A fogyasztásom nekem nagy átlagban 5,5-6,0 között van. Néhány alkalommal sikerült elérnem a 7,5-öt autópályán és nagyon sietősen.
Milyen gumival vetted át?
Ha 1000x megnézted akkor tuti neked van igazad! Én már nagyon régen néztem ezt, valószínű rosszul emlékszem.
Vagy én nem tartottam be olyan szigorúan a 4500-at .
A következő bejáratási ciklusban azt hiszem 7000 ford. már 210-215 körül is mehetsz. Persze csak elméletileg, és óvatosan
Üdv!
Van egy 250es kis Banditom és most lenne egy apró problémám.
Tegnap egy kisebb fajta túráról hazafelé jövet elment az indexem. Ez annyit jelent h rányomom bármelyik irányba, és semmi...Néha felvillan mikor gondol egyet. Mi lehet a probléma?
Szia Rider!
Thx!
Tuti, hogy 6.-ban néztem!
És tuti, hogy kereken 135 km/h-t mutat!
Megnéztem vagy 1000x amíg elértem vele a 800 km-t!
Akkor lehet, hogy ezért tűnt olyan gyorsnak a 135, mert nem is 135 volt, hanem 144?
A 110 is sokkal gyorsabbnak tűnt rajta mint a csopperen, még a feleségem is megjegyezte!
De akkor most kié mutat jól?
Hellósztok... nekem piszok sokat eszik a Banditám... 193km-t mentem el 16liter benzinnel... igaz azért rendesen téptem neki... de azért picit sok nem? Vmi gyógyír létezik? Vagy a teljesítményt meg kell fizetni?
Na ja, nekem a béka 120-ig 5l, 150-ig 6 alatt és 200 körül evett 7-et.....pedig se nem kicsi se nem gyenge..... ....most a 600-as gixef még többet is eszik, gondolom mert ezt húzni kell, hogy menjen....
A mostani fogyasztási adatok.
Ez már full 2 személyes, csomagos, és szinte tiszta szerpentin: Szilvásvárad-Eger-Sirok-Kékestető-Gyöngyös-Eger-Felsőtárkány-L
illafüred, meg volt vagy 70 km M3 benne, szigorúan 135-tel!:-)
Tehát 349 km-re 17,22 lityi, azaz 4,94 l/100km.
Szerintem ez qrva jó!
Hali!
Kéthete mentem Szombathelyre. Szolnok után Körmenden tankoltam, ami nekem 382 km-re volt. És erre tankoltam 18,29 litert! Túl sok már nem volt a tankban Számolás alapján 4,78 l/100Km. De tényleg nem siettem, nem akarok megint sárga csekket kapni!
Az össztáv alatt odáig, -ami 500 km volt- nyolcszor eredt el az eső!
De jó kis kiruccanás volt!
Jól emléxel!
De egyenlőre csak óvatosan bánok a lovakkal!
Vagy a biztosítéknál kontkathiba!
Ezt nézd meg és írj, hogy sikerült e a dolgot megoldanod!
Milyen gumival vetted át?
Két dolgot néznék meg elsőként, lehet a kapcsoló hibás, vagy a relé halt meg, esetleg csak kirázódott a helyéről.
Ha 1000x megnézted akkor tuti neked van igazad! Én már nagyon régen néztem ezt, valószínű rosszul emlékszem.
Vagy én nem tartottam be olyan szigorúan a 4500-at .
A következő bejáratási ciklusban azt hiszem 7000 ford. már 210-215 körül is mehetsz. Persze csak elméletileg, és óvatosan
Van egy 250es kis Banditom és most lenne egy apró problémám.
Tegnap egy kisebb fajta túráról hazafelé jövet elment az indexem. Ez annyit jelent h rányomom bármelyik irányba, és semmi...Néha felvillan mikor gondol egyet. Mi lehet a probléma?
Thx!
Tuti, hogy 6.-ban néztem!
És tuti, hogy kereken 135 km/h-t mutat!
Megnéztem vagy 1000x amíg elértem vele a 800 km-t!
Akkor lehet, hogy ezért tűnt olyan gyorsnak a 135, mert nem is 135 volt, hanem 144?
A 110 is sokkal gyorsabbnak tűnt rajta mint a csopperen, még a feleségem is megjegyezte!
De akkor most kié mutat jól?
Széles utat!
Daty
Gratulálok az új házi kedvenchez!
Egy valamit nem értek, az enyém 4500-as fordulaton 144-et mutat.
Biztos 6.-ban nézted?
Bátorodik majd a jobb kezed, és megeszi a 6ot is, csak nézel!
Ennyit valóban lenyel a kicsi is!
Ez már full 2 személyes, csomagos, és szinte tiszta szerpentin: Szilvásvárad-Eger-Sirok-Kékestető-Gyöngyös-Eger-Felsőtárkány-L
illafüred, meg volt vagy 70 km M3 benne, szigorúan 135-tel!:-)
Tehát 349 km-re 17,22 lityi, azaz 4,94 l/100km.
Szerintem ez qrva jó!
Kéthete mentem Szombathelyre. Szolnok után Körmenden tankoltam, ami nekem 382 km-re volt. És erre tankoltam 18,29 litert! Túl sok már nem volt a tankban Számolás alapján 4,78 l/100Km. De tényleg nem siettem, nem akarok megint sárga csekket kapni!
Az össztáv alatt odáig, -ami 500 km volt- nyolcszor eredt el az eső!
De jó kis kiruccanás volt!