Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem a motor vezet, hanem a motoros. Tehát tőled függ, hogy sok e kezdésre az a bizonyos lóerő vagy sem. Ha nem húzod, nem megy... tömören ennyi a lényeg.
Nagyon nem tudok szériahibákról a 600-asnál. Ha tudsz vigyél egy hozzáértőt vagy szerelőt, több szem többet lát. Mindent próbálj ki rajta ott helyben. Hidegindítás, melegidítás, gázreakció, hangok zörejek a motorból, lánc, lánckerék állapota, elektromos dolgok kipróbálása, futómű átvizslatása, egyenesfutás, fék működése és állapota. Próbakörnél (a tapasztaltabb csinálja, mert a kezdőnek ugy is csak fülig ér a szája és nem figyel semmire ) végigváltogatni a sebességeket, mennyenek könnyedén ne legyen búgó hang. Vázat végignézni nincs e javítás vagy törés (ülés alatt is). Első villaszáraknál nem ereszt e az olaj a szimeringeknél, nincs e kavicsfelverődés rajtuk. Gumik állapota. Alvázszám, motorszám stimmeljen, kézikönyv, gyári kulcsok.. ilyesmi. De ezeket egy hozzáértő tudni fogja. Írhatsz egy listát is ezekről, aztán pipálgatod amit megnéztetek, hajlamos az ember ott és akkor átsiklani dolgokon.
Jah és mindenképpen alkudni!
13tibi és blackjack77! köszi a reagálást! többen mondták,hogy egy 600as bandit a maga 78-80 pacijával erős lehet kezdő motornak,de az én 178cm-el és 85-90Kg-al méretre kicsinek érzem pl. a Suzuki gs500-at.(ez nem le becsülés!) Milyen rejtett hibákra figyeljek egy banditánál? Közi
Szia PtR 82
Én igazából csak jót tudok mondani róla , mert nekem is ez van. Szerintem a fent tartás nem veszélyes és hálás konstrukció ha a kötelező dolgok el vannak végezve és igazából egy megbízható konstrukciónak tartom csak ajálni tudom! Széles utat sok szerencsét!
Nekem első nagymotor lett a Bandit. Fogod szeretni. Súlyát meg kell szokni először, de később még örülsz is majd neki, hogy nem dobál a szél. Rugóstagok kicsit puhák, pláne 2 személyes motorozáshoz. Fogyasztása nekem 4 és 5,5L közt mozog. Ereje egyenlőre rendben van, bár már volt szerncsém egy 1200-est kipróbálni. Érzem a különbséget :)
Köszi. Mikor jössz?
Valami ilyesmi:

Sziasztok! 1200 Banditra ez a fékkar kell?
Halihó
Nekem van...már ismersz
Sziasztok!

Tudna valaki eladó komplett fejidomot 1200es '02-es Bandithoz?

Előre is köszönöm!
-e-mailre írjatok légyszíves-

Üdv!
igen, kicsit huzos az ara...
Oh köszi, ezek tetszenek, bár elég jó árban van Most lehet nem lesz hozzá kedvem egy darabig :D Remélem az az undertail jó az enyémre is
puigbol csak hatso sarvedot talaltam, undertailt pedig Ermaxbol a Motorpartsnal.
be linkelnéd a puigot? Mert én semmilyet nem találtam...a0 gógle nem az én barátom
Tisztelt mindenki!
A segítségetekre lenne szükségem ugyanis motorvásárlás előtt állok!Már vissza olvastam a fórumon több helyen is,hogy választ kapjak a kérdéseimre,de nem sok sikerrel jártam.Ezért úgy döntöttem írok nektek.
Egy 2004-es Suzuki bandit 600n-es motorral szemzek egy kis ideje amiben kb.30E Km van. Az ára ~750E Ft.Mivel ez lenne az eslö motorom tudni szeretném mi a véleményetek tapasztalatotok róla,minden érdekel erről a típusról.Használt gépen mit érdemes átnézni stb.! Köszi:Petya
Részletektől függően engem is érdekelhet...
undertail engem is erdekel! illetve hatso sarvedo, mert meg mindig nem talaltam nekem szimpatikusat. (illetve de, a puig-ot, 110 ojroert)
Vezetéstechnikai tréning, Nagykanizsán Júni 5-6 (sz-v).

Oktató Laczkó István alezredes úr és jómagam.

Önköltséges (még nem tudok pénzösszeget mondani, függ a résztvevők számától is, egy ember 500 km autózása, 2 napi ellátása, illetve esetleges pályabérlet oszlik meg a résztvevők vállán, ahol a pályabérlet feltehetőleg nulla lesz ... 10-12 fő az ideális résztvevőszám)

Érdeklődők?

Gyakorlatilag ugyanez, csak ha megfelelő emberanyag jön össze, akkor valamivel intenzívebben...

http://www.motoros-vezetestechnikai-trening.com/
Sziasztok! Valaki megtudja mondani hogy van-e 650-es banditra undertial, mert az elméletileg jó az enyémre is nem? És szerintetek a 650es bandira gyártott kipuffok jók az enyémre is nem? jónak kell lennie ejj kétségek közt vagyok Am nem lesz valami fórum gurulás, miután el vonul az ár? Még egy hónapig itthon vagyok jó lenne valami....
Rendelnék én is...
Az oldalon találtam egy McCoi - OnlineShop de Standard System, Deluxe System, Exklusiv System, Premium System konfigurációk vannak és ebből melyik a legjobb. Mivel Magyar vagyok rendelhetek e postai utánvétellel a honlapjukról eben segítsél.
Jöhet minden nekimélj!
www.mccoi.de ... árak, élménybeszámolók, minden ! !
Az összerakást meg tudjuk oldani pontos leírással csak azt az ékszerdobozt kellene eljuttatni postacímemre.
Hat darab de nekem csak egy kel! viccet félretéve térjünk rá az üzletre. Menyibe is kerül?
Látom már a végét!
Vadász készülj! Itt is csoportosan elkövetett rendelés lesz a vége, és úgyis megfűznek, hogy rakd össze nekik :)