Régebben megkerestek páran a motoromon lévő bukogombával kapcsolatban, (lsd adatlap) ha valakinek esetleg szükséges lenne, egy kedves barátom lepapirozta gyártható verzióra! Szoval akinek szüksége van rá, irjon! Első hátsó tengelygomba, + a boruló!
Hozzátenném, az én motoromhoz van méretezve, persze alapötletnek más tipusokhoz is jo lehet!
Marhaság. Én magam készítettem és nem dísznek hordom, meg szoktam rámolni rendesen. Már több ezer km-t lenyomtam vele mindenféle gond nélkül. Nézd meg a 16 106. sz. hozzászólásomat.
Sziasztok! LEnne egy kérdésem rem tudtok segiteni!Most voltma az okmányirodába h leadjam a papirokat a jogsihoz!Amikor végzel ezzela müvelettel kapsz egy papirt amin az adataid vannak illetve a fényképed és h milyen jármüveket vezethetsz majd!Ilyenkor már felszoktál tünteni ezen a lapon h aén AK-ra jogsiztam?mert ha igen akkor nekem elírták........és sima A lesz!
Dísznek meg szélfogónak minek ekkora doboz. Csak a motorláncom több mint 5kg.
Anno úgy hangzott el ki mire használja. 0,5l víz 1 szendó 1 bukó 1 kabát terhelést rendes úton szerintem is kibír.
Dobozról oldaltáskára váltani? Sisak nem fér bele beázik szélesíti a motort és talán 6-7 l-el növeli meg összesen a rakodó teret.
Érdekelne hogy milyen indok alapján cserélsz egy meglévő dobozt?
Ha jól látom bagster tankbőr. Újonan 30 v. a felett. A gond csak az hogy rendesen csak bagster táskát tudsz rá tenni. Arany árban.
Után gyártott a szentendrei kárpitosnál és meglévő tanktáskához is csinál felfogatást. Mondanom se kell hogy olcsóbban.
Hülyeség hogy megterheli a vázat egy ilyen kiegészítő!
Ha cementes zsákot viszel a dobozban, az terheli meg a segédvázat!
Én 49 literes dobozt használtam hozzá, és minden oké volt!
Azért adom el, mert kinéztem egy oldaltáskatartót, és így ez feleslegessé válna!
A tankbőrt megszerzem bárkinek ha igény van rá!
A két kapaszkodó csavarhelyén lehet felfogatni egyébként!
Régebben megkerestek páran a motoromon lévő bukogombával kapcsolatban, (lsd adatlap) ha valakinek esetleg szükséges lenne, egy kedves barátom lepapirozta gyártható verzióra! Szoval akinek szüksége van rá, irjon! Első hátsó tengelygomba, + a boruló!
Hozzátenném, az én motoromhoz van méretezve, persze alapötletnek más tipusokhoz is jo lehet!
Természetesen nem kérek érte semmit!