Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó.. 6 csomag :D
kegyetlen jo cuccnak tunik, kar, hogy ezekhez total bena vagyok.
www.mccoi.de

.... így nézett ki 5 csomag.
Akkor nekem is beszerezhetne egyet elérhetőség vagy valami segítség mert elnézve az interneten nem találok hivatalos forgalmazót. Egyébként menyibe került?
A sráctól direktben lehet/kell rendelni. Tömeges rendelést is le lehet bonyolítani, de sok értelme nincsen.

A kütyü beszerelése triviális, mivel nagyon érthető minden magyarázat amit ad. Itt pedig felmerülő problémákkal kapcsolatban szinte azonnal tud segíteni valaki.

Tudni kell hogy a maga egyszerűségében nagyon kiforrott rendszerről van szó, ami minden igényt kielégítően konfigurálható.
Mindenki a forgalmazótól veszi... Vadász volt az úttörő
Honnan szerezted be kelne nekem is egy ilyen kis csodálatos szerkezet csak jókat halottam róla. A félreérthető kérdésem mait pedig elnézést kérek.
McCoi ! ! ! !
Én a az automata láncólajzóra gondoltam nem intim részletekre!
Csak Durex, abból is ha lehet, akkor az érdesített szamócásat ! ! ! !
És te milyet használsz?
"vettem valami 5500-ért"
Suzukiéknak szimpatikusak a gyári árai, hál' Istennek
Nem is vettem annak, hiszen azért szabadgazdaság van:-)))
Csupán tényleg nem írtad, ezért kutattam fel máshol.
tavaly a Holósnál vettem valami 5500-ért....de most nem volt kedvem plusz 100km-ereket lenyomni 1 szűrőért...

De máshol viszont (sajnos) nyertem......bár ez a postával meg visszajött volna:-)

majd legközelebb....hiszen nem holnap akarom eladni a vasat:-)
Ja, nem lebaszás, én meg elfelejtettem megnézni
Én az ilyet levélként lövöm, úgy 500-ból megáll. Amúgy a hiflo applikációs listám továbbra sem tartalmazza ezt a szűrőt, de az árlista igen
Erre válaszolok......
Vagyis jött (látszik) de légszürőre nem.....és ugye az a legfontosabb.....(abba lesz 18000:-)
Ráadásul ugye a Hiflo gyárt légszürőt.....
Ezért rendeltem meg inkább egybe máshol....
Posta meg nálad is lett volna.
Kérdeztem....de sajna nem jött tőled válasz.......
Kb. Akárhol...
Sokkal jobbak is voltak... ...résztvevőktől is, meg hát azért megmotoroztattuk őket bizalomfejlesztési céllal...

...de télleg látványos volt.
Tőlem az első csomagot 6e-ért megkaptad volna
Azért a dőlésszögek büntetnek
Ironed a "szelepfedéltömítés" szót keresi :D
link lemaradt...

http://www.motoros-vezetestechnikai-trening.com/

ez :D
amúgy itt voltam oktatni...

...csak valahogy igen szutyok fényképeket raktak föl, így a lényeg lemarad sajnos :( (pedig csináltak elviekben vagy 2000 fotót... ...ilyen anyagot egy szokol rádióval is lehetett volna fotózni :( )
Ez is gázérzékelős? :D :D :D

//Ugye tudjuk, hogy minden elektronika füsttel működik, mivel ha kijön a füst már nem működik :D //
Olajozó fej: Istvánnal egyeztetsz. Megfelelő motivációval beszereli.
Fizikailag beszereled rögzíted a az elektronika dobozt, tartályt, az érzékelőt, a pumpát, és összecsövezed őket.
Kell egy műszerész aki beültei a panelt és a dobozt csatlakozóval látja el.
Ha a ledeket kihagyod akkor már bekötni nem nagy kunszt.
Programozni meg már tudjuk.
Ha nem indul el elsőre akkor van gáz.