Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Régebben megkerestek páran a motoromon lévő bukogombával kapcsolatban, (lsd adatlap) ha valakinek esetleg szükséges lenne, egy kedves barátom lepapirozta gyártható verzióra! Szoval akinek szüksége van rá, irjon! Első hátsó tengelygomba, + a boruló!

Hozzátenném, az én motoromhoz van méretezve, persze alapötletnek más tipusokhoz is jo lehet!

Természetesen nem kérek érte semmit!
ugyes, hogy csinaltal magadnak! en kicsit vizszintesebbre hagytam volna, de igy sem rossz.
Marhaság. Én magam készítettem és nem dísznek hordom, meg szoktam rámolni rendesen. Már több ezer km-t lenyomtam vele mindenféle gond nélkül. Nézd meg a 16 106. sz. hozzászólásomat.
Fel szokták tüntetni!
írnak oda számokat...

101, 102 ilyesmi... abból az egyik a korlátozás
.. 162 asszem, de nemtomm fejből.
Sziasztok! LEnne egy kérdésem rem tudtok segiteni!Most voltma az okmányirodába h leadjam a papirokat a jogsihoz!Amikor végzel ezzela müvelettel kapsz egy papirt amin az adataid vannak illetve a fényképed és h milyen jármüveket vezethetsz majd!Ilyenkor már felszoktál tünteni ezen a lapon h aén AK-ra jogsiztam?mert ha igen akkor nekem elírták........és sima A lesz!
Hagyd! Volt kérdés, volt rá válasz több kézből is. Innentől mindenki a saját sorsa kovácsa.
Dísznek meg szélfogónak minek ekkora doboz. Csak a motorláncom több mint 5kg.
Anno úgy hangzott el ki mire használja. 0,5l víz 1 szendó 1 bukó 1 kabát terhelést rendes úton szerintem is kibír.
Dobozról oldaltáskára váltani? Sisak nem fér bele beázik szélesíti a motort és talán 6-7 l-el növeli meg összesen a rakodó teret.
Érdekelne hogy milyen indok alapján cserélsz egy meglévő dobozt?
Ha jól látom bagster tankbőr. Újonan 30 v. a felett. A gond csak az hogy rendesen csak bagster táskát tudsz rá tenni. Arany árban.
Után gyártott a szentendrei kárpitosnál és meglévő tanktáskához is csinál felfogatást. Mondanom se kell hogy olcsóbban.
tibor.sitkei@gmail.com
adsz egy mailcimet, ahol tudok kerdezni?
Hülyeség hogy megterheli a vázat egy ilyen kiegészítő!
Ha cementes zsákot viszel a dobozban, az terheli meg a segédvázat!
Én 49 literes dobozt használtam hozzá, és minden oké volt!
Azért adom el, mert kinéztem egy oldaltáskatartót, és így ez feleslegessé válna!
A tankbőrt megszerzem bárkinek ha igény van rá!
A két kapaszkodó csavarhelyén lehet felfogatni egyébként!
Hi!

Engem a tankon lévő börruci érdekelne, leginkább, hogy hol jutottál hozzá
Halihó
Ezek még +vannak, szabadítsatok +tőlük
30forint
5forint
1forint
10forint
Csak az olvassa el, akit szíven érint
Elérhetőségek az adatlapomon
44 liter feletti dobozhoz nem ajanlottak, mert - igen - terheli a vazat. csak az a baj, hogy nekem mas tarto meg nem tetszik, csak ez.
Nem jó?Megterheli a vázat?
Halihó
Diablo Supercorsa-k eladva.
ilyet akartam venni kb. 2 hete, csak a sracok itt a topicban lebeszeltek rola.
Szia.
Nincs olyan képed ahol látszik a csavaroknál hogy van felfogatva?Van oldaltartóm amin nincs hátsó tartó,azért kéne látnom.
A bordó az enyém!
Motoron így fest:
Van egy ilyenem eladó!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
igen, nagymarton@citromail.hu ez az emil címem, beszéljük meg, mert engem érdekelne!
Szevasztok Banditák!Ha a képen láthatóra gondolsz még meg van.Üdv!Zolti
Hello! Érdeklődnék, hogy megvannak-e még a krauser dobozok?