Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval senkinek semmi ötlete,főtengelycsapágy ügyben?
Csak nem hiába jöttem ide?
Nekem is volt ilyenem, javították és tökéletesen jó.
Sziasztok!

Egy GSF 400 Bandithoz (nem VC-s) keresek 2 csatlakozós elektronikát.
Mert volt egy blokkcserém VC-s helyett sima került bele és az elektronika nem stimmel!
Nagyon-nagyon SÜRGŐS LENNE!
Hello srácok! Van egy kis gondom, ma ellenoriztem a hátsogumimat és találtam benne egy finom kis szeget, facsavar szeruséget . A gumi nem enged. Pirelli Diablo Strada 180/55-17-es, kb. 50%-os. Javitható-e és utána használhato-e ez a gumi igy a motoron?
Üdv Tesókám!Hát igen,kösz,látod ilyenkor érek végre ide!Gyakorlatilag csak utalnom kell a zsét?Viszont lenne egy igen komoly kérdésem sokat megért Banditosoktól!Szeretnék valami nagyon finom hangot kihozni a "kedvesből".Nem szeretnék semmi !Legyen tekintélyes de nem hivalkodó,és persze az utasnak se legyen kellemetlen,bármilyen tanácsot nagyon szivesen fogadok !Üdv!
hali!

30forint
5forint
1forint
10forint =46ft *2=92ft kerekítsűk egy százasra! Hova utaljam?
De remélem nem bszol át.......
Halihó
+beszélhetjük, benne vagyok
adok még első tengelyt távtartókkal és javítható első felnit grátiszba
Szasztok Banditák! Van egy 92-es 400 as banditom.
A kérdésem: Hol szerzek be hozzá főtengely csapágyakat és tömítéseket legolcsóbban?
Cím , Ár ilyesmi érdekelne.
Van egy kis kopogó hangja,és mert a szelep állítás sem segített, (titkon azt reméltem,h onnan jön a hang) ez főtengely lesz mert alapjáraton világít az olajnyomás visszajelző. Olajszint ok. Lelkileg már készülök a kiadásokra.
Előre is Kösz!
Bár még nem mértem le kilóra, de folyamatosan benne van a tartalék sisak,kesztyű,maszk,esőruhák és mivel ezzel járok dolgozni, a kajám, a melósruhám, valamint haza a szennyes. A napi bevásárlást is ezzel csinálom, sőt a nagyobbat is, mivel 3 púposra pakolt reklámszatyor befér és más közlekedési eszközöm nincs jelenleg. Természetesen ilyenkor az utas motoros felszerelést kirakom. A fő súly természetesen nagyobb bevásárláskor van benne, igaz, ekkor nem zötykölődik benne több száz km-en.
Szombaton kétnapos tréningre mentem. Kíváncsiságból megmértem. 17kg-volt. Nem volt teljesen tele és még a sátor se volt felkötve.

"meg szoktam rámolni rendesen"-en te mit is értesz?
Helló!Endy barátom biztos nem olvasta !A dupláját adom az egészért.... a nevében!
Elküldve!
Helló

Nyíregyháza és környékéről keresek motoros társat lehetőleg 250-es géppel rendelkezőt. Egyedül kicsit unalmas motoroznom. Nekem egy Kawasaki ZZR-rem van.
A 7 a legkeményebb rugóelőfeszítés.
GSF 1.2 K4-ben volt, bontott, 8200-at futott.
Alku nélkül 30.000.- (csak a rugóstag)
Középső rugóstag érdekelne!
Zölditől kérdezném hogy 1vagy 7 állás a legkeményebb!Azon az anyán amit mondtál!Közép lengéscsillapítórol beszélek!Mert nekem most 7 van és nem tom mi történik ha lejeb veszem keményebb lesz vagy még szarabb!
Szia!
Engem érdekelne a bukógombák rajzai.
Ha elküldenéd megköszönném.
lalagu@freemail.hu
A karburátor kupakok tetején lévő kis csonkokhoz.
Gumi sapka védi, vigyázz a gumi leszedésénél, mert könnyen letörik a csonk.
250es 92es banditnál tudna valaki valami segítséget adni, hogy hova kell kötni a szinkrontesztert?
Motorozz.hu oldalon bandit59 panaszkodott ilyenre amikor együtt gurultunk Bajára.
azert az a razkodos dolog eleg para lehetett.
Két dolgot említenék azzal kapcsolatban, ha vízszintesebb lett volna.
Az első lehet hogy hülyeség, de van olyan ismim ami arra panaszkodik, hogy 160 felett a doboz által keltett turbulencia berázza a motor seggét. Nálam ez teljesen ismeretlen. Lehet, hogy az enyhén előredőlt doboz úgy viselkedik mint egy spojler? Nem tudom, de mindenesetre nálam ilyen jelenség nincs. De nem is ez volt a fő ok, amiért megdöntöttem picit, hanem az, ha vízszintes, az utas hátát kellemetlenül nyomta volna a doboz zsanérja. Így viszont kényelmesen neki is dőlhet, ha akar. Támla nélkül kényelmes az utasnak. És van mégegy, amit majdnem a saját káromon tapasztaltam meg....egyszer elindultam nyitott dobozzal véletlenül és nem hagytam el belőle semmit. A menetszél leszorította a fedelet.....