább lesz a motor járása . Szeretném kipróbálni de sehol sem találom hiba olvastam vissza mi a menete .Valamit az ülés alatt kell szétkötni azt tudom ,csak hogy mit azt nem .Kérlek segítsetek nekem!
Köszi az infókat!
Nem értek hozzá, minden gumiból van ilyen változat? Vagy csak bizonyosakból?
Például:
Metzeler Z6 v. Metzeler Z6 C.
Ahogy én tudom erősített oldalfalú. Spóroláspól kifolyólag nekem sikerült egy nem c-vel. is menni (diablo strada.). Utassal az 1cm-es majré csík környékén én nem éreztem jól vele magam.
A mostani Z6 C-vel nincs ilyen gondom.
Valami erősített kivitel.
És az milyen is!
90%-ban! na.