Akkor nekem is beszerezhetne egyet elérhetőség vagy valami segítség mert elnézve az interneten nem találok hivatalos forgalmazót. Egyébként menyibe került?
A sráctól direktben lehet/kell rendelni. Tömeges rendelést is le lehet bonyolítani, de sok értelme nincsen.
A kütyü beszerelése triviális, mivel nagyon érthető minden magyarázat amit ad. Itt pedig felmerülő problémákkal kapcsolatban szinte azonnal tud segíteni valaki.
Tudni kell hogy a maga egyszerűségében nagyon kiforrott rendszerről van szó, ami minden igényt kielégítően konfigurálható.
Nem is vettem annak, hiszen azért szabadgazdaság van:-)))
Csupán tényleg nem írtad, ezért kutattam fel máshol.
tavaly a Holósnál vettem valami 5500-ért....de most nem volt kedvem plusz 100km-ereket lenyomni 1 szűrőért...
De máshol viszont (sajnos) nyertem......bár ez a postával meg visszajött volna:-)
majd legközelebb....hiszen nem holnap akarom eladni a vasat:-)
Ja, nem lebaszás, én meg elfelejtettem megnézni
Én az ilyet levélként lövöm, úgy 500-ból megáll. Amúgy a hiflo applikációs listám továbbra sem tartalmazza ezt a szűrőt, de az árlista igen
Erre válaszolok......
Vagyis jött (látszik) de légszürőre nem.....és ugye az a legfontosabb.....(abba lesz 18000:-)
Ráadásul ugye a Hiflo gyárt légszürőt.....
Ezért rendeltem meg inkább egybe máshol....
Posta meg nálad is lett volna.
...csak valahogy igen szutyok fényképeket raktak föl, így a lényeg lemarad sajnos :( (pedig csináltak elviekben vagy 2000 fotót... ...ilyen anyagot egy szokol rádióval is lehetett volna fotózni :( )
Olajozó fej: Istvánnal egyeztetsz. Megfelelő motivációval beszereli.
Fizikailag beszereled rögzíted a az elektronika dobozt, tartályt, az érzékelőt, a pumpát, és összecsövezed őket.
Kell egy műszerész aki beültei a panelt és a dobozt csatlakozóval látja el.
Ha a ledeket kihagyod akkor már bekötni nem nagy kunszt.
Programozni meg már tudjuk.
Ha nem indul el elsőre akkor van gáz.
.... így nézett ki 5 csomag.
A kütyü beszerelése triviális, mivel nagyon érthető minden magyarázat amit ad. Itt pedig felmerülő problémákkal kapcsolatban szinte azonnal tud segíteni valaki.
Tudni kell hogy a maga egyszerűségében nagyon kiforrott rendszerről van szó, ami minden igényt kielégítően konfigurálható.
Suzukiéknak szimpatikusak a gyári árai, hál' Istennek
Csupán tényleg nem írtad, ezért kutattam fel máshol.
tavaly a Holósnál vettem valami 5500-ért....de most nem volt kedvem plusz 100km-ereket lenyomni 1 szűrőért...
De máshol viszont (sajnos) nyertem......bár ez a postával meg visszajött volna:-)
majd legközelebb....hiszen nem holnap akarom eladni a vasat:-)
Én az ilyet levélként lövöm, úgy 500-ból megáll. Amúgy a hiflo applikációs listám továbbra sem tartalmazza ezt a szűrőt, de az árlista igen
Vagyis jött (látszik) de légszürőre nem.....és ugye az a legfontosabb.....(abba lesz 18000:-)
Ráadásul ugye a Hiflo gyárt légszürőt.....
Ezért rendeltem meg inkább egybe máshol....
Posta meg nálad is lett volna.
...de télleg látványos volt.
http://www.motoros-vezetestechnikai-trening.com/
ez :D
...csak valahogy igen szutyok fényképeket raktak föl, így a lényeg lemarad sajnos :( (pedig csináltak elviekben vagy 2000 fotót... ...ilyen anyagot egy szokol rádióval is lehetett volna fotózni :( )
//Ugye tudjuk, hogy minden elektronika füsttel működik, mivel ha kijön a füst már nem működik :D //
Fizikailag beszereled rögzíted a az elektronika dobozt, tartályt, az érzékelőt, a pumpát, és összecsövezed őket.
Kell egy műszerész aki beültei a panelt és a dobozt csatlakozóval látja el.
Ha a ledeket kihagyod akkor már bekötni nem nagy kunszt.
Programozni meg már tudjuk.
Ha nem indul el elsőre akkor van gáz.