A 44 literest nem ismerem, de a kis testvérét a 42-est igen. Semmiképp nem tenném oldalra. Nem elég merev, nyeklik, ami a tömítettség szempontjából nem előnyös. Top case-nek viszont hibátlan.
Bocs hogy megint beleszólok!Szerintem a tulajjal vitesd még el müszakira,ha gond van oldja meg ő.Szerintem is csak felesben az eredetvzsgát.Egyébként ez a menete ahogy irod.15 napon belül kell átiratni,de kérj időpontot a helyi okmányirodában,mert ha nem férsz bele,az adásvételidre nyomnak egy pecsétet amivel idazolják hogy valóban ott jártál különben van valami büntetés!Mire esett a választás ha szabad érdeklődni?
hatso doboznak kineztem a lajosban a 44 literes moto-detail-t. jo valasztas, vagy sem? van valakinek tapasztalata? tartokonzolt meg nemtudom, mit vegyek...
Online köss ott helyben egy biztosítást. (nekem 3800Ft /nagyedév) ettől láttam jóval drágább biztosítót is) Ameddig nincs eredetvizsga, ne fizesd ki a gépet! Menjetek el együtt az eladóval vagy hívjatok egy mobil eredetvizgást (ha még létezik ilyen) fizessétek felesben és akkor nyugott lesz az eladó is.
Aztán papírmunka (adatokat 2x is ellenőrizni!).
mi a menete a motor vásárlásnak? onnan,hogy megvan az adásvételi? haza vihetem lábon a forgalmival és az adásvételivel a zsebemben?Ha megvan az adás vételi hova visz az első utam? eredet vizsga,biztosítás stb... keresgéltem és basszus mire a nevemre kerül a gép ugy, hogy minden oké legyen 50E Ft?! JA és ebben nincs benne az új műszaki,mert sansos,hogy jövő hónapban le fog járni....sokba kerül a műszakiztatás?
Ha 30 000km van benne és gondos gazdája volt akkor nem sok (de az látszik rajta) ha viszont nem akkor lehet hogy egy darab vas és rámegy a gatyád mire motor lesz belőle .
egyebkent koszi!
Hivatkozhatsz rám. Én mondjuk átfújatnám a fedelet a motorom színére...az 5-6 rongból megvan.
igaz én vmi pofás használat néznék hátsónak és a 2 oldalsót tenném moto detailnek...de mind1 :-)
Aztán papírmunka (adatokat 2x is ellenőrizni!).
Nem volt rajta semmi bibi.
Hol az érzékelője?
Ha az Én órám most 10e-t mutatna, azt is bárki elhinné, a motort nézve!
Pedig hát volt már vele néhány történés!