Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jövök én is. Beállunk a Váci út xx elé a buszmegállóba (hogy ne égessen a nap) és jól lecseréljük az olajokat. Szóljatok, jövök és olaj nekem is kell majd.
végülis...
utobbi jobban hangzik. nincs `kedved` segiteni? es jol gondolom, hogy folyadekot is tudsz szerezni?
Amúgy minden télen áttakarítom a nyergeimet, mégis megszorult egy kicsit az egyik a múlt szezon közepén.
Ezt a járdán megcsinálod. Egy kólásüveg, szilikincső, 8-as gyűrűskulcs meg egy csillagcsavarhúzó a szerszámigény. Meg egy nagy flakon víz, ha kimenne a folyadék.
Persze, ha igényes akarsz lenni, akkor féknyergek le, Féktisztító+fogkefe+cipőfűző, jól átmozgatni a dugattyúkat, patikára kitakarítani, csontra visszanyomkodni, és úgy csinálni meg a folyadékcserét. Akkor minimális mennyiség marad, ami "régi" lesz.
tegnap egyszer-ketszer puhabban fogott, ma meg nem tunt fel...
Azóta puhábban fog a fék?....mert akkor más a gond...
egy ido utan megjavult, de azert kicsit fura, hogy puhabban fog a fek.
naiszen... majd valakivel megoldatom, nalam sajnos hely hianyaban elmarad a dolog.
Talán érdemes lenne megnézni, hogy nem szorul-e kicsit a munkahenger amitől felforrhat.......amúgy szerintem is Zöldinek lesz igaza ha egy idő után "megjavult"....
Akkor itt az idő
hatoo, ize, oke. 2 eves a motor, meg nem csereltem.
Mikor cseréltél utoljára? Ha két évnél régebben, akkor azonnal cseréld ki. kb 1000 forint a folyadék, neked meg fél óra meló.
hetvegen tesztelem hosszu tavon 2 szemellyel, ki fog derulni a dolog.
Rég cseréltél fékfolyadékot, és felforrt. Más ötletem nincs.
tegnap kicsit temposabban mentem haza a varosban, es par nagyobb fekezes alkalmaval eszrevettem, hogy szinte beesik a fekkar, ezaltal gyengult a fekhatas is.
mitol lehet ez?
Na, megjavittatom a gumit, aztán meglátom hogy mukodik... és nem fogja-e piszkálni a csöröm hogy javitott . Koszi a segítséget mindenkinek.
probáldmeg ezen a számon 90% hogy van veszprém megyébe. 20 4387981
Na csá!Úgy kezdjed ,hogy vegyél egy v-2 blokkot bele...... Ezután már nem lesz nehéz dolgod.
Motorrad, Bp Nagykőrösi út..06 1 34 70 353
Hali lezleee!Én is vettem egy 95%os Michelin Pilot Sport hátsó gumit még "szörös" állapotban meg volt "gombázva" azt vettem észre,hogy nagyon lassan eresztett.Kicseréltük a gombát nagyobbra szerelés ,centir cca.2500Ft,utánna is eresztett pedig a város legfelkészültebb gumisai pályamotoroznak is tehát valamennyit értenek a motorgumikhoz.Azt mondták az volt a baj,hogy a tökfej németje/onnan hozták/ a gumit későn vette észre a defektet és hosszirányba kicsit tovább hasadt a lyuk és a nagyobb gomba sem tudta eltömiteni.Használtam igy pár km-ig nem vettem észre semmit mert nagyon-nagyon lassan engedett,de kicsit flusztrált a dolog ugyhogy lecseréltem.Probáld meg de sokat ne költs rá!Üdv!Zolti
0.89 K.István minőségben már bőven tökéletes lesz úgy is, azt meg Kraven is kivágja magából, ha összeszedi magát. Bár a hétvégét vízen töltötte, így a futóművének beállítása/finomhangolása még várat magára. Esetleg majd ma....
Írj K.Istvánnak vagy KRAVEN-nek ez ügyben. Ök szoktak motort szerelni rendszeresen.