Halihó
Már több helyen keresek K4 1.2 Banditra hátsó sárvédőt (nem gyári tartozék) lengővillára szerelhető. Használt kellene, ócsó...bármilyen állapotban és színben.
Aki tud ilyet kérem jelezze
Tisztelt motoros kollégák!
Én is utánajártam a dolgoknak, és szeretnék mindenkit megnyugtatni: azok csak térfigyelő kamerák! A fotó minden bizonnyal egy ott álló járműből készült, mivel ez elég sokszor előfordul. Mármint hogy Lacházán mérnek.
Az infóm biztos, mert a beszerzőtől származik!
csatlakozom esSo-hoz, én is a megrendelői oldalt kérdezetem(ott van ismim),ez csak térfigyelő,s jelenleg csat teszt üzemel a szerkezet
Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését.
viszont akkor én azt nem értem hogy ha térfigyelö akkor mért nem az a 360 fokban forgathato (gömb alaku) kamera van és mért ez a csö alaku fix kamera?.... tényleg kiváncsi vagyok:)
Nagy szarba kerültem, ezért sürgősen eladóak az alábbiak (a bank vinné a motort egy elfelejtett csekk miatt):
MotoDetail 42l-es doboz 2db - 12.000 /db
MIVV sportkipufogó Bandit 600-650-re (vizes és légolajosra is) - 35.000.- (65e volt, alsó vezetésű, az oldaldobozok alatt megy)
Rossignol snowboard (165cm) step-in kötéssel, hordtáskával, egyszer használt - 35.000
Snowboard bakancs stepin kötéshez - Rossignol, egyszer használt, 41-es lábra - 25.000
Sony rádiós erősítő, Sony CD lejátszó - 20.000
Wharfedale hangszórópár 2 utas 2x100W + középső magas 3 utas 1x100W - 20.000
Tisztelt VÉNEMBER barátom
Anyival kiegészitenélek ,hogy a kamera rögzit és a szerv akár ezt felhasználva bünteti PL zárovonal átlépést, tiltott előzést szab.talan kanyarodás STB. De csak ha nem LUSTÁK a hatoság éber
örei.
Tisztelt motoros kollégák!
Én is utánajártam a dolgoknak, és szeretnék mindenkit megnyugtatni: azok csak térfigyelő kamerák! A fotó minden bizonnyal egy ott álló járműből készült, mivel ez elég sokszor előfordul. Mármint hogy Lacházán mérnek.
Az infóm biztos, mert a beszerzőtől származik!
Kedves barátom Premo
unokaöcséd a csek mellé kapott egy határozatot ,ezen van egy
ügyiratszám . Ezt küld el nekem légyszives ,hogy csekolni tudjam
ugyanis a szerelök ill a jard megkérdezett ügyintézöje szerint a kamera csak térfigyelő. (nem alkalmas sebeségmérésre ) .
A kamerától KB 15-20 m -re van a trafisok kedvenc vadászterületük
tnagy@kum.hu
az tény de jó 2/3-át le lehet vágni azzal a szakasszal ... és ha kijössz az 51-re újból és a ráckevei elágnál lemész de nem kanyarodsz le ráckeve felé akkor az az út ugyan csak párhuzamos és a falutábla után ér vissza az 51-re
én azt szoktam csinálni mivel ide valosi vagyok hogy .... amint beérek Lacházára a tesconál lemegyek az 51-röl jobbra és ott el ballra .. az az ut a Kossuth Lajos utca (régi 51-es....vagy öregut).... gyakorlatilag párhuzamos egy elég hosszu szakaszon az 51-el ott kényelmesen végig lehet menni nincs forgalom nincs rendör nincs trafi:)
Azám! Én már annyira rühellek arra járni Vecsére, hogy a 6-al próbálkoztam, de az mindenképp lassabb, mert 20 km kerülő, akárhogy tolom kint a pusztában, lassabb.
Ráadásul 40-es tábla van a falutáblán, ha jól emléxem, azaz max. 40 az egész faluban, ami olyan hosszú, mint a vonatfütty. Kész kínszenvedés átjutni rajta.
Basszus 2hete kétszer is kersztül döngettem nem kevéssel, és tényleg lassan ment mindenki!
Én balga meg azt hittem Nekem cssináltak akadálypályát!
Csak azt nem tudom, hogy az ott lakó Ntibi barátom miért nem figyelmeztetett, hogy azt a Banditás mindenségit!
Asszem, ezért kevesebb olajat teszek majd a telójába!
Már több helyen keresek K4 1.2 Banditra hátsó sárvédőt (nem gyári tartozék) lengővillára szerelhető. Használt kellene, ócsó...bármilyen állapotban és színben.
Aki tud ilyet kérem jelezze