Én a gyárival szűk 5e km-t mentem el,nullára kopott a közepe,a szélén még volt bőven...A mostanival 14ezernél járok kb a harmada még meg van, a közepén meg kb a szélén is...
Azért nem kapja mindig tiltásig, de nem is félgázon megyek vele meg aztán magas fordulaton nyálcsorgatós a hangja De akkor megnyugodtam... azt hittem vmi gond lesz a kicsivel
Sikeresen szétszedtem a kapcsolót, kitakarítottam, szétfújtam WD 40el, de utólag kiderül fölöslegesen mert a relé adta meg magát. Most ideiglenesen egy Yamaha DT -ről való relével nyomom. Ma majd keresek valahol hozzá valót.
Köszi a tippeket.
Korábban írtad, hogy állandóan húzod neki. Ha folyamatosan 10-12k-n pörgeted, akkor nem irreális a 10literes fogyi sem, de hosszú távon azért nem feltétlen tesz jót a blokknak.
Egyébként... Van egy srác valamelyik fórumon, aki Givi cuccokat forgalmaz nyomott áron. Olvasd vissza ezt a topicot... Kb 5 oldalon belül volt szó a srác elérhetőségeiről.
üdv.
A gyárilag szerelt Dunlop Sportmax az egy igen lágy keverékű gumi 5000-6000 kiló-métert bír ha cserés lesz (Road) túra gumit vegyél rá ha csuklód nem nyomatékos akkor az háromszor annyit bír mint a fentiekben említett típus.
Cső!
Akkor én milyen lassan megyek, ha a D218 is kibírt 9500 km-t!? Mondjuk csak a közepe kopott el akkor is, dehát nálunk még a láthatáron sincs kanyar!
Nekem is D218-al jött. Pont 5 ezer km-nél lett cserés.
Nálam nagyon bevált a ContiForce! Sokkal jobban tapad mint a dunlop, és 5 e után alig átszik rajta vmi kopás. Biztos, hogy min. kétszer többet fog elmenni mint a gyári.
Jah, és a pár kevesebbe került, mint a d218 hátsó.
Köszi a tippeket.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_show&session_id=&ad
_id=1710
Egyébként... Van egy srác valamelyik fórumon, aki Givi cuccokat forgalmaz nyomott áron. Olvasd vissza ezt a topicot... Kb 5 oldalon belül volt szó a srác elérhetőségeiről.
üdv.
Banditra keresnék oldalsó túradobozt és konzolt.
Tud valaki egy jó beszerzési forrást?A hátsó most GIVI,de nem ragaszkodom hozzá.
Köszi.
Errefelé sok a jó kanyargós út, remélem nem csak a közepe fog kikopni!
Akkor én milyen lassan megyek, ha a D218 is kibírt 9500 km-t!? Mondjuk csak a közepe kopott el akkor is, dehát nálunk még a láthatáron sincs kanyar!
Nálad a sok km-ből következtetve biztos van tapasztalat a gumiról!
A contiforce mennyit ment el neked?
Félre éretted!
Ne 3 adja ki a 30.000 km-t hanem EGY!
Nálam nagyon bevált a ContiForce! Sokkal jobban tapad mint a dunlop, és 5 e után alig átszik rajta vmi kopás. Biztos, hogy min. kétszer többet fog elmenni mint a gyári.
Jah, és a pár kevesebbe került, mint a d218 hátsó.
És utána milyet vegyek, hogy tapadjon, mint a csiríz, és ne kopjon el csak 30.000 km alatt?