Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van rajta plexi, és igen durva különbség van a plexi mögött, és felett...
Honda CB 500 on tanultam, plexi nélkül, ez most egy 600-s bandika, és látványosan könyebb vezetni (190 vagyok magam is!)
a fejem azt dobálja a szél így is, de azért rengeteget terel!
Halihó
Ha kellek
Így van 10w!
De csípolom benne a 15öst
fejidom nelkuli banditra van ertelme plexit venni (pl. givi a200)? hasznal valamit, vagy csak rosszabb lesz? 190 magas vagyok.
Köszönöm!
Vegyél GIVI platnit + dobozt, apróban találsz GIVI árust.
ez a szín szép szín!
Ilyen szin-olyan szin.Ez milyen?
10w- telóolaj.
Sziasztok, új motorsként egy bandita mellett tetették le velem a voksom :) Lévén új vagyok, szerelővel mentem, minden ok a motorral, azt hiszem :) 13 éves, tehát nem mai gyerek.
Keresnék lehetőség egy doboz feltételére, de senki nem tudja hogyan, hova.Így az lenne a kérdésem, hogyan és hova :) (egyelőre egy , és fentre, de hogy hogyan, és hova, azt nem tudom.
Van gyári rá? 97-s a bandika :)
Kifejezetten kép, és vagy link érdekelne, ha házi , vagy gyári van!
Hogy merre induljak el!
Köszönöm
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne:
Mennyi és milyen olaj kell a K6-os 1200-es (még légolaj, de már új fejidom) Banditom első teleszkópjaiba.
Sajnos nincs User Manuálom.
Köszönöm!
muszaj lesz
Csak meg kell várni a megfelelő vevőt. Én kerek 1 évet vártam rá.
ITT nézz körül. (Lack und design / Farbe)
pedig en jovore megprobalom
nekem a sötétebb kék jobban tetszik,de sajnos olyat most épp senki nem árul. kerestem a gyári színeket,hogy milyenekben jöttek ki a banditák,de nem találtam sehol még külföldi oldalon se.csak azért kellett volna,hogy ha abban az évben nem jött ki ilyen színben akkor lehet valami nem stimmel a motorral és alaposabb átnézést igényel boltolás előtt,mert valamiért át lett festve. De lehet ez már rigolya!?
Tegyük hozzá, ez a szín nehezen eladható
ok, csak hasonlo, de ez all a legkozlebb az enyemhez.
Csak hasonló!
Nekem is kék volt (link) , de az sem ilyen volt. A kódja is más. A K2-K3-as YBA, az enyém K4-es YBB. A tied vsz. egy harmadik féle.
Ha egymás mellett áll egy K3-as és K4-es, akkor látszik a különbség, az YBA kicsit sötétebb.
mert nekem is ilyen van.
Nem tudom. Ennyi különbség lenne?
Viszont azt mondják, hogy a Banditába nem jó a fullszinti, én ezért nem is raktam bele sosem. (A GSX-be sem)
Tökéletes színű? miért?
vegre egy tokeletes szinu bandit.
Szerintem a sintetic olajnak jobb a hőleadó képessége . Vagy nem lehet?
Nem veszem beleszólásnak! Sőt! minden tanácsot átgondolok,mert ha minden jól megy ez lesz az elő motor vásárlásom. ő a kiszemelt.