sracok, eladnam a motormon levo kipuffogot. Bodis trioval, a hozza tartozo osszekoto csovel. az utas csizmajanak a sarkanal vannak apro karcok, de egyebkent gyonyoru allapotban van. 'E' betu es db-killer benne van. 50-et szeretnek kapni erte, 1 evet hasznaltam.
Hát kb úgy 15 ezertől felfelé, mivel a mostanit is szinte mindennap használom, azzal is 15 felett járok... , persze hülye kérdés, de a hatótáv miatt kérdeztem... bár lehet gsx lesz, igaz abban is ugyanez a blokk van , jah, és köszönöm
kiszámoltad már h, ha mész évente 10ezer kmt, akkor egy 1-2 L "többletfogyasztás" mennyi forintot jelent....semmit...kíváncsi vagyok egyáltalán mennyit tervezel menni egy szezonba
de, amúgy 5-7L között kajál, 120-140 tartományban jellemzően nekem 5.8 körül szokott lenni, úgyhogy ki lehet hozni sztem max.5L, de életveszély annyival menni...
Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Sziaztok! Nagy kedvenc a bandit mióta azon vizsgáztam, és (mivel kessem kevés) egy 1.2-es banditban gondolkodom... tudom elnyűhetetlen, de a fogysztás az fontos a számomra, és érdekelne, hogy kb normális, kresszközeli motorozáskor mennyit kajál... hülye szempont tudom, de most már a kényelem, és óccsóság számít
sziasztok! egy kis segitség kellene! ha valakinek van vagy netalántán tud jó állapotú gsf 1200-es bandit hengert dugóval az jó lenne!reális áron megvenném! előre is köszi üdv!
Tavasszal voltunk egy rövidet motorozni arra. Nem tudom hogy a Tempi völgyet megnyitották-e. A Meteorákat ne hagyd ki. Nekem nagyon tetszett. A görög salit az itthoniak meg sem közelítik.
köszi a válaszokat.Csak megerősítettétek bennem a dolgot,hogy rosszabbra nem cserélek,jót meg nem lesz könnyű keríteni.Lehet,hogy nem is kéne eladnom,hisz ez annyira megbízható és ha bele nyulok valamibe.....brrrrrrrrr.
mind a ket helyen nyaraltam mar, szep a tengerpart azon a reszen, foleg Vir mellett en is 190 vagyok, a labaimat csak neha kell nyujtogatnom, nalam nem az a leggyengebb lancszem.
Légolajos,1.2-es,750km reggel 8-tól este 11-ig,csak tengerparton(Vir sziget-Pula,oda-vissza),előtte mindkét nap 600km felett,semmi autópálya................ha rajtam volt a nem testre simuló aláöltözőm,akkor előbb kezdte törni a hátsómat az ülés,anékül hazafelé röhögve ment a 600km,még tudtam volna menni lazán.......a gyenge pont nálam a lábam,az zsibbad legelőbb,olyankor jön a pár perc álldogálás meg torna menet közben a motoron...........190cm vagyok......
Hali srácok ,diverzáns vagyok itt.Van egy cbf250 gépem és most ajánlottak egy kis 400ccm banditot a gépemért.Nem szeretném ,ha nagyon átvernének,ezért kérném a segítségeteket.Míre ügyeljek vele kapcsolatban ,rejtett hiba?Annyit tudok róluk,hogy belpiacosok,ezért félek tőle az alkatrészek miatt...
A válaszokat előre is köszi...
Nemrég értem haza, a mai "termés" : Bp-Kecskemét az 5-ön, majd 52-es Solt-ig, majd 51-en haza Bp-re. Ez a karika 220km volt és egyszer áltam meg hugyálni. Lehet a régi 600-asnak jobb az ülése, mert én ezt egyáltalán nem érzem kényelmetlennek. Hamarabb fájdul meg a térdem a protektor miatt.
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem voltak holtpontok, ilyenkor 100km, vagy egy óra után cigiszünet. Viszont mikor odaértünk , akkor éppen mentem volna még. 10 perc múlva már a tengerben pancsiztunk, és csak utána vertük a sátrat. A fáradtságot mintha elfújták volna, viszont 2 sör után mindenki bealudt!
de, amúgy 5-7L között kajál, 120-140 tartományban jellemzően nekem 5.8 körül szokott lenni, úgyhogy ki lehet hozni sztem max.5L, de életveszély annyival menni...
Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Kolos
Ha egyre gondolunk, akkor a 13-as az: ROD, REAR CUSHION 62641-31F00
250-es Bandit érdekelne ,25kw-os forgalmival 450.000 ft-ig. Ha valaki tud jelezze.
Ez alatt csak elvetemülteknek eszik.
Felfelé meg csak te határozod meg.
A válaszokat előre is köszi...