Itt Tudod megnézni hogyan is néz ki mikor elkészült feltettem a fórumra Nyíregyházán egy kárpitos csinálta egy 10-esért az átalakítást! Corbin mintaülés
Várjál, nem véletlen lett áthúzatva a nyereg. 60km-t nem bírtam megállás nélkül, olyan szar volt a gyári. 100km után azért mi is megállunk. Nem szoktunk sietni. A napi 8-900 km-ről már leszoktunk, nem éri meg. Semmit se látok, szénné fáradok, balesetveszélyes.
NEM vitaindító
Az kényelmes ülés az egy hosszabb túra alkalmával jól jöhet de a bandit ülése nekem is kényelmetlenek bizonyult és átt szivacsoztattam átalakítgattam a corbin mintájára. Corbin
Én pénteken összesen 450km-t nyomtam le 7,5 óra alatt (országút és rengeteg lakott terület) Általában csak wc-ni állok meg 2 óránként egy szántóföld szélén. Az út felénél tartottam egy 2 órás pihenőt. A végére már nem éreztem semmim. Többet ilyen nem csinálok, mert ez már sok volt :)
4.3-as fogyi jott ki 110-es utazoval ket szemellyel a hetvegen. azert 110, mert 115-tol kezd elemelkedni a tanktaska a tankrol.
NEM vitaindító
tenyleg bennem van a hiba.
igazából meg ilyen http://nepitelet.hu/motorok/ka...
Az üléstől csak az függ, mennyire fáj.
van ra mod, persze, csak bosszus vagyok, mert nem errol kellene szolnia. hogy megallok 70 km-enkent.