Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehéz elképzelni, hogy miért melegszik jobban a sima olajjal.
színre fújni...biza..az a szíííp
30 ezer a moto detail platnival egyutt, uj, fekete, 44 literes. lehet, a shad annyira nem is eri meg.
egyebkent koszi!
ja, 25 irányban, de alkudjál.
30 9588048
Hivatkozhatsz rám. Én mondjuk átfújatnám a fedelet a motorom színére...az 5-6 rongból megvan.
belefer 2 buko? piros szinu? ehh, ahhoz meg kellene fekete tetot szervalnom. de adhatod, holnap megkerdezem.
Tudok egy Shad 44-es dobozt, piros fedéllel, zsír újat-platnival, ócón.. Kell a telefon? Itt van Pesten.
Ott a pont. Én is azt teszem felölre, a 44-est oldalra. Egész más a két doboz.
givi v. kappa tartó jó hozzá....használtan vagy egy akciót kifogva...(shox pl.)
oldalra nem akarok semmit, de ezek szerint hatsonak jo. gondolom nem adnak hozza platnit, azt meg plusz penzert meg kell vennem...
ezt a 42-esre mondják, a 44-el nincs ilyen baj...én nem érzékelem
A 44 literest nem ismerem, de a kis testvérét a 42-est igen. Semmiképp nem tenném oldalra. Nem elég merev, nyeklik, ami a tömítettség szempontjából nem előnyös. Top case-nek viszont hibátlan.
Bocs hogy megint beleszólok!Szerintem a tulajjal vitesd még el müszakira,ha gond van oldja meg ő.Szerintem is csak felesben az eredetvzsgát.Egyébként ez a menete ahogy irod.15 napon belül kell átiratni,de kérj időpontot a helyi okmányirodában,mert ha nem férsz bele,az adásvételidre nyomnak egy pecsétet amivel idazolják hogy valóban ott jártál különben van valami büntetés!Mire esett a választás ha szabad érdeklődni?
jó, kappa utángyártott....
igaz én vmi pofás használat néznék hátsónak és a 2 oldalsót tenném moto detailnek...de mind1 :-)
hatso doboznak kineztem a lajosban a 44 literes moto-detail-t. jo valasztas, vagy sem? van valakinek tapasztalata? tartokonzolt meg nemtudom, mit vegyek...
Szerintem meg elromlott a műszer...Majd 30 fokot jelent a szintetikus olaj
Online köss ott helyben egy biztosítást. (nekem 3800Ft /nagyedév) ettől láttam jóval drágább biztosítót is) Ameddig nincs eredetvizsga, ne fizesd ki a gépet! Menjetek el együtt az eladóval vagy hívjatok egy mobil eredetvizgást (ha még létezik ilyen) fizessétek felesben és akkor nyugott lesz az eladó is.
Aztán papírmunka (adatokat 2x is ellenőrizni!).
Ma voltam műszaki vizsgán a Bandittal. 9340.- Ft-ba fájt.
Nem volt rajta semmi bibi.
Az előző olajjal nekem is, de mióta castrol ful sintetic van benne azóta 80fok fölé még nem ment,ennyit jelent az olaj.
Addig fel se ülj rá, míg nem kötsz rá kötelezőt. Az az első. Az eredetvizsgát az eladó intézi/fizeti elvileg.
mi a menete a motor vásárlásnak? onnan,hogy megvan az adásvételi? haza vihetem lábon a forgalmival és az adásvételivel a zsebemben?Ha megvan az adás vételi hova visz az első utam? eredet vizsga,biztosítás stb... keresgéltem és basszus mire a nevemre kerül a gép ugy, hogy minden oké legyen 50E Ft?! JA és ebben nincs benne az új műszaki,mert sansos,hogy jövő hónapban le fog járni....sokba kerül a műszakiztatás?
Ilyen mérő volt: link
Jól mér az? Nekem volt, hogy 130-ig is felment.
Hol az érzékelője?
A Gazda az sokat számít!
Ha az Én órám most 10e-t mutatna, azt is bárki elhinné, a motort nézve!
Pedig hát volt már vele néhány történés!
Ha 30 000km van benne és gondos gazdája volt akkor nem sok (de az látszik rajta) ha viszont nem akkor lehet hogy egy darab vas és rámegy a gatyád mire motor lesz belőle .