Jelentem letesztelve a 2cm-es kormánymagasító. Hibátlan kényelem, minden karaj. Viszont úgy veszem észre, nem véletlenül van annyira elöl és lent a kormány. Az egyik zebrától idulásnál simán gázra akkorát egykerekeztem akaratlanul, hogy majdnem megfejeltem a kormányt. Ilyesmi eddig 26e km alatt nem fordult elő, csak ez lehet a ludas
Harmadrészt a majrévas az utasnak megszünik a gyárival. Cserében ha az oldaldoboztartó is suzukis akkor dobozokkal együtt nem olyan széles a motor mint pl a kappával.
Ha ilyet akarsz csabuval beszélj a motorozz.hu-n. Ő csinált magának.
Nekem még rács is van a dobozon. Már használtam is. Én ilyet biztos nem tennék fel.
Pici dobozt nem vennék 2 dolog miatt:
1. Ha esetleg mégis több napos túrára mennél veszel másikat?
A nagy dobozba a sisak kabát bezárható.
2. Szerintem hülyén néz ki egy 48l-esnél jelentősen kisebb doboz a banditán. Nem robogó ez.
szuper. ezek a hatul felkanyarodo tartok (givi es tarsai) nagyon nem tetszenek. esetleg meg a gyari, de az egyreszt draga, masreszt pedig kozel van az utashoz.
vagy marad a motech tarto, de csak egy kis dobozzal.
Nézd... ...attól függ mire akarod használni. Normális tartóval megeshet, hogy ha haza kell vinned 20 kiló pétisót egyáltalán nem kell félned, hogy valami gubanc lesz. Volt rá példa hogy 50 kiló cumó volt a 3 dobozomban... ...és terepeztünk vele! De ahhoz stabil tartó és doboz kell.
Szia!
Összeírtam neked, hogy hogyan áll össze egy Givi hátsó doboz egy GSF600/97-es banditra.
Hátsó kar 511F 17440.-Ft
Hozzá való platni MM 13390.-Ft
GIVI E4500N 45literes MONOLOCK doboz 30990.-Ft
Ha érdekel, megtalálod a következő WEBÁRUHÁZBAN www.robogotuning.hu
Ha tényleg 45l-es dobozt akarsz akkor csak olyan konzolt tegyél fel ami az utas lábtartóhoz is rögzül.
Nézzél kappa cuccokat is mert ua. mint a givi csak valamivel olcsóbb.
Te most melyik konzolról beszélsz? A hátsó topcase tartó konzolt tavaly 13 500 Ft-ért vettem a a GIVI árusnál, a GIVI platni 13 eFt volt a SHOX-nál, dobozomat meg 12 eFt-ért vettem vaterán...
ha ezt lefordítod nekem :) Az öröm lenne számomra :D
Egyelőre kapott a Bandika egy tanktáskát, mert a GIVI féle konzol 30-35e lett volna a boltba, és abban még nincs benne a doboz :( ami jó lenne 45+ os :\ a következő fizumnak annyi :D már látom! :)
http://www.motormann.hu/index....
muti azt a cuccot!?
Honnan mennyiért?
nezegetek plexit is, givi a200 eddig a befuto, a puig naked gagyinak tunik.
Nekem még rács is van a dobozon. Már használtam is. Én ilyet biztos nem tennék fel.
Pici dobozt nem vennék 2 dolog miatt:
1. Ha esetleg mégis több napos túrára mennél veszel másikat?
A nagy dobozba a sisak kabát bezárható.
2. Szerintem hülyén néz ki egy 48l-esnél jelentősen kisebb doboz a banditán. Nem robogó ez.
vagy marad a motech tarto, de csak egy kis dobozzal.
Összeírtam neked, hogy hogyan áll össze egy Givi hátsó doboz egy GSF600/97-es banditra.
Hátsó kar 511F 17440.-Ft
Hozzá való platni MM 13390.-Ft
GIVI E4500N 45literes MONOLOCK doboz 30990.-Ft
Ha érdekel, megtalálod a következő WEBÁRUHÁZBAN
www.robogotuning.hu
Nézzél kappa cuccokat is mert ua. mint a givi csak valamivel olcsóbb.
Ha kellek
Így van 10w!
De csípolom benne a 15öst
amugy en sw-motech tartot tervezek, ra pedig egy 44-es moto detail dobozt. nezd meg, hatha tetszik ez a kombo neked is.
Egyelőre kapott a Bandika egy tanktáskát, mert a GIVI féle konzol 30-35e lett volna a boltba, és abban még nincs benne a doboz :( ami jó lenne 45+ os :\ a következő fizumnak annyi :D már látom! :)