Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves motoros barátaim! Ajánlom a következő tuning alkatrészeket.
Csak annak, aki nem fél a motoron!
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Halihó
Gabesz a tiltást NE szedd ki,mert kevés emerke tudja-tudná +állni,hogy körbetekerje a forimérőt
Jó az,kell az
Elektronikát sztem a RedBaronnál próbóld +,esetleg a PinkMotorsnál...ők foglalkoznak bontott japó belpiacos vasakkal.
Üdv
Halihó
Keresek K4 1.2 Banditra hátsó sárvédőt (nem gyári tartozék) lengővillára szerelhetőt. Használt kellene, ócsó...bármilyen állapotban és színben
Aki tud ilyet kérem jelezze, minden elérhetőségem az adatlapomon
Ez tény csak ebből hirtelen az a téves következtetés volt levonható, hogy a Bandithoz kerül ennyibe.......viszont zgyanennyi mindenhol mint a honlapon.....nem nagyon vannak különbségek....
T Premo
Nem szeretnék sz.keverni de a dolog / elenörzési része miatt / érdekelne ,ha nem gond és megvan a szám küld el légyszives.
( TNAGY@kum.hu)
A kép csak illusztráció
Sziasztok Urak!
Következő problémámban kérem a segítségeteket:
Adott egy Gsf 250V 1995 évjárat, tehát már az újjabb típus
Utánaolvasva illetve kérdezve ennek a motornak a maximális teljesitménye 14000ford/perc-nél kerül leadásra.
Forgatni meg igazság szerint tovább is lehetne.
A tünet a következő: óra szerint a leszabályzása a motornak 12000ford/perc környékén megtörténik tehát rendesen elveszi a gyújtást!
A végsebessége 6-ban 120Km/óra Gps-el mérve
Szétszedtem megnéztem a CDI-t
Cikkszám szerint(32900-33D20 BB7283) egy 400-as 1997-es Bandika elektronikája
Gondolom annak 12000ford/perc a leszabályzása
Utánanézve a következő elekronika kellene: 32900-11D10 BB7259
Szerezni ilyet lehet egyáltalán?
Vagy esetleg valami tuning féleség ami kiiktatja a leszabályozást?
Minden megoldás érdekelne
Aki tud annak köszönöm a segítséget!
Sziasztok ha valakit esetleg érdekelne 2005-ös 1200 Bandit sérült és ép alkatrész az kérdezzen : 06 30 360 4406 számon. Van még egy BMC sportlégszűrőm régi 1200-es Bandithoz, valamint 1990-es GSXR 1100 alkatrész pár db.
Ez nem annyiba kerül mint a képen látható.....az egy quad-hoz való.....a Bandithoz kicsit drágább......
650 es banditra K7 (vizes) keresek ülést ,átalakitási kisérletre
ha tud valaki ocsó megoldást kérem jelezze irányomba !
Sérüt is jó csak ocsó legyen
Ez kb ingyen van
Sziasztok,

Dynojet Jet Kit-et keresek K2-es nagybandihoz. Tud valaki ennél olcsóbb forrást?
Ez az első motorom, idén vettem A biztosítás nekem negyed évre 5k körül van, ez nem tétel. Ami inkább, hogy két naponta eltankolok 3-4k-t
Sziasztok!

Mindenki vigyázzon magára, mert egy barom Opeles miatt egy Bandit "totálkár", a vezetőt mentők vitték el. Mindez 17:29-kor 51-es 510-es elágazásánál.

Széles utat, gumifákat, ha valamit tudtok, írjatok.

üdv
Halihó
Ha kell 1jó szerelő
Infók az adatlapomon
sracok,

tud valaki okossagot mondani, hogy honnet tudnek szerezni a gyari kipuffogohoz kozeptamasz-felcsapodast-csillapito gumit az osszekotocsore? eladtam a sportdobbal egyutt...
Én semmire. Olyan király az az áttétel.....
Amúgy DID+JT. Minden cigány a maga lovát
Tudja e valaki hogy a sebességmérő pontosítása érdekében mire változtassam meg az áttételt K6 os 1,2-s en ? Lánc szettből melyik a legjobb ár-érték arányban?
Akkor lehet jobb lenne várnom még 1 évet inkább és valami 600-ast venni :/
Milyen motorod volt előtte? hány éve vetted? A 600-as is tetszik meg sztem nem is sokkal drágább. Az éves fenntartási díját meg tudnád mondani kb (biztosítás + adó)?
Szerintem kicsi lesz. Én is 180 vagyok és a 600-asra sem mondanám hogy óriás, de pont kényelmes. Ezen kívül a 400-t hamar ki fogod nőni teljesítményben is. Nekem a 600-as nyomatéka is kevés már, főleg túrázásra.
Helósztok!

Jövőre tervezm 1 400-as Bandit vásárlását 95-ös évjárat körülit ha minden igaz. Alacsony építésű motor én meg kb 180 cm vagyok. Túrázni is szeretnék messze,de magasságom miatt nem lenne kényelmetlen? Aki tapasztalt v hallott vmit ezzel kapcsolatban ossza már meg velem. Előre is köszönöm
Halihó
Keress fel, fúvókázás, szinkronizálás +oldható...
Adatlapomon minden infó
Hello

94-es 400-as Bandithoz keresek gyári vagy Dynojet fuvókakészletet!
Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, vagy ha tud olyan oldalt vagy boltot ahol be tudnám szerezni akkor az nagyon megköszönném!
Hali, érdekelne a 2-doboz ha még megvan