Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 905-ban utassal megyek, de mi is az "C"?
Én a gyárival szűk 5e km-t mentem el,nullára kopott a közepe,a szélén még volt bőven...A mostanival 14ezernél járok kb a harmada még meg van, a közepén meg kb a szélén is...
Ha gyakran viszel utast akkor hátra mindenféleképp C-et.
Azért nem kapja mindig tiltásig, de nem is félgázon megyek vele meg aztán magas fordulaton nyálcsorgatós a hangja De akkor megnyugodtam... azt hittem vmi gond lesz a kicsivel
Sikeresen szétszedtem a kapcsolót, kitakarítottam, szétfújtam WD 40el, de utólag kiderül fölöslegesen mert a relé adta meg magát. Most ideiglenesen egy Yamaha DT -ről való relével nyomom. Ma majd keresek valahol hozzá valót.
Köszi a tippeket.
Korábban írtad, hogy állandóan húzod neki. Ha folyamatosan 10-12k-n pörgeted, akkor nem irreális a 10literes fogyi sem, de hosszú távon azért nem feltétlen tesz jót a blokknak.
Meg is van:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_show&session_id=&ad

_id=1710
Köszi! Keresem
Semmi gond, azért kösz h írtál
Melyik évjárat? Töltsd ki az adatlapot!

Egyébként... Van egy srác valamelyik fórumon, aki Givi cuccokat forgalmaz nyomott áron. Olvasd vissza ezt a topicot... Kb 5 oldalon belül volt szó a srác elérhetőségeiről.
üdv.
Én gyárit vettem, qrva jó áron, igaz, csak hátsót, de utólag is rá lehet tenni az oldalsót!
Sajnálom, de ebben nem igazán tudok segíteni, talán egy szaxervíz!
Köszi a tanácsot, épp azt nézegettem!
Sziasztok!

Banditra keresnék oldalsó túradobozt és konzolt.
Tud valaki egy jó beszerzési forrást?A hátsó most GIVI,de nem ragaszkodom hozzá.
Köszi.
Esetleg vmi gyógyirt tudnál javasolni? Karbi beállitás? Gyári beállítások érdekelnének... mert ez nem mehet tovább, minden pénzem benzinre megy el...
A gyárilag szerelt Dunlop Sportmax az egy igen lágy keverékű gumi 5000-6000 kiló-métert bír ha cserés lesz (Road) túra gumit vegyél rá ha csuklód nem nyomatékos akkor az háromszor annyit bír mint a fentiekben említett típus.
Na, ezek után kíváncsi leszek, nekem mennyit bír ki!
Errefelé sok a jó kanyargós út, remélem nem csak a közepe fog kikopni!
Cső!
Akkor én milyen lassan megyek, ha a D218 is kibírt 9500 km-t!? Mondjuk csak a közepe kopott el akkor is, dehát nálunk még a láthatáron sincs kanyar!
Pilot road 2-t, az kb 15-öt bír állítólag. Az én véleményem nem mérvadó, lassan megyek, használttal járok
Szia, Erik!

Nálad a sok km-ből következtetve biztos van tapasztalat a gumiról!
A contiforce mennyit ment el neked?
Hát...ez m á jobban hangzik!
Neeeeeem!
Félre éretted!
Ne 3 adja ki a 30.000 km-t hanem EGY!
Nekem is D218-al jött. Pont 5 ezer km-nél lett cserés.
Nálam nagyon bevált a ContiForce! Sokkal jobban tapad mint a dunlop, és 5 e után alig átszik rajta vmi kopás. Biztos, hogy min. kétszer többet fog elmenni mint a gyári.
Jah, és a pár kevesebbe került, mint a d218 hátsó.
Hehe. 3 garnitúra Pilot Roadot...
Wazze, nem dobtál fel!
És utána milyet vegyek, hogy tapadjon, mint a csiríz, és ne kopjon el csak 30.000 km alatt?