Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassan egy hónapja kintvannak
unokaöcsém kapott egy 30 ezres csekket akkor tudtuk meg hogy nem csak térfigyelöket pakoltak ki
ment!
Kösz, sűrűn járok arra. Mostanában feltűnt, milyen tetű lassn megy mindenki. Mióta vannak kint?
Zöldi!
K7-es 650-es ABS-eshez érdekelne láncszett,de csak 100 ló feletti.
Ha többféle van, akkor részletezd emilben, ha itt nem akarod.
erik64@t-online.hu
És előre is köszi!
Remek. Múlt hétfőn jöttem arra, nem emlékszem mennyivel
Közérdekű közlemény:)

az 51-es úton Kiskunlacházán 3 fix trafi is van
az egyik a tesco-nál a pest felöli végen a másik a (központban) a harmadik a dömsöd felöli fégén van, aki erre jár az tartsa be a hihetetlen sebességet (40)
szép napot:)
Nekem SV-n volt EGRUS és nagyon sokan dicsérték hogy gyönyörű a hangja! Szerintem minőségi kidolgozása van!
Egyetlen buktatója a dolgoknak az "E" betű hiánya!
Ma már kétszer megfontolnám az EU normával, és TÜV minősítéssel nem rendelkező dob vásárlását! Pláne hogy szeretek Ausztria felé gangolni!
Szeva!
Sajnos már tárgytalan ,időközben meglett a gépem.

Köszi
Esos jo reggelt! Mindenkinel esik ez a szemetseg? Teli almot alszik a motorkam, majd csak augusztusban ulhetem meg legkozelebb
Van valakinek egrus dobja? Minosegileg milyen?
Szió!400 nem érdekel?
E-mail címem: hajas.t@rubicom.hu
Tel: 06203718911
igen, de most tiszta dzsuva az egesz motor.
amugy Rakospalota kertvarosaban lakom, ha kell, mailben elkuldom a pontos cimet.
A mai nap folyamán meg lehetne nézni? Most is a motoron van még?
igen, itt benne van a szukito.
en nem allitottam utana, de ajanlatos, nalam alacsony fordulatszamon egy kicsit uzemanyagszegenyebb lett.
az rendben is volna, de hogyan?
Nem az üléssel lesz a baj, hanem a sejhajoddal. Olcsóbb, ha egy kicsit megerősíted
Köszi a gyors választ. Megtaláltam a vidit, ez a szűkítővel együtt van felvéve? A motoron kellet állítani valamit?
Üdv.
szia!

108 ezer volt, AGO-nal vettem. egyedi, mert 650-es banditra nincs three tec dob, csak sima oval, de rendelesre Bodis bacsi legyartja.
szia!

km-ben most tartok 10 ezernel, tavaly tavasszal vettem a dobot, akkor volt benne olyan 4 ezer, szoval 6 ezer km-t mentem vele kb. napkozben Bp. 12. kerulet, este 15. kerulet.
youtubeon keress ra a "Bandit with Bodis" szovegre, 2 video lesz, ezeket 1 eve, a felszereleskor vettem fel. tobb video sajna nincs meg rola.
Új korában mit kóstált ? És hol lehet Bodis cuccost beszerezni ?
Csütörtökön nyomtam le egy 1025km-t autópályán 160-180 között ( óra szerint, ami GPS-en 150-165km/h ) 7 lityi volt pontosan. A hegyekbe beérve döntögetve 5,8l de a pályát leszámítva sose megy 6 fölé. Jah és a gyári ülés is yool vizsgázott igaz az utolsó 150km az már killer volt.
Hali !
Érdekelődöm, hogy az 1 év kb. hány kilométert jelent?
Helyileg hol lehetne megnézni? A hangjáról nincs valahol vidi?
Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv.
inkabb az ulesemet szeretnem atalakittattni. es valamibol fedeznem kell.
nah! Mi történt?