Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sracok, eladnam a motormon levo kipuffogot. Bodis trioval, a hozza tartozo osszekoto csovel. az utas csizmajanak a sarkanal vannak apro karcok, de egyebkent gyonyoru allapotban van. 'E' betu es db-killer benne van. 50-et szeretnek kapni erte, 1 evet hasznaltam.
Hát kb úgy 15 ezertől felfelé, mivel a mostanit is szinte mindennap használom, azzal is 15 felett járok... , persze hülye kérdés, de a hatótáv miatt kérdeztem... bár lehet gsx lesz, igaz abban is ugyanez a blokk van , jah, és köszönöm
kiszámoltad már h, ha mész évente 10ezer kmt, akkor egy 1-2 L "többletfogyasztás" mennyi forintot jelent....semmit...kíváncsi vagyok egyáltalán mennyit tervezel menni egy szezonba
de, amúgy 5-7L között kajál, 120-140 tartományban jellemzően nekem 5.8 körül szokott lenni, úgyhogy ki lehet hozni sztem max.5L, de életveszély annyival menni...
Számítok rátok Motorosok!

Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdv: Kolos
Sziaztok! Nagy kedvenc a bandit mióta azon vizsgáztam, és (mivel kessem kevés) egy 1.2-es banditban gondolkodom... tudom elnyűhetetlen, de a fogysztás az fontos a számomra, és érdekelne, hogy kb normális, kresszközeli motorozáskor mennyit kajál... hülye szempont tudom, de most már a kényelem, és óccsóság számít
Sajnos méret adatot nem találok sehol a neten
aha igen 13as de ebbol sajnos nemtudom hogy mekkora
Itt megtalálod a gyári cikkszámát: link
Ha egyre gondolunk, akkor a 13-as az: ROD, REAR CUSHION 62641-31F00
hello..valaki mondja meg nekem hogy a gyari kutyacsont 2002es banditban mekkora 600as s es..nagyon surgos lenne...valaszt elore is koszonom!
Hali!
250-es Bandit érdekelne ,25kw-os forgalmival 450.000 ft-ig. Ha valaki tud jelezze.
5.3tól felfelé.
Ez alatt csak elvetemülteknek eszik.
Felfelé meg csak te határozod meg.
sziasztok! egy kis segitség kellene! ha valakinek van vagy netalántán tud jó állapotú gsf 1200-es bandit hengert dugóval az jó lenne!reális áron megvenném! előre is köszi üdv!
fogyasztásra lennék kiváncsi hogy az 1250 es mennyit eszik 100on ? köszi!
Tavasszal voltunk egy rövidet motorozni arra. Nem tudom hogy a Tempi völgyet megnyitották-e. A Meteorákat ne hagyd ki. Nekem nagyon tetszett. A görög salit az itthoniak meg sem közelítik.
Egy Görög útvonal+élménybeszámoló érdekelne!Nagyon csábít a gondolat,hogy neki"megyek".Valakinek ilyesmi?
köszi a válaszokat.Csak megerősítettétek bennem a dolgot,hogy rosszabbra nem cserélek,jót meg nem lesz könnyű keríteni.Lehet,hogy nem is kéne eladnom,hisz ez annyira megbízható és ha bele nyulok valamibe.....brrrrrrrrr.
mind a ket helyen nyaraltam mar, szep a tengerpart azon a reszen, foleg Vir mellett en is 190 vagyok, a labaimat csak neha kell nyujtogatnom, nalam nem az a leggyengebb lancszem.
Én egy relatív új hondát soha nem adnék oda egy tizen plusz éves sor négyes motorért.
Légolajos,1.2-es,750km reggel 8-tól este 11-ig,csak tengerparton(Vir sziget-Pula,oda-vissza),előtte mindkét nap 600km felett,semmi autópálya................ha rajtam volt a nem testre simuló aláöltözőm,akkor előbb kezdte törni a hátsómat az ülés,anékül hazafelé röhögve ment a 600km,még tudtam volna menni lazán.......a gyenge pont nálam a lábam,az zsibbad legelőbb,olyankor jön a pár perc álldogálás meg torna menet közben a motoron...........190cm vagyok......
Hali srácok ,diverzáns vagyok itt.Van egy cbf250 gépem és most ajánlottak egy kis 400ccm banditot a gépemért.Nem szeretném ,ha nagyon átvernének,ezért kérném a segítségeteket.Míre ügyeljek vele kapcsolatban ,rejtett hiba?Annyit tudok róluk,hogy belpiacosok,ezért félek tőle az alkatrészek miatt...
A válaszokat előre is köszi...
erre jarok Pest es Halas kozott. ezek szerint tenyleg jobb a széke a tiednek.
Nemrég értem haza, a mai "termés" : Bp-Kecskemét az 5-ön, majd 52-es Solt-ig, majd 51-en haza Bp-re. Ez a karika 220km volt és egyszer áltam meg hugyálni. Lehet a régi 600-asnak jobb az ülése, mert én ezt egyáltalán nem érzem kényelmetlennek. Hamarabb fájdul meg a térdem a protektor miatt.
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem voltak holtpontok, ilyenkor 100km, vagy egy óra után cigiszünet. Viszont mikor odaértünk , akkor éppen mentem volna még. 10 perc múlva már a tengerben pancsiztunk, és csak utána vertük a sátrat. A fáradtságot mintha elfújták volna, viszont 2 sör után mindenki bealudt!
es nem fajt az ülés egy ido utan?
Csak Athénig akartunk, de kicsit túlszaladtunk!