Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az én motorom !
Fényképezzem le a másik odalról is?
Ránézésre ez a Shox-ban kapható, tehát DID-es. Ugyanilyet vettem én is múlt hónapban (12600Ft)
Üdv Mindenkinek!

Kedden veszem át az új 1250-es Banditomat.
Gyári csomagtartót tetettem rá.
Nem tudjátok, arra passzol a GIVI V46-os doboza?

Széles utat!

Daty
A 600-as légolajoson gyárilag 530-as lánc van. Ezek szerint a 650-re már csak 525-t raktak?
Azt nem írtam hogy én szeretném lehalytani a tartó vasakat
Az 530-as láncnak nem sok köze van a km órához.
Az a szétnyomó izé az kié? DID-es, vagy RK-s?
Egy kis segítség kellene. A képen bekarikáztam mire is gondolok, a dob felől adott a rögzítés, viszont a másik oldalon nincs alábtarónál ilyen lehetőség
Valaki tudna egy képet a másik oldalrol? Vagy elmondaná hogy is áll
Zöldi!
Mégegyszer köszi a láncszettet!
Most már nyugodtan ajánlhatod másnak is az 530-as láncszettet!
Hozzávaló hely több van mint elég!
A motorom, teljesen más lett! Nem vesztett erőt viszont nem pörög mint az állat!
A km órám, pedig most hajszálra azt mutatja, mint a GPS, igaz, a gumim is 180-as
Tehát elöl 16, hátul 47 és 130 lovas 530-as lánc.
Viszonyításként a gyári 24-nél volt kuka, az 525-ös did 100 lovas 32- bírt és most indítom a következő tesztet.
noh tegnap rákérdeztem hogy mi is van azzal a papirral
azt mondták hogy visszaküldték egy levélkével (fellebeztek)
a rendörségre ... ha kapnak választ akkor azon rajta van még az a szám?
www.gearingcommander.com
Itt "kipróbálhatod" ha módosítasz a lánkeréken, milyen hatása lesz.
"Meki" egy fórumtárs? Van elérhetősége? Köszi
A Meki 60 fölött valalmivel tud PR2-t, roadsmartot, kicsivel olcsóbban, de a tapasztalatok alapján PR2 ár/futás alapján messze a legnyerőbb.
ez eleg jol hangzik. a roadsmart kicsit dragabb szerintem, de az altalad leirt futasteljesitmenyhez kepest nem biztos, hogy jobb is.
Nema gixefen használtam hanem az 1000-es SV-n és voltam párszor pályán is vele és mégy úgyis 20000km körüli a futásteljesítménye pedig a V2 kicsit jobban eszi a gumit......amúgy igen sokan használják nem véletlen, hogy még ma is a legdrágább túragumi....
gsxf-en hasznalod? mennyit fog birni elorelathatolag? vagy mennyit birt...?
Nekem rengeteg van vele.......és szerintem jelenleg talán a legjobb túra gumi......a széle hamarabb kopik mint a közepe, nem lesz kocka autópályán sem...és tapad is....
van mar tapasztalat a PR2-vel?
Az a baj, hogy az első lánckeréknél történő 1 fognyi módosítás lehet, hogy nagyobb eltérést fog okozni, mint az óra eltérése. Hátul valamivel finomabban lehet.
Arányban áll kettő, de mivel legtöbbször csökkenteni kell, 100e helyett (a példánál maradva) nem 110e megy az órába, hanem kevesebb azaz 10%-os plusznál -9,091%-ra kell állítani a speedohelert (110x0,9091=100) tehát az órában csak 90.910km lesz 100e tényleges km megtételekor.

Egyébként nincs 10%-nyi eltérés.
Nekem mindkét motorom órája 4-5%-ot csalt felfelé, de pl. az Opel Astrám órája csak 1-2%-ot siet.
Természetesen többbet!

Elöl nagyobb lánckerék, hátul kisebb, esetleg nagyobb hátsó gumival lehet elérni a mutatott értéket. Viszonyíthatsz a GPS által mutatott értékhez!
Ha már itt tartunk!
Szerintetek a sebesség ~+10%-nyi eltolásával egyenes arányban van a megtett út kijelzése is? Vagy az a valósat mutatja?
Csak nekem evidens, hogy nem pöcsöltek annak a 10%-nyi eltérésnek a különválasztásával?
Ergo. 100.000 megtett km után 100.000et, vagy 110.000et fog mutatni az óra?
Vélemény?
Ne az áttételt módosítsd, hanem vegyél bele "speedohealer"-t, ha pontosítani akarsz.
jo jo csak most tatarozunk és irdatlan nagy kupi van ... amint megvan igérem elküldöm