Imádjuk azt is amikor valaki vasárnap este 9 kor otthon felhív, hogy kihagyhatatlan üzleti ajánlata van. Természetesen az is normális, ha házaló ügynököket kell leráznom a céges munkaidőm diszkrét százalékában.
Emberek: Van hirdetési fórum, és van apróhirdetés épp elég. Azokat azok nézik, akik esetleg keresnek valamit.
Őszintén megvallva égne a pofám a helyetekben, ha kérve-kéretlenül tök idegen embereknek csak azért mert nincsen moderáció a fórumokon be kéne tuszkoljak ilyet.
Örülök neki, ha úgy általában kedvesen fogadják az ilyen magatartást máshol hiszen ez esetben a motor hamar elkél és remélhetőleg szerető gazdára talál, emellett sok embernek lesz faxa motoremelője... ...és higgyétek el, egyikkel sincsen se nekem se más itteni emberkének semmi baja. Sor szerencsét kívánok hozzá.
Az internet és a nyilvánosság ekkora térnyerése igényelt volna egy kis kultúra béli fejlődést is, de sajnos csak több teret adott a hozzátok hasonló ajtón-ki, ablakon-be emberkéknek.
Más: Ha gondoljátok adjátok már meg az E-mail címeteket, összehoználak benneteket hozzátok hasonlókkal... ...sokakkal.
Most mit fikázol, szívességből hírdettem?!
Nem tudom, te vetted-e volna a fáradságot, hogy meghírdesd akár egy helyen is. Vagy esetleg mit szólnál ha pl eladósodnál, és sürgősen pénzhez kellene jutnod, és csak ebben a motorban látnál kiutat aválságodból. Lehet, hogy saját részre mindenhol hírdetnéd! Ha regisztrálva lennél több motoros klubban, lehet hogy te is megkaptad volna, neked is mondták volna h milyen sürgős lenne eladni, és téged is kértek volna h segíts. De ezek szerint hiába kértek volna, nálad süket fülekre találnának.
Minden jót!
És kövezz meg érte, hogy ilyennel mertelek zaklatni.
Mekkora trauma érhetett, hogy meg kellett látnod a hírdetést, és még el is kellett olvasnod esetleg (bár nem volt kötelező).
Na mindegy!
*MŰSZAKI ADATOK*
4 ütemű, 805 ccm, 2 hengeres V motor, hengerenként 4 szelepes, 45 Le (6800 1/min), lég és olajhűtés, 5 sebességes váltó, kardánhajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 240 kg,
*LEÍRÁS*
Fizesd ki és motorozz! Suzuki VX800 V2-es kardán hajtású túra mkp. Kitűnő műszaki és esztétikai (tankon kisebb folt) állapotban, szezonra felkészítve. Új gumik elől-hátul, új fékbetétek elől-hátul, olajak-, szűrők frissen cserélve. Magyar papírokkal, friss műszakival.
**ÉRDEKLŐDNI**
Pest megye, Nagymaros
telefon: 06-20-98-20-100
szl972@freemail.hu
Szia! Szerintem mehet postán utánvétellel, ha neked így megfelelne. E-mail címem: mann123@citromail.hu vagy 30-956-9160 a tel. számom.
Az ára mondjuk legyen 25 ami tartalmazza a 2500Ft-os postaköltséget is.
Hali! Engem érdekelne 600.-as banditra, csak a kérdés, hogy hogyan oldjuk meg a szállítást és mi lenne az utolsó ára. Ide is írhatod: piti@emitelnet.hu.
Hali! Nem házilag eszkábált, rendes tuning kipufogókészítő készítette rendelésre. Rendesen ki vannak számolva az átmérők stb ( nem bassza el a szelepeket). Nagyon szép hangja van, nem az a kiherélt repedtfazék csőhang, mint a házilag eszkábáltakénál.
Videó van, de sajnos telefonos, így kb. az semmit sem ér . Ha komolyabban érdekel tudok engedni az árból.
hello kelle nekem a 2003as 600as banditomra bukogomba valami jo jah es persze penztarcakimelo_?otlet vagy valami webshop ahol lehet venni_?kossz a valaszt
Az én konfigom: Shad doboz+platni 12e, új monorack kar 11500, givi oldaltartók használtan 15e, givi ricnis szar a monorackra platnival, platni újraszinterezve 4e. Egyik oldaldoboz kb 5 alaklommal használva 15e, másik sosem használva, tartalék nyelvvel+csavarszettel 10e. 67.5 szumma
Na, ki az FB?
Én magam készítettem négyes síklemezből. Sablont eltettem! Több ezer km-t mentem már vele gond nélkül. Kb 5-8 óra kézimunkába, 1 db festék spray-ba került.
ha jól emlékszem 24 krül vettem a givi gyári top case tartót, 2 vaskar és a műanyagplatni, házhoz szállítva, shoxból, szerintem, korrekt..ha a olcsóbb kell, akkor inkább házi gyártás, kinek melyik éri meg jobban...
Emberek: Van hirdetési fórum, és van apróhirdetés épp elég. Azokat azok nézik, akik esetleg keresnek valamit.
Őszintén megvallva égne a pofám a helyetekben, ha kérve-kéretlenül tök idegen embereknek csak azért mert nincsen moderáció a fórumokon be kéne tuszkoljak ilyet.
Örülök neki, ha úgy általában kedvesen fogadják az ilyen magatartást máshol hiszen ez esetben a motor hamar elkél és remélhetőleg szerető gazdára talál, emellett sok embernek lesz faxa motoremelője... ...és higgyétek el, egyikkel sincsen se nekem se más itteni emberkének semmi baja. Sor szerencsét kívánok hozzá.
Az internet és a nyilvánosság ekkora térnyerése igényelt volna egy kis kultúra béli fejlődést is, de sajnos csak több teret adott a hozzátok hasonló ajtón-ki, ablakon-be emberkéknek.
Más: Ha gondoljátok adjátok már meg az E-mail címeteket, összehoználak benneteket hozzátok hasonlókkal... ...sokakkal.