Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az durva!
Nekem a vizessel 1150 volt a a legtöbb reggel5-től este 8-ig.
sajna csak jovo hetvegen megyek zegre. de koszonom azert.
Ha az idő is úgy akarja szombaton reggel Zalaegerszegen van találkozóm. Egy rövid üléspróbát megejthetsz.
Nyolcezer forintot kért de az utazással egy 10-es be fájt ami szerintem nagyon baráti!
lenyegesen jobb lett?
Itt Tudod megnézni hogyan is néz ki mikor elkészült feltettem a fórumra Nyíregyházán egy kárpitos csinálta egy 10-esért az átalakítást! Corbin mintaülés
atragom ezt az ules dolgot.

4.3-as fogyi jott ki 110-es utazoval ket szemellyel a hetvegen. azert 110, mert 115-tol kezd elemelkedni a tanktaska a tankrol.
Várjál, nem véletlen lett áthúzatva a nyereg. 60km-t nem bírtam megállás nélkül, olyan szar volt a gyári. 100km után azért mi is megállunk. Nem szoktunk sietni. A napi 8-900 km-ről már leszoktunk, nem éri meg. Semmit se látok, szénné fáradok, balesetveszélyes.
NEM vitaindító
pff...

tenyleg bennem van a hiba.
Rómáig elmentünk, vissza is jöttünk, és még menni akart
Bocs a késői válaszért, sajnos ez így árban nekem egy kicsit már sok.
ez az utasnak mennyire kenyelmes?
nem tudom, milyen aron dolgozik, de azert ezt az ules atalkitast jol at kell gondolnom, fel munkat nem akarok, meg hogy utana se legyen jobb.
ja, és 14 ezer volt
A Kawámon szintén ilyen replika volt: http://www.corbin.com/kawasaki...
igazából meg ilyen http://nepitelet.hu/motorok/ka...
ez nagyon jol nez ki, de gondolom ara is van.
A szentendrei kárpitos 30 körül csinálja, nem? szeritem az is drága, de a 100e-hez képest ingyn van.
Az kényelmes ülés az egy hosszabb túra alkalmával jól jöhet de a bandit ülése nekem is kényelmetlenek bizonyult és átt szivacsoztattam átalakítgattam a corbin mintájára. Corbin
nem a tavolsagra, hanem a fajdalomkuszobre gondoltam. vagy a hatsommal van a baj - csak azt nehez cserelni.
Az, hogy mennyit mész, nem az üléstől függ...
Az üléstől csak az függ, mennyire fáj.
akkor valamit tennem kell, mert papirkutya vagyok hozzatok kepest.
Én pénteken összesen 450km-t nyomtam le 7,5 óra alatt (országút és rengeteg lakott terület) Általában csak wc-ni állok meg 2 óránként egy szántóföld szélén. Az út felénél tartottam egy 2 órás pihenőt. A végére már nem éreztem semmim. Többet ilyen nem csinálok, mert ez már sok volt :)
1330 km az ugyes.

van ra mod, persze, csak bosszus vagyok, mert nem errol kellene szolnia. hogy megallok 70 km-enkent.